Evleneceğimiz kişiyi hiç sevişmeden mı seçeceğiz demek çok normal diyorsunuz yani eş sevişerek mı seçilir bumu hayata bakış açınız çok merak ettim hepinizin belinin altı sizin olsun kimseyi kasten vurmak gibi bir derdim yok bu arada üçken beş olmuşsunuz ama bir sn doğru ya burası bir derdim var mış pardon dimi size başarılarr dertlerinizle şimdi siz ben gidince sen niye geldig o zaman dersiniz dayanamaz sınız onu zaten başta yazmıştım topik direk ana sayfamda öneri olarak açıldı. Hani belki sizler içindir öyle ya parmağınız yorulma sın diyorsunuz ama bir türlü de kendinizi alamıyorsunuz üstelik muhatabım bile değilken neden acaba
Sizce dokunmak la sevişmek aynı şey mi. E tamam bende aynı şeyi diyorum dört beş yıl sevişen çiftler niye evlendikten iki ay sınra boşanıyor diyorum hani uyum vardı arada erkekler sizi kullanıyor diyorum aslında da boşver in siz beni. Devam edin. Bizde onları kullandık deyip ruhsal rahatlama sağlayın ama şunu unutmayın ki kadın sevilmek ister sevişmekde bunun bir parçası olsun ister ya erkekler ....
Evleneceğimiz kişiyle önceden sevişmek zorunda değiliz ama en azından birbirimizi tanımalıyız vücut anlamında. Hatta en azından gençler evlenmeden önce birşeyleri deneyimlemeliler aileleri de güzelce cinsel eğitim vermeli ki ileride kimse birbirini kullanmasın,korunma yollarını öğrensin diye. Böyle cinselliği ayıp tü kaka olarak gören çoğu ailenin kızlarının ya da oğlanlarının gizli gizli seviştiklerini,deneyimsiz oldukları için korunmayı bilmeyip kürtaj olduklarını bir masuma kıydıklarını falan okuduk burada. O yüzden evlenmeden önce cinsellik yaşanabilir,aile düzgün eğitim vermelidir ki böyle olaylar olmasın,insanlar hayatını yaşamaktan utanmasın.Evleneceğimiz kişiyi hiç sevişmeden mı seçeceğiz demek çok normal diyorsunuz yani eş sevişerek mı seçilir bumu hayata bakış açınız çok merak ettim hepinizin belinin altı sizin olsun kimseyi kasten vurmak gibi bir derdim yok bu arada üçken beş olmuşsunuz ama bir sn doğru ya burası bir derdim var mış pardon dimi size başarılarr dertlerinizle şimdi siz ben gidince sen niye geldig o zaman dersiniz dayanamaz sınız onu zaten başta yazmıştım topik direk ana sayfamda öneri olarak açıldı. Hani belki sizler içindir öyle ya parmağınız yorulma sın diyorsunuz ama bir türlü de kendinizi alamıyorsunuz üstelik muhatabım bile değilken neden acaba
Şuan bir konu açıldı bdvde."4-5 yıl sevişip 2 yıl sonra boşanıyorlar"
Hımm öyle miymiş? Bununla ilgili çalışma mı yapılmış? Burada sizin varsayımlarınıza göre mi yorum yapalım?
Ortaya bir cümle atıp üzerine canhıraş yorum yapıyorsunuz
20 yıl evli kalıp, yani 20 yıl sevişip boşanan da var. Eee yani? Bunların konuyla ilgisi nedir?
Sizi bdvde açılan başka bir konuya almak isterim.Sizce dokunmak la sevişmek aynı şey mi. E tamam bende aynı şeyi diyorum dört beş yıl sevişen çiftler niye evlendikten iki ay sınra boşanıyor diyorum hani uyum vardı arada erkekler sizi kullanıyor diyorum aslında da boşver in siz beni. Devam edin. Bizde onları kullandık deyip ruhsal rahatlama sağlayın ama şunu unutmayın ki kadın sevilmek ister sevişmekde bunun bir parçası olsun ister ya erkekler ....
Size de iyi geceler yalnız kimsenin hicbir zarı da beni ilgilendirmez savunucu da değilim. Fakat ömür boyu seviseceği kişiyi sevişerek bulmak fikri size çok doğru geliyorsa saygı da duyarım. Sadece on yıl sevişen çiftlerin ib ay sınra boşanmaları biraz saçma geliyor bunu düşününce de...
Bacım güzel parmakların yorulmasın anlamıyor sonra bel altı vuruyor siz sevişin diyor:) algılar süper bulaşma tatlı dilli de olsan coşuyor:)Sizi bdvde açılan başka bir konuya almak isterim.
