- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Ne kendini ne başkasını kandır her zaman dürüst ol. Arkadaşım evlenirken eline geçmişinden bahsetmedi. Adam bunu bakire sanıyormuş. Evlendiler inde kız buna bir şekilde inandırmış. Ve bi gün arkadaş ortamında biri o kızla ben yattım demiş. Sonrasını tahmin ettiniz zaten. Yaptınız ayıo değil. Ayıp olan devam ettirmek., ama siz pişmanınızCok haklisiniz. Benim tereddutum su yonde. Ben bunu nasil soyleyecegim? Zaten bir yara aldim bu nedenle terkedildim bi kere zaten. Benimle ilgili bu cok ozel seyi bilen kisi kotu biriyse bunu yayabilir kotuye kullanabilir. Diktirme olayini dusunmuyor degilim. Artik kimseye soylemek istemiyorum cunku kalbim cok aciyor.
Tatlim o soyleyen hata yapmis, lakin vurgulanmak istenen bekaretten ziyade nikahsiz yasanan cinsellik olmaliydi..dinen bakilcak olursa olayaboyle bir konusmanin gectigi sanal bir ortamda, "ben ikinci el kadin almam" diyen muhafazakâr(!) bir gruba, ama peygamberiniz ilk evliligini bosanmis (dolayisiyla bakire olmayan) bir kadinla yapmisti demistim.
Bekarete yuklenen anlam dinin, ahlakin, vs vs seylerin cok otesinde, sifir mal almak gibi bakan erkeklerin zihniyetinde önemli sadece. Siz de sifir mal olacaginiza evlenmeyin daha iyi, yaniliyor muyum?
Eski devirde kan gelmedi bakire diye ölen binlerce kadın vardır. İşte evli hamile ama bakire. Çok şükür ki devir değişti4 yillik evliyim, aşılama ile hamileyim, spekulum takıldığında bile zar "bozulmadı." Yani evli, hamile ve bakireyim. Buna ne dersiniz?
Aferin kız işte herkes böyle olsun. Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz illet oluyorum "kabul etme" lafına ne demek ya ne demekbakire değilim. şimdiki sevgilim bunu yaşadığım ilk erkek oldu. son olmasını da her şeyden çok istiyorum.
diyelim ki olmadı ve ayrıldık,o zaman karşımdaki kişi eğer bakir değilse benim bekaretime dil uzatmaya hiç hakkı yok. eğer bakirse ve bakire kız arıyorsa da benimle işi yok demektir. sabah istesem diktiririm ama ihtiyaç duymuyorum çünkü sevdim seviştim olay bundan ibaret. çok da doğal bir şey. dini kısmı da beni ilgilendiriyor. karşıma eğer benimle aynı görüşte birisi çıkarsa zaten evlenirim. ha yok çıkmazsa da herkes kendi yoluna. bu konu yüzünden ezilip büzülüp hayatım boyunca başıma kakılmasına müsaade etmem. siz de böyle yapın. kabul etmiyorsa yol verin. kafa yapısı uyuşmuyor demektir.
Karşındaki insanla alakalı. Ço tutucuysa bulaşma. Ama tam terside olabilir. Seni çok seven her hatanı kabullenen biriysede sorun yaratmaz. Bu kadar üzülme bi hatadır yapmışsın dua et allaha. Insallah hakkında hayırlısı olur.Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Bı anda olmaya kesınlıkle inanmıyorum ben evlendim 10 günde anca yapabıldım çevremde çoğu kısıde böyle bı anda olacak bısey degıl bile isteyedır ama ben cok takılmıyorum her önüne gelenle ilişkıye gırmedıgın surece daha önce birliktelık yaşamış arkadaşlarım da var gayet evlendıler bana göre namus la degıl vucuduna verdıgın değer ile ilgılı Buda senın bılecegın iş..Evet aynen oyle oldu
Burda bulamayınca yurt dışına açılmak lazım. Avrupa'da Türk kızları beğeniliyor, e bizimkiler de sarışın filan seviyor genelde. Mis gibi Hans'lar, Christian'lar ile evlenip sevimli bebeler yapmak lazım, hiçbir şeyi başa kakmazlar, saplantılı kaynana derdi de olmaz.bu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Afferim...bakire değilim. şimdiki sevgilim bunu yaşadığım ilk erkek oldu. son olmasını da her şeyden çok istiyorum.
diyelim ki olmadı ve ayrıldık,o zaman karşımdaki kişi eğer bakir değilse benim bekaretime dil uzatmaya hiç hakkı yok. eğer bakirse ve bakire kız arıyorsa da benimle işi yok demektir. sabah istesem diktiririm ama ihtiyaç duymuyorum çünkü sevdim seviştim olay bundan ibaret. çok da doğal bir şey. dini kısmı da beni ilgilendiriyor. karşıma eğer benimle aynı görüşte birisi çıkarsa zaten evlenirim. ha yok çıkmazsa da herkes kendi yoluna. bu konu yüzünden ezilip büzülüp hayatım boyunca başıma kakılmasına müsaade etmem. siz de böyle yapın. kabul etmiyorsa yol verin. kafa yapısı uyuşmuyor demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?