Bakire olmayip evlenen var mi?

Evleneceğimiz kişiyi hiç sevişmeden mı seçeceğiz demek çok normal diyorsunuz yani eş sevişerek mı seçilir bumu hayata bakış açınız çok merak ettim hepinizin belinin altı sizin olsun kimseyi kasten vurmak gibi bir derdim yok bu arada üçken beş olmuşsunuz ama bir sn doğru ya burası bir derdim var mış pardon dimi size başarılarr dertlerinizle şimdi siz ben gidince sen niye geldig o zaman dersiniz dayanamaz sınız onu zaten başta yazmıştım topik direk ana sayfamda öneri olarak açıldı. Hani belki sizler içindir öyle ya parmağınız yorulma sın diyorsunuz ama bir türlü de kendinizi alamıyorsunuz üstelik muhatabım bile değilken neden acaba

Evet ben evleneceğimiz kişiyi sevişmeden mi evleneceğiz diyorum mesela. Evlendikten sonra ilk kez birbirine dokunup asla uyum yakalayamayan çiftleri gördükçe de bu düşüncem pekişiyor. Bundan dünyanın en anormal şeyi gibi bahsetmeniz hafif tabirle tuhaf, bence.

Sizce dokunmak la sevişmek aynı şey mi. E tamam bende aynı şeyi diyorum dört beş yıl sevişen çiftler niye evlendikten iki ay sınra boşanıyor diyorum hani uyum vardı arada erkekler sizi kullanıyor diyorum aslında da boşver in siz beni. Devam edin. Bizde onları kullandık deyip ruhsal rahatlama sağlayın ama şunu unutmayın ki kadın sevilmek ister sevişmekde bunun bir parçası olsun ister ya erkekler ....

"4-5 yıl sevişip 2 yıl sonra boşanıyorlar"

Hımm öyle miymiş? Bununla ilgili çalışma mı yapılmış? Burada sizin varsayımlarınıza göre mi yorum yapalım?
Ortaya bir cümle atıp üzerine canhıraş yorum yapıyorsunuz
20 yıl evli kalıp, yani 20 yıl sevişip boşanan da var. Eee yani? Bunların konuyla ilgisi nedir?

Evleneceğimiz kişiyle önceden sevişmek zorunda değiliz ama en azından birbirimizi tanımalıyız vücut anlamında. Hatta en azından gençler evlenmeden önce birşeyleri deneyimlemeliler aileleri de güzelce cinsel eğitim vermeli ki ileride kimse birbirini kullanmasın,korunma yollarını öğrensin diye. Böyle cinselliği ayıp tü kaka olarak gören çoğu ailenin kızlarının ya da oğlanlarının gizli gizli seviştiklerini,deneyimsiz oldukları için korunmayı bilmeyip kürtaj olduklarını bir masuma kıydıklarını falan okuduk burada. O yüzden evlenmeden önce cinsellik yaşanabilir,aile düzgün eğitim vermelidir ki böyle olaylar olmasın,insanlar hayatını yaşamaktan utanmasın.
Ay bir de kullanıyorlar sizi yazmışsınız evlenmeden önce ilişki yaşadım evlendim,kocam beni kullanmış mı oluyor çok üzüldüm.

Şuan bir konu açıldı bdvde.
Hanımefendi nikaha kadar hiç öpüşmemiş bile,şimdi cinsel problemler yaşıyorlarmış.
Sevgili üyeyi o konuya davet edelim,neden yaşanmalı diye savunduğumuzu daha iyi anlar belki.

Sizi bdvde açılan başka bir konuya almak isterim.
Bir hanımefendi kocasıyla evlenene kadar hiç öpüşmemiş bile,şuanda evlenmişler yeni evli ama eşi ilişki istemiyormuş. Sizce bu mantıklı mı? Bu yüzden evlenmeden önce insanlar birbirini tanımalı diye savunuyoruz işte.

Sevişmatik mi var sizde kimin nekadar seviştiğini biliyosunuz?
10 yıl sevişmişş 1 ay sonra boşan 10 yıl sülaleyle ilişki yaşamadılar pat kv yenge elti görümce zart zurt girdi oyüzden boşandılar çok basit

Sevişip evlendim uzuun yıllar halada evliyim iyi ki de sevişmişim uyum tam cinsellik önemli benim için ya erken boşalması olsaydı ya iktidarsız olsydı ya kendi işini görüp bitirseydi ?nekadar önemli dimi bunlr

Sevişmek isteyen sevişir istemeyen sevişmez herkes sonucuna kendi katlanır
Daha kendini tamımadan pat doğursun çocuğu ondan sonra bekleki cinselliğe gelsin sıra belki eşinde erken boşalma var kaç kadın ayy benim kocam çabucak yapıyo diyo sonra sonra anlıyoki sorunlu

Evliliğin enönemli maddelerinden biri cinsellik unutmayın

Bacım güzel parmakların yorulmasın anlamıyor sonra bel altı vuruyor siz sevişin diyor:) algılar süper bulaşma tatlı dilli de olsan coşuyor:)

7 yıl seviştim çok güzeldi sen sevisemedin galiba ondan mı bu sıkıntın ha söylim 5 yıldırda evliyim nerdeyse hic kavga etmeyiz o kadar yıl geçmiş bütün tezini çürüttüm ama

Gördüm o konuyu. Bir ömür sevişeceğin adamla hiç sevişmeden evlenmek garip geliyor bana. Çok riskli.
Herkesin kendi hayat görüşü, doğruları farklı tabii ama sevişene de "kendinizi kullandırıyorsunuz" diyen birisinin ne söylenirse söylensin, hangi örneği görürse görsün fikrinin değişeceğini sanmıyorum.

