Bakire olmayip evlenen var mi?

Cok sagolun desteklerinizden dolayi. gercekten seven biri bulmak gerekiyor o halde. Ama ben onun gercekten sevdigini dusunmustum zaten
Bazen herseyi akisina birakmak lazim kismetiniz mutlaka szi bulur. Bakin bnm cok yakinim ayni hatayi yapti bir kez degl bi kac kez inandi ve hp kandirildi bi terkedildi sonra herseyi akisina birakti ve bir evlilik yapti tabi diktirecek evlendi hayati iyi gidiyorken bi anda kotuye gitti ayrldilar bosandktan sonra o hatayi yapicak diye dusunmustum tekrar hic hata yapmadi ve aradan iki yil sonra bekar biriyle tanisti ask oldu ilk basta o tanistigi insan da bundan faydalanmak istedi birlikte oldular bi kac kez sonra ayrldilar tabi kuzenim cok agladi hastanelik oldu intihara kalkti ama aradan iki ay gecti o sevdigi geri geldi ve onu sevdigini unutamadigini soyledi özür diledi ailesi istemeye geldi ailesine bakire dedi cunku ailesi boyle seye cok onem verenlerden di bunlar evlendiler cok sukur cok mutlular ve bu sirri ikisinden bnden baska kimse bilmiyo ve bunu hic yuzune vurmadi szde inanin pozitif olun inşallah gecer bu günler

Haklisiniz ama ben kendi kendime soyledim nolucaksa olsun diye
Onunu gormek istemissin anliyorum seni ben birliktelik yasamadim daha once ama bu tipteki adamlardan da omrumce haz etmedim uzak durdum.bana sordugu anda bende bitmisti..ki genelde bu yuzden bakire olmadigimi dusunurler bende oynar gercek yuzlerini gorurdum :))))) esim bir kez bile sormadi basbasa kaldigimizda yoksa sen bakiremisin dedi ahahahah. :)))) yani eminim ki yine devam ederdik bu gunlere gelirdik.kafanda buyutme sana tavsiye ufku acik kendini gelistirmis insanlari al hayatina digerleri icin uzulmeye degmez kendini neden uzuyorsun

Bosandigini mi esinin ailesinden sakladi? Ama bu duyulabilir degil mi ama?

Bosandigini mi esinin ailesinden sakladi? Ama bu duyulabilir degil mi ama?
Evet evlilik gecirdigini bakire olmadigini sakladilar inşallah duymazlar 5 senelik evliler suan ve iki ailede baska baska yerdeler bu saaten sonra duyulsa ne olucak esi kabullenmis bitmis nur topu gibi bir evladi var onemli olan eşi o kabul etmişse kimseye laf dusmez cunku yasicak olan onlar

Bakire değilim, bir kere değil bir cok kez yaşadım. Yaşadıklarımdan da pişman degilim şahsen. Zaten bi insan pisman olacağı seyi neden yaşar algilayamiyorum. Istedi ve istedim yaşadık. Ha kanım akmayacak diye de benle evlenmeyecekse de evlenmesin cokta merakliydim. Bunu sorun problem haline getirecek kisilerle de görüşmüyorum zaten. Herkes kendi kafa yapısıyla beraber olup evlenmeli.

hahahaha nasıl yani sizin durumunuzla konu sahibinin ne alakası var? siz kendinizi kasmışsınız o kasmamış ya da ne bileyim belki onun da ilk ilişkisi zor oldu nerden biliyorsunuz?

İnsan eşiyle bile zorlanıyor anlamnda. .gayet net canım. .zorlansa yapmazdi. Bu kadar kendinden geçmiş. .bn de tebrik ettm. Korku olması olağan birde evlilik dışı. .biz de böyle bir sorun yokken korkuyoruz.

O zaman pisman olacaginin farkinda degildir karsisindakini dunyanin en guvenilir en duzgun en sadik insani sanir. Sonra omur boyu mutlu etme hayalleri kurdurur adam. Sonra da isi bitince tuyup gider sen arkasindan aglasam mi arasam mi gelir mi gelmez mi derken bakarsij bi sure sonra anlarsin ki senin yasadigini sandiklaria gercekte olanlar bambaskaymis

Artık geriye dönüşün yok kardeşim bu saatten sonra kendine odaklan hepimizin hataları oluyor yaşanmış ve bitmiş keşke olmasaydı dediğimiz bir sürü şey yaşıyoruz onun için bu saatten sonra dimdik ayakta dur ve düşün sen den daha değerli hiç birşey yok allah yar ve yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur inancını yitirme ☺

İnsan eşiyle bile zorlanıyor anlamnda. .gayet net canım. .zorlansa yapmazdi. Bu kadar kendinden geçmiş. .bn de tebrik ettm. Korku olması olağan birde evlilik dışı. .biz de böyle bir sorun yokken korkuyoruz.
Esinle zorlanman senin problemin bence cinsel hayatinizda yasadiginiz problemi alakasiz bi sekilde nasil bagladiniz buraya bilemedim? Sen de evlenmisin ama kendinden gecemedigin icin cemkiriyosun ama :))))

Allah razi olsun.

Esinle zorlanman senin problemin bence cinsel hayatinizda yasadiginiz problemi alakasiz bi sekilde nasil bagladiniz buraya bilemedim? Sen de evlenmisin ama kendinden gecemedigin icin cemkiriyosun ama :))))
Ilk kez cinsellik yasamanin tecrubesizliktwn dolayi insani kasabilecegini soylemek istemis arkadas. Nikahli kocanla bile bunu yaparken ilkse eger zorlaniyorsan, kacak kocek gizli nikahsiz olarak cinsellik yasamasi daha cok adrenalin demek..bunu diyor

Ilk kez cinsellik yasamanin tecrubesizliktwn dolayi insani kasabilecegini soylemek istemis arkadas. Nikahli kocanla bile bunu yaparken ilkse eger zorlaniyorsan, kacak kocek gizli nikahsiz olarak cinsellik yasamasi daha cok adrenalin demek..bunu diyor
Arkadasiniza ilk kez cinsellik yasadim ve kastim problem yasiyorum diyen olmadi ki sorun bambaska. Asil soylemek istedigi baska onun. Bence siz de anladiniz. Bisey demek istemiyorum kendisine

Arkadasiniza ilk kez cinsellik yasadim ve kastim problem yasiyorum diyen olmadi ki sorun bambaska. Asil soylemek istedigi baska onun. Bence siz de anladiniz. Bisey demek istemiyorum kendisine

Canım kısacası insanları boşver sen en değerlisin istedin yaptın bitti geriye bakma ileriye bak ve bunu bir sorunmuş gibi önce kendine göstermemeyi öğren benden bu kadar yolun bahtın açık olsun öperim gözlerinden

Deger gormek istiyorsaniz once kendinize siz deger verin. Siz kendinize defolu mal muamelesi yaparsaniz karsidakinden on kat beterini gorursunuz. Buraya bu konuyu acmaniz bile hayata bakisiniz hakkinda bir suru ipucu veriyor, kendinizi 'sevilmeye deger' gormuyorsunuