- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Onlarla da evlenme gibi bir dertleri yok ki...Söz konusu müslüman Türk kızıysa bekaret derdine düşen yurdum erkeği,sıra Rus kızıyla evlenmeye gelince ağzından salyalar akıtıyor. İkiyüzlü reziller sizi.
Benim eşim için önemli bir sey degil mesela .Turkiye'nin her bölgesindeki erkekler bekarete önem verir dersem siz hangi bölgeyi bu genellemeden cikartirsiniz?
Ayrica Maslow un ihtiyaçlar hıyerarsisinin bekaret takintili erkeklerin umurunda olduğunu sanmıyorum. Yediği yemek ile bekareti nasıl bağladınız merak ettim doğrusu. Zaten erkek ben cinselliği yaşarım elimin kiri ama kadınim yasayamaz kendini bana saklamaliydi diye düşünüyor.
Kesinlikle katılıyorum . Ayağını yerden kesen kimse aklında kalan oKadinlar ilklerino unutumaz sozune pek katilmiyorum. Karsinda ayaklarini yerden kesicek bi adam varsa ilkin aklina gelmez.
Herşeyi yaşayıp bakire kalmayan herşeyi yaşayıp bakire kalandan niye daha namuslu olsun ki sonuçta ikisi de herşeyi yaşamış olmuyor mu? Bakire kalmayan da herşeyi yaşıyor zaten. Bakire kalmayanin farkli şeyler yapmayıp dogrudan normal ilişkiye girdigini mi varsayiyorsunuz? Bence ikisi de aynıdır. İkisi de zinadır.Bir sürü onemsemeyen insan var bence.Ben çok onem verirdim bakireydimde evlenirken evlendikden sonra niyeyse çok saçma geldi.Eşimede sormustum bakire olmasaydim evlenirmiydin benimle diye evlenirdim bakire olmak neyi ispatlarki demisti.Her seyi yasayip bakire kalan insandansa bakire olmayan daha namusludur bence.Biz onem verniyoruz bekarete gayette ahlak sahibi dürüst insanlarız.
Herşeyi yaşayıp bakire kalmayan herşeyi yaşayıp bakire kalandan niye daha namuslu olsun ki sonuçta ikisi de herşeyi yaşamış olmuyor mu? Bakire kalmayan da herşeyi yaşıyor zaten. Bakire kalmayanin farkli şeyler yapmayıp dogrudan normal ilişkiye girdigini mi varsayiyorsunuz? Bence ikisi de aynıdır. İkisi de zinadır.
Herşeyi yaşayıp bakire kalmayan herşeyi yaşayıp bakire kalandan niye daha namuslu olsun ki sonuçta ikisi de herşeyi yaşamış olmuyor mu? Bakire kalmayan da herşeyi yaşıyor zaten. Bakire kalmayanin farkli şeyler yapmayıp dogrudan normal ilişkiye girdigini mi varsayiyorsunuz? Bence ikisi de aynıdır. İkisi de zinadır.
Biri herşeyi yaşayıp yasadigini cesaretle söylüyor. Namuslu oluyor. Diğeri herseyi yasiyor ama neler yaşadığını söylemiyor ama daha az namuslu oluyor. İkisi de aynı seyleri yaşadığı için gözümde aynilar. Aralindaki tek fark gelecek tepkiden birinin korkması diğerinin korkmaması. Kategori aynı. Kişilik farkı var.Hanfendi elbetteki namuslu çunku kimseyi kandirmiyor bu bile yeterli
Ekim konusunu nerden buldun ki:)5 yıllık iliskim var. Evlenicez. Nisanliyken beraber olduk. Ama biz evlilik uzerine kurmustuk iliskiyi. Ondan öyle oldu
Ya onüme ciktı konu yeni diye mesaj attim. Siz butun kızlar ters misiniz. Herkes bugün beni yeniyim diye azarlıyo. Ne soylesek batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?