Bir konu açılmıştı forumda. Konu sahibi cinsel hayatından şikayetçi, "normali ne kadar sürer, bizimki maksimum 5 dakikada bitiyor" diye dert yanmıştı da, cevaplar hep "ee ne kadar sürecekti, yuh yani ne bekliyorsun, daha uzun sürüyor diyen yalan söyler" şeklindeydi. Hüzünlüydü

İki yıl değil canım iki ay evet bununla ilgili yapılan çalışmalar da mevcut araştır öğrenirsin. Benim bunu söyleme sebebim de şu hani diyorsunuz ya evlilik yürümesi için önden sevişmek şart diye uyumlu musunuz değil mi görmek için e noldu diyorum bende sizin bu uyuma bunu anlamaktan aciz misiniz neden ben soru sorunca cevap vermek bu konuyla ilgili fikir söylemek yerine bana hakaret edip savunmaya geçiyorsunuz bilemiyorum artık onu da siiz düşünün

Hanımlar hepinize evlilik lerinizde mutluluk dilerim ama gerçekten at gözlüğü takan da yada anlamak istemeyen de sizlersiniz ve ben 18 yıllık evliyim dört yıl da konuştum. Yani o sandığınız gibi görücü usulü düğün günümde tanımadım kocamı arkadaş yedi yıl gezmiş tezimi çürütmüş bravo ya ne onurlu bir hareket o yüzden mi gecenin bu saatinde efkar dağıtma için elinde sigara derdim var portalında mutluluk pozu veriyorsun ben size sadece aynanın iki yönü var diyorum basit düşünmeyin geniş çerçeveden bakın diyorum genel ve kesin konuşan sizsiniz ama empati yoksunluğu farklı şey tabiki olmayanda olmuyor sizin gibiler daha birisi derdini söylerken ağzının payını nasıl veririz çabasında bana demişsiniz ya kimbilır kv y ye mı kızdı görümce ye mı diye belli ki herkesle sorunu olanlar burda size son bir sözüm var kişi karşısındakini hep kendi gibi sanırmış o yüzden sizi kendim gibi sanıp anlatmaya çalıştığım için özür dilerim.

Pardon 2 aymış, şimdi taşlar yerine oturdu

Evliliğin yürümesi için kimse önceden sevişip sevişmemenin "tek" şart olduğunu iddia etmiyor burada. Bu da ölçütlerden biri diyoruz sadece. Siz bu konuyu es geçip eş seçiminizi diğer ölçütler çerçevesinde yapabilirsiniz.
Kimse yakanıza yapışıp "sevişmezsen mutsuz olursun" demiyor. Kimse "sevişirsen, cinsel hayatın çok iyiyse mutlu olursun" da demiyor.

Evliliğin çok farklı dinamikleri var. Cinsel hayat da bunlardan biri ve evet birileri için cinsel uyum evlenmeden önce test edilmesi gereken bir şey. Sizi ilgilendiren bir durum yok kısacası.
Ama bunu anlamamakta ısrar ederek insanlara "kendinizi kullandırıyorsunuz, sevişmek namus ölçütüdür" diye hakaret ediyorsunuz. İnsanlara "namussuz" imasının hakaret olmadığını iddia ediyorsanız buyurun devam edin. Ama kimse size hakaret etmedi, siz de farkındasınız.

sene 2018. hala kadinlara imza karsiligi sevisme hakki dagitan insanlar var.

yahu bi kadin kendi kendine " seks yaptim oh tanrim bu bir utanc " diye dusunurse tum dunyasi bundan ibaret olur zaten.
ya da kendini anca bununla degerlendiriyorsa degeri o kadar olur. yapana kadar. bence cok sacma bunlar.

ben arkadas cevremde bile bekaret takintili insan bulundurmuyorum. tek tuk var mecburiyetten. onlar da baska seyler yapiyor ama seks yok sorsan tabii.

kendim henuz yapmadim mesela, firsat olunca yaparim ama yani. sonra da pisman olmam. niye olayim? seks ya alt tarafi. dunyada cok daha onemli seyler var.

yani diyecegim o ki benimle bakireyim diye evlenmek isteyen birinden kosarak uzaklasirim zaten ( cevremde bulundurmuyorum nerden sevgili olacaksam ) hatta bi sorunun mu var derim, ben doktorum bana anlatabilirsin derim

Bu konuyu niye kim hortlatti:)

Bi uye vardi ve niceleri var burda evlenmeden once cinselliginiz superdi evlenince iyi degil diyen. Ayni sekilde gerdekte ilk yaptim kotu diyen.. haricinde ilk evlenince yapip gayet mutlu cinselligi olanda var.. evlilikten once yapip evlenincede yolunda goturende var. Yani Bu is nikaha ona buna bakmiyor partnerine bakiyor.

Aaa çok şaşirdim!!! Sen sevişmeden mi evlendin???? Ohaaa!!!!. Şakaaa!!! Tüh hepsiyle sevişecektin en iyisiyle evlenecektin(( tühhhh neyse olmuş artık idare etçen.. Boşarsan öyle yap ama bak çok güzel oluyo.

Yaa ööfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…