Bakire olmayip evlenen var mi?

üfff bırakın artık şu muhabbetleri ya..
kafanızı geleceğinize yorun hala abuk subuk muhabbetler yapıyosunuz. kendinize azıcık saygınız olsun, "ya beni alan olmazsa" korkusu neler yaptırıyor kadınlara ,inanamıyorum ya. kendinize saygı duyun ki kişiliğinize saygı göstersinler, daha siz kendinize saygı göstermiyorsunuz? bi toplumun sizin bedeniniz üzerinde bu denli baskı kurmasına nasıl izin veriyorsunuz? bu sizin sırrınız filan değil sadece size özel bir durum ve bunu milletin ağzına( altını çizerim sığ fikirli insanların ağzına) meze yapıyorsunuz. ben artık yurdum insanına medeniyet uğrasın istiyorum, çok sıkıldım bu insana hiç birşey kaymayan ve katmayacak olan fikirlerden. kadınların kendisine değer vermesi lazım, bu kafalara hiç ihtiyacımız yok kızlar. dünyaya evlenmek için gelmedik. evlenecekseniz de size SAHİP olacak biriyle değil, size, geçmişinize, hata olduğunu düşündüğünüz şeylere saygı duyan biriyle evlenin.
kafanızdaki tek sorun evlenmek olmamalı.

Ah o keşkeler yokmu...
geri dönüşün olmadıgını bile bile o hataya düşmek, düşüp de çaresizce derdine derman beklemek!

Bi' yanda çok kötü kalpli ama bakire bir kız , bi' yanda iyi kalpli bakire olmayan kız.

Bi' yanda çok iyi kalpli bakire kız bir yanda çok kötü kalpli bakire olmayan bir kız.

Aklı başında erkek ömrünü geçiriceği insanı seçerken hangi kriteri öne koyar sizce ? Bunu düşünün.Dert etmeyin , herkes kendine göre birini bulur.

kendine saygın olsun. seven, seni isteyen bakire misin değil misin bakmaz sever, evlenir.

Canım içini sıkmak istemem ama benim teyzemin de böyle bi olayı olmuş( teyze dediysem yaşı benden 7 yaş büyük) adam kabul etmiş düğün olmuş. Sonrasında en ufak kavgasında başına kalkmış. Bütün akrabalara sonrasında teyzemi rezil etmiş. Erkek ya sözde içine sindirememiş ama evlenmiş. Yalan söylemek kötü bişey ama ben yerinde olsam diktirirdim çünkü buna önem vermeyen adam gibi güvenebilceğin birini bulmak çok zor.

31 yasindayim isim gucum var. Bu yasa kadar hep bundan dolayi cekinmistim birini sevdim o da boyle yapti bana

herşey bir yana 31 yaşına kadar cinselliği 1 kere yaşamış olmana bunun da aşk yapmaktan ziyade evlilikle temizlenecek bir leke olarak algılamana üzüldüm.

artık bakire olmaman bence senin şuan en büyük doğal erkek testin. Yani düşün bir kadını açılmamışı makbuldür diyerek mal yerine koyan adamdan bir kız çocuğu doğurmak ister misin? ya da oğluna rol model olsun ister misin? nesli tükenmesi gereken adamın soyunu devam ettirme lütfen.

önce bu durumla sen bir barış. sanki yoğurdu ekşi satıcı gibi cinselliği yaşamanın bir kusurun olduğunu düşünüyor ve satmaya çalışıyor gibisin. yani bence bir kusur değil ama senin için kusur olduğunu düşünürsek sen bir nevi karşındakine durumu satın almaktan vazgeçmeyeceği bir noktada söylemenin peşine düşmüşsün.

oysa ki bunu kusur olarak görmesen, tüm erdemlerin, meziyetlerin, seni diğer insanlardan ayıran eşsiz yeteneklerine odaklansan ve eşini de bu renklerine renk katacak kişilerden seçsen.

allah muhafaza bu kafa seni aşağılık kompleksine sürekler.

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Benim kuzenim bu şekilde evlendi eşide biliyordu hiçte sorun etmedi devir ççok değişti önemli olan dozu sayısı ve kendine olan saygın dünyada en değerli şey sensin ve bu konu yüzünden sorun çıkaran bi kişi hiç olmasın hayatında.

Bulunduğum çevre bunu kaldırmaz diyorsanız bence saklayın derim. Her konuda dürüst olmak iyi değil. Birçok arkadasimdan gördüm ilk başta erkekler sorun etmiyor ama sonradan laf çarpıyorlar. Çok ağır laflar söylüyorlar ki bunların çoğu önemsemez gibi görünen erkekler. Burakin bu sır Allah' la sizin aranızda kalsın. Zaten pismansiniz. Unutun ve fazla takilmayin.

Aynı mantıkla bakir olmayan erkekler de evlenmemeli. Hem sen sevdiğin insanlaymışsın. Onlar kimbilir ne ortamlarda haltlar yemişlerdir.anladin sen onu. Esas onlardan uzak durulması lazım. Sen değerlisin hem de çok

Artı toplum yapımız çarpık. Hemde baya. Namus sadece kadın için sanki. Erkekler olabildiğine serbest. Bu yüzden kalıcı zar diktir. Sonra yoluna devam et. Sen kalbini güzel tut gerisi düzelir

Var benim bu, cok da iyi yapmisim. Hangi erkek beklemis de ben bekliycem evlenene kadar? Birakin sorun olmayi, aramizda lafi dahi olmadi bu durumun. Bu islerle kafayi siyirmamis, ben yaparim ama karim bakire olacak diyen hoduklerle de bi zahmet gorusmeyiverin.

Var benim bu, cok da iyi yapmisim. Hangi erkek beklemis de ben bekliycem evlenene kadar? Birakin sorun olmayi, aramizda lafi dahi olmadi bu durumun. Bu islerle kafayi siyirmamis, ben yaparim ama karim bakire olacak diyen hoduklerle de bi zahmet gorusmeyiverin.

Ya ne kadar ön yargılıymışsınız.
yorumları okuyorum kimisi dalga geçmiş kimisi demiş dur tahmin edeyim çok sevdin kandın bilmem ne carr curt herşey bacak arasımı ya?

Canımı sıkma kardeşim bende bakire değildim evlenirken ve eşim bir kez bile yüzüme vurmadı. Aksine bağlandı herkesin yaşadığı trajedi veya bile isteye yapmış olması kimseyi ilgilendirmez.
Artık erkekler diyor ki ya bana değer versin evinde kadın olsun yeter.

hee dersen ki ben operasyon geçireceğim sen bilirsin. Ama her zaman doğruluktan yanayımdır. Zaten şu durum dan dolayı kullanmak isteyen kendince çakal erkeği de sen artık bi zahmet anlayıver kendinide üzme.

Allahın karşına ne çıkaracağı hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…