Bakire olmayip evlenen var mi?

İşte bu yüzden hayretler içerisindeyim benim yazdığım onca şeyden tüm okuyanlar namus= bakirelik anlamış . Oysa benim yazdığım şeyden aşk ve sadakat e dair hem kadın hem erkek için birşeyler anlamanızı umardım. Gerçi pardon demem lazım galiba aşk i her yer e malzeme etmezsem daha iyi olurmuş. Benim bu yazdıklarımın zamanla mekanla çok ta ilgisi yok tüm dünyada tüm milletlerde bugün o ağzınızın suyu akarak heves ettiğiniz batı dünyasında bile kutsaldır evlilik aşk sadakat çift taraflı anlamak isteyenler beni çoktan anladı bile istemeyen de zaten bir ömür anlaması mümkün değil

Herkes sizi yanlış anladıysa o zaman üslubunuzu değiştirin. Buradaki tüm kadınlar haksız siz haklı olamazsınız

Neye heves ediyoruz anlamadım? Neye ağzımızı akıtıyoruz? Batı hayatına mı? Ben seviyorum en azından bizden modernler,kafa yapıları yıkıcı olmaktan ziyade yapıcı kültürlü insanlar.
Bir dönem yurtdışında bulundum,hatta hala gidip gelirim.
Herkes birbirine saygılı,saçma sapan dayatma kavramlar yok,ortam süper falan.

Ben sizin düşüncenize takıldım. Aynı kefeye koymanız falan. Tabi farklı insanlarız. Siz sadece kızlık zarını savunursunuz ben de yaşanmışlıkları. İyi geceler
Size de iyi geceler yalnız kimsenin hicbir zarı da beni ilgilendirmez savunucu da değilim. Fakat ömür boyu seviseceği kişiyi sevişerek bulmak fikri size çok doğru geliyorsa saygı da duyarım. Sadece on yıl sevişen çiftlerin ib ay sınra boşanmaları biraz saçma geliyor bunu düşününce de...

Ben zaten her erkekle sevişenlere karşıyım. İnanın algılarınız o kadar kapalı ki size laf anlatmak çok zor. Gece gece hiç uğraşamam zaten herkes sizi yanlış anlamış. Artık iyi geceler yerine iyi üsluplar diyeceğim çok ihtiyacınız var.

Herkes sizi yanlış anladıysa o zaman üslubunuzu değiştirin. Buradaki tüm kadınlar haksız siz haklı olamazsınız
Öyle mı gerçekten çoğunluk ne diyorsa o doğrudur mu sizin için öyle olsun bakalım yani diyorsunuz ki çoğunluk sizinle aynı fikirde olsaydı ben de yanlış anlaşılmış olsaydım bende düşünürdüm diyorsunuz öyleyse adaletli olmak için. ben halimden ve üslubumdan son derece mutluyum.Rahmetli kayahan in şarkıcı olan bir sözü vardı onu hatırlıyorum sadece Allah benim evladımı yetistirdigim gibi çocuk yetiştiren ailelerin çocukları ile karşılassın benim çocuğum demişti. Size sadece bir soru sormak isterim benim yazdıklarımı belki kendiniz için okudunuz ve yanlış anladınız diye düşünüyorum çocuklarınız içinde aynı şeyleri mı düşünürdünüz yani kızınız istediği erkekle birlikte olsun bu onun en doğal hakkı mı derdiniz nasılsa erkekler de yapıyor mu derdiniz. Vallahi ben küçük yaştaki oğlumu nasıl eğitsem de kendi namusunu korusa diye endişe ediyorum. Ben size uslub değiştirme tavsiyesi vermeyeceğim neden mı mi çünku hayat başlı başına yıllar içinde en güzel üslub değiştiricidir o gün beni anlarsınız

Bi sene önceki konuyu çok sansasyonel şekilde hortlatmışsın ayrıca sen evlenince sana bir kişi yetmez demeni kibliyorum gece gece canın sıkılıyor demek

Kendi değerini iki damla kan ile ölçmemeyi ögrendigin zaman bu soruyu sende cevaplayabilirsin. Bahsettiğim şey defalarca sayısız insanla beraber olup ee ben bir hata yaptım sana bakaretimi saklayamadım meselesi değil..Biri ile bir defaya mahsus bir hata yapmışsın bu hata neticesinde tüm hayatını yok edip zehir edemezsin..Hayat sana kaldigin yerden devam etmeli..

Algılar tavan

Tatlım boşuna uğraşma gece gece beni çok güldürdü üye:) anlamıyor anlamıyor anlamıyor

Tatlım boşuna uğraşma gece gece beni çok güldürdü üye:) anlamıyor anlamıyor anlamıyor
Bende size gülüyorum kaç kişiydiniz tüm kadınlar derken iki mı üç mu ha birde şimdi içimden geçti son gülen iyi gülermiş diye bir söz vardı dimi birde yarası olan mı gocunur vardı neyse kızlar size iyi geceler artık düşünerek uyursunuz

İnan senin seviyene düşemem

Şunları yazan kişi benim yazdıklarımdan onu mu anladınız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…