Bir hanımefendi kocasıyla evlenene kadar hiç öpüşmemiş bile,şuanda evlenmişler yeni evli ama eşi ilişki istemiyormuş. Sizce bu mantıklı mı? Bu yüzden evlenmeden önce insanlar birbirini tanımalı diye savunuyoruz işte.
7 yıl seviştim çok güzeldiSizce dokunmak la sevişmek aynı şey mi. E tamam bende aynı şeyi diyorum dört beş yıl sevişen çiftler niye evlendikten iki ay sınra boşanıyor diyorum hani uyum vardı arada erkekler sizi kullanıyor diyorum aslında da boşver in siz beni. Devam edin. Bizde onları kullandık deyip ruhsal rahatlama sağlayın ama şunu unutmayın ki kadın sevilmek ister sevişmekde bunun bir parçası olsun ister ya erkekler ....
Şuan bir konu açıldı bdvde.
Hanımefendi nikaha kadar hiç öpüşmemiş bile,şimdi cinsel problemler yaşıyorlarmış.
Sevgili üyeyi o konuya davet edelim,neden yaşanmalı diye savunduğumuzu daha iyi anlar belki.
Daha kendini tamımadan pat doğursun çocuğu ondan sonra bekleki cinselliğe gelsin sıra belki eşinde erken boşalma var kaç kadın ayy benim kocam çabucak yapıyo diyo sonra sonra anlıyoki sorunlu
Evliliğin enönemli maddelerinden biri cinsellik unutmayın
İki yıl değil canım iki ay evet bununla ilgili yapılan çalışmalar da mevcut araştır öğrenirsin. Benim bunu söyleme sebebim de şu hani diyorsunuz ya evlilik yürümesi için önden sevişmek şart diye uyumlu musunuz değil mi görmek için e noldu diyorum bende sizin bu uyuma bunu anlamaktan aciz misiniz neden ben soru sorunca cevap vermek bu konuyla ilgili fikir söylemek yerine bana hakaret edip savunmaya geçiyorsunuz bilemiyorum artık onu da siiz düşünün"4-5 yıl sevişip 2 yıl sonra boşanıyorlar"
Hımm öyle miymiş? Bununla ilgili çalışma mı yapılmış? Burada sizin varsayımlarınıza göre mi yorum yapalım?
Ortaya bir cümle atıp üzerine canhıraş yorum yapıyorsunuz
20 yıl evli kalıp, yani 20 yıl sevişip boşanan da var. Eee yani? Bunların konuyla ilgisi nedir?
İki yıl değil canım iki ay evet bununla ilgili yapılan çalışmalar da mevcut araştır öğrenirsin. Benim bunu söyleme sebebim de şu hani diyorsunuz ya evlilik yürümesi için önden sevişmek şart diye uyumlu musunuz değil mi görmek için e noldu diyorum bende sizin bu uyuma bunu anlamaktan aciz misiniz neden ben soru sorunca cevap vermek bu konuyla ilgili fikir söylemek yerine bana hakaret edip savunmaya geçiyorsunuz bilemiyorum artık onu da siiz düşünün
Aaa çok şaşirdim!!! Sen sevişmeden mi evlendin???? Ohaaa!!!!. Şakaaa!!! Tüh hepsiyle sevişecektin en iyisiyle evlenecektinEvleneceğimiz kişiyi hiç sevişmeden mı seçeceğiz demek çok normal diyorsunuz yani eş sevişerek mı seçilir bumu hayata bakış açınız çok merak ettim hepinizin belinin altı sizin olsun kimseyi kasten vurmak gibi bir derdim yok bu arada üçken beş olmuşsunuz ama bir sn doğru ya burası bir derdim var mış pardon dimi size başarılarr dertlerinizle şimdi siz ben gidince sen niye geldig o zaman dersiniz dayanamaz sınız onu zaten başta yazmıştım topik direk ana sayfamda öneri olarak açıldı. Hani belki sizler içindir öyle ya parmağınız yorulma sın diyorsunuz ama bir türlü de kendinizi alamıyorsunuz üstelik muhatabım bile değilken neden acaba
Yaa ööfffİki yıl değil canım iki ay evet bununla ilgili yapılan çalışmalar da mevcut araştır öğrenirsin. Benim bunu söyleme sebebim de şu hani diyorsunuz ya evlilik yürümesi için önden sevişmek şart diye uyumlu musunuz değil mi görmek için e noldu diyorum bende sizin bu uyuma bunu anlamaktan aciz misiniz neden ben soru sorunca cevap vermek bu konuyla ilgili fikir söylemek yerine bana hakaret edip savunmaya geçiyorsunuz bilemiyorum artık onu da siiz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?