Bazen herseyi akisina birakmak lazim kismetiniz mutlaka szi bulur. Bakin bnm cok yakinim ayni hatayi yapti bir kez degl bi kac kez inandi ve hp kandirildi bi terkedildi sonra herseyi akisina birakti ve bir evlilik yapti tabi diktirecek evlendi hayati iyi gidiyorken bi anda kotuye gitti ayrldilar bosandktan sonra o hatayi yapicak diye dusunmustum tekrar hic hata yapmadi ve aradan iki yil sonra bekar biriyle tanisti ask oldu ilk basta o tanistigi insan da bundan faydalanmak istedi birlikte oldular bi kac kez sonra ayrldilar tabi kuzenim cok agladi hastanelik oldu intihara kalkti ama aradan iki ay gecti o sevdigi geri geldi ve onu sevdigini unutamadigini soyledi özür diledi ailesi istemeye geldi ailesine bakire dedi cunku ailesi boyle seye cok onem verenlerden di bunlar evlendiler cok sukur cok mutlular ve bu sirri ikisinden bnden baska kimse bilmiyo ve bunu hic yuzune vurmadi szde inanin pozitif olun inşallah gecer bu günlerCok sagolun desteklerinizden dolayi. gercekten seven biri bulmak gerekiyor o halde. Ama ben onun gercekten sevdigini dusunmustum zaten
Onunu gormek istemissin anliyorum seni ben birliktelik yasamadim daha once ama bu tipteki adamlardan da omrumce haz etmedim uzak durdum.bana sordugu anda bende bitmisti..ki genelde bu yuzden bakire olmadigimi dusunurler bende oynar gercek yuzlerini gorurdum :))))) esim bir kez bile sormadi basbasa kaldigimizda yoksa sen bakiremisin dedi ahahahah. :)))) yani eminim ki yine devam ederdik bu gunlere gelirdik.kafanda buyutme sana tavsiye ufku acik kendini gelistirmis insanlari al hayatina digerleri icin uzulmeye degmez kendini neden uzuyorsunHaklisiniz ama ben kendi kendime soyledim nolucaksa olsun diye
Bosandigini mi esinin ailesinden sakladi? Ama bu duyulabilir degil mi ama?Bazen herseyi akisina birakmak lazim kismetiniz mutlaka szi bulur. Bakin bnm cok yakinim ayni hatayi yapti bir kez degl bi kac kez inandi ve hp kandirildi bi terkedildi sonra herseyi akisina birakti ve bir evlilik yapti tabi diktirecek evlendi hayati iyi gidiyorken bi anda kotuye gitti ayrldilar bosandktan sonra o hatayi yapicak diye dusunmustum tekrar hic hata yapmadi ve aradan iki yil sonra bekar biriyle tanisti ask oldu ilk basta o tanistigi insan da bundan faydalanmak istedi birlikte oldular bi kac kez sonra ayrldilar tabi kuzenim cok agladi hastanelik oldu intihara kalkti ama aradan iki ay gecti o sevdigi geri geldi ve onu sevdigini unutamadigini soyledi özür diledi ailesi istemeye geldi ailesine bakire dedi cunku ailesi boyle seye cok onem verenlerden di bunlar evlendiler cok sukur cok mutlular ve bu sirri ikisinden bnden baska kimse bilmiyo ve bunu hic yuzune vurmadi szde inanin pozitif olun inşallah gecer bu günler
Evet evlilik gecirdigini bakire olmadigini sakladilar inşallah duymazlar 5 senelik evliler suan ve iki ailede baska baska yerdeler bu saaten sonra duyulsa ne olucak esi kabullenmis bitmis nur topu gibi bir evladi var onemli olan eşi o kabul etmişse kimseye laf dusmez cunku yasicak olan onlarBosandigini mi esinin ailesinden sakladi? Ama bu duyulabilir degil mi ama?
hahahaha nasıl yani sizin durumunuzla konu sahibinin ne alakası var? siz kendinizi kasmışsınız o kasmamış ya da ne bileyim belki onun da ilk ilişkisi zor oldu nerden biliyorsunuz?
Esinle zorlanman senin problemin bence cinsel hayatinizda yasadiginiz problemi alakasiz bi sekilde nasil bagladiniz buraya bilemedim? Sen de evlenmisin ama kendinden gecemedigin icin cemkiriyosun ama :))))İnsan eşiyle bile zorlanıyor anlamnda. .gayet net canım. .zorlansa yapmazdi. Bu kadar kendinden geçmiş. .bn de tebrik ettm. Korku olması olağan birde evlilik dışı. .biz de böyle bir sorun yokken korkuyoruz.
Allah razi olsun.Artık geriye dönüşün yok kardeşim bu saatten sonra kendine odaklan hepimizin hataları oluyor yaşanmış ve bitmiş keşke olmasaydı dediğimiz bir sürü şey yaşıyoruz onun için bu saatten sonra dimdik ayakta dur ve düşün sen den daha değerli hiç birşey yok allah yar ve yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur inancını yitirme ☺
Ilk kez cinsellik yasamanin tecrubesizliktwn dolayi insani kasabilecegini soylemek istemis arkadas. Nikahli kocanla bile bunu yaparken ilkse eger zorlaniyorsan, kacak kocek gizli nikahsiz olarak cinsellik yasamasi daha cok adrenalin demek..bunu diyorEsinle zorlanman senin problemin bence cinsel hayatinizda yasadiginiz problemi alakasiz bi sekilde nasil bagladiniz buraya bilemedim? Sen de evlenmisin ama kendinden gecemedigin icin cemkiriyosun ama :))))
Arkadasiniza ilk kez cinsellik yasadim ve kastim problem yasiyorum diyen olmadi ki sorun bambaska. Asil soylemek istedigi baska onun. Bence siz de anladiniz. Bisey demek istemiyorum kendisineIlk kez cinsellik yasamanin tecrubesizliktwn dolayi insani kasabilecegini soylemek istemis arkadas. Nikahli kocanla bile bunu yaparken ilkse eger zorlaniyorsan, kacak kocek gizli nikahsiz olarak cinsellik yasamasi daha cok adrenalin demek..bunu diyor
Arkadasiniza ilk kez cinsellik yasadim ve kastim problem yasiyorum diyen olmadi ki sorun bambaska. Asil soylemek istedigi baska onun. Bence siz de anladiniz. Bisey demek istemiyorum kendisine
Ben baska turlu bisey cikarmadim. Neysede belki karsina seninde bakirbir erkek cikmiycak? O zaman esit olacak hersey..Arkadasiniza ilk kez cinsellik yasadim ve kastim problem yasiyorum diyen olmadi ki sorun bambaska. Asil soylemek istedigi baska onun. Bence siz de anladiniz. Bisey demek istemiyorum kendisine
Bazı erkekler kandirilmayi hak ediyor mu ne?Bı arkadasim üniversiteye giderken çocukluk aşkı ile birlikte oldu ve kısa süre sonra çocuk aldatti kızı ve arkadaşım yıkıldı.ogretmen oldu atandı.ona hep bu durumu kabul edicek biriyle evlen anlat gecmisini dedim.durust ol dedim.fakatt kız gecmisini anlatınca ne önemi var geçmişinin önemli olan bundan sonrasi,ben yine seninle ciddi düşünüyorum deyip,kizcagiza oyun ettiler.cinsellik anlamında yaklaştılar ve kız hep üzüntülü sekild ayrildi.Sonunda başka biriyle görücü usulü evlendi.fakat çocuğa geçmişinden bahsetmemis.nasil oldu ne oldu o kısmı karanlık..Yani şunu söyleyim sanki zor süreçler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?