- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
Erkekler kullanıyor sevişen kadınları ama bazı cahil(!) kadınlar bunu anlayamıyor. Sizin gibi kadınları da “büyük resmi”, “erkeklerin hain planını” görebildiğiniz için tebrik ederim.Sizce dokunmak la sevişmek aynı şey mi. E tamam bende aynı şeyi diyorum dört beş yıl sevişen çiftler niye evlendikten iki ay sınra boşanıyor diyorum hani uyum vardı arada erkekler sizi kullanıyor diyorum aslında da boşver in siz beni. Devam edin. Bizde onları kullandık deyip ruhsal rahatlama sağlayın ama şunu unutmayın ki kadın sevilmek ister sevişmekde bunun bir parçası olsun ister ya erkekler ....
kaç yaşındasınız şuan...üzerinden zaman geçtimi...yaşadığınız durum kolay değil tabiki ama inanın bunu sorun etmeyen erkeklerde var muhakkak uygun biri olacaktır hayatınızda...kimseye hesap vermek zorunda da değilsiniz... yeter ki tövbe edin Allaha karşı sorumluyuz... Allah size bir kapı açacaktır.Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ben artik evlendikten sonra yasamak istiyorum cunku zaten pisman oldum yeterince uzuldum canim yandi. Artik belli bir olgunluga gelince de eskiden basit gibi gelen seyler simdi aci verebiliyor. Dikkat etmek lazim bence. cunku erkeklerin bakis acisi bizden cok farkli olaya
Gecenin bu yarısı efkardan elimde sigara ilemiHanımlar hepinize evlilik lerinizde mutluluk dilerim ama gerçekten at gözlüğü takan da yada anlamak istemeyen de sizlersiniz ve ben 18 yıllık evliyim dört yıl da konuştum. Yani o sandığınız gibi görücü usulü düğün günümde tanımadım kocamı arkadaş yedi yıl gezmiş tezimi çürütmüş bravo ya ne onurlu bir hareket o yüzden mi gecenin bu saatinde efkar dağıtma için elinde sigara derdim var portalında mutluluk pozu veriyorsun ben size sadece aynanın iki yönü var diyorum basit düşünmeyin geniş çerçeveden bakın diyorum genel ve kesin konuşan sizsiniz ama empati yoksunluğu farklı şey tabiki olmayanda olmuyor sizin gibiler daha birisi derdini söylerken ağzının payını nasıl veririz çabasında bana demişsiniz ya kimbilır kv y ye mı kızdı görümce ye mı diye belli ki herkesle sorunu olanlar burda size son bir sözüm var kişi karşısındakini hep kendi gibi sanırmış o yüzden sizi kendim gibi sanıp anlatmaya çalıştığım için özür dilerim.
katılıyorum:)Konu eski ama Mune bile kapatmamis yazmış, ben de yaziyom o halde
Boyle sorularla konu acarak nereye varmayi amaçlıyorsunuz? Yani burda 100 kisi yazar, bakire degilken evlendim ve sorun olmadi der, senin hayatindaki kişi ise ölümüne takintilidir bu konuda, ne olacak o zaman? Herkesin hayati ve icindeki insanlar farkli..
Ayrıca eklemek isterim, evlilik dışı beraberlik kimine dogru gelir kimine yanlis, ozellikle son donemde "aa geri kafalisin, aa çağ dışısın" furyasi aldı başını gitti.. Kendinize beklediginiz saygiyi önce baskasina gosterin lutfen.. Hepimiz haddimizi bilsek ne guzel olur..
Oğluna bizim gibi gelin iste7 yıl seviştim çok güzeldisen sevisemedin galiba ondan mı bu sıkıntın ha söylim 5 yıldırda evliyim nerdeyse hic kavga etmeyiz o kadar yıl geçmiş bütün tezini çürüttüm ama
Tatlım güzel parmaklarını yorma anlamıyor bel altı vuruyor:)Gecenin bu yarısı efkardan elimde sigara ilemi
37 yaşındayım o mereti bir kere bile denemedim nefret ederim emoji o emoji sanalayrıca gecenin o saati efkardan değil keyiften kk dayım keyfim ve kahyası yatmak isterse yatarım sabaha kadar oturmak isterse otururum tavsiye ederim ama muhtemelen kocan bu durumdan hoşlasmaz
Senin yazın üzerinden açıklama yapayım çünkü bu ara yine eski tarihli konularla alakalı bildirimler oluyor, daha önceden eski tarihli konuları bildirdiklerinde konu güncel değil deyip kapatıyorduk ama yaklaşık 2 senedir eski konuları kapatmıyoruz, kapatma kriterlerimiz arasından çıkarıldı eski konular, üyeler benzer sorunu yaşadıkları ya da dikkatlerini çeken konuları bulup yorum yazabilir sorun yok ama tabii site kurallarına uymaları şartıylaKonu eski ama Mune bile kapatmamis yazmış, ben de yaziyom o halde
Aslinda mantikli, cunku konu sahibi üyeler gelip son durumlari hakkında da yaziyorlar, iyi oluyor..Senin yazın üzerinden açıklama yapayım çünkü bu ara yine eski tarihli konularla alakalı bildirimler oluyor, daha önceden eski tarihli konuları bildirdiklerinde konu güncel değil deyip kapatıyorduk ama yaklaşık 2 senedir eski konuları kapatmıyoruz, kapatma kriterlerimiz arasından çıkarıldı eski konular, üyeler benzer sorunu yaşadıkları ya da dikkatlerini çeken konuları bulup yorum yazabilir sorun yok ama tabii site kurallarına uymaları şartıyla
Evet lavanta'm, bir de üye kendisi kapattırmamış oluyor, demek ki sonrasında yazacak ya da konu kişiselden çok genel oluyor, mesela bu konu evlilik öncesi cinselliğe kadınların bakış açısını soran genel bir konu aslında, tartışmayı aşağılama, küçümseme, hakaret edip hor görmeye meyletmeden başarabilsek gayet konuşulması gereken bir içerik çünkü günümüzde gençlerin çoğunluğu kendi bedenini bile tanımadan cinsellik yaşıyor ve sonrasında pişmanlıklar, gebelik korkuları oluyor, birlikte olan namussuzdur, olmayan geri kafalıdır demeden gençlere doğru tavsiyelerde bulunmak, ileri de pişmanlık duymamaları için böyle konuları tartışmamız şart.Aslinda mantikli, cunku konu sahibi üyeler gelip son durumlari hakkında da yaziyorlar, iyi oluyor..
Her kelimesine katiliyorum..Evet lavanta'm, bir de üye kendisi kapattırmamış oluyor, demek ki sonrasında yazacak ya da konu kişiselden çok genel oluyor, mesela bu konu evlilik öncesi cinselliğe kadınların bakış açısını soran genel bir konu aslında, tartışmayı aşağılama, küçümseme, hakaret edip hor görmeye meyletmeden başarabilsek gayet konuşulması gereken bir içerik çünkü günümüzde gençlerin çoğunluğu kendi bedenini bile tanımadan cinsellik yaşıyor ve sonrasında pişmanlıklar, gebelik korkuları oluyor, birlikte olan namussuzdur, olmayan geri kafalıdır demeden gençlere doğru tavsiyelerde bulunmak, ileri de pişmanlık duymamaları için böyle konuları tartışmamız şart.
Birliktelik yaşayacaksa arkasında durmayı da bilmeli kızlarımız, ya pişman olmayacakları adımlar atacaklar, ya pişman olacakları birşey yapmayacaklar.
DiktirAma boyle bisey yasadim zaten anlattim ve kabul etmedibunu baskalarina anlatip sirrima ortak edip gitmelerini mi izlicem hep? cok kisi de gordum evlendikten sonra basa kakmislar filan. Bilmiyorum kizlar cok kotuyum
pelin yorumlarını.ilgiyle takip ediyorumDunya uzerinde milyarlarca insan, binlerce farkli kultur, gelenek, kafa yapisi var, siz sizinkine uygun olanla evleneceksiniz, zaten bakire olsaniz da dunya gorusunuzun uymadığı biriyle evlenmemelisiniz.
Ben yaşamadım ama bunu bence evleneceğin adama söyleme.kaldıramayabilit.başa kakar insan değişir.en iyisi diktirmek.Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Burda bulamayınca yurt dışına açılmak lazım. Avrupa'da Türk kızları beğeniliyor, e bizimkiler de sarışın filan seviyor genelde. Mis gibi Hans'lar, Christian'lar ile evlenip sevimli bebeler yapmak lazım, hiçbir şeyi başa kakmazlar, saplantılı kaynana derdi de olmaz.
gerçekten şaka gibi. 40lı yaşlarında, hayatında hiç sevgilisi olmadan evlendirilmiş ilkokul mezunu bi ev hanımı fikirleri...Geçekten üslubunuza, tavrınıza ve söylediklerinize söyleyecek söz bulamıyorum.
Dayanamadım yazmak istedim.
Umarım 21.yy Türk kadınının çoğu sizle aynı zihniyeti paylaşmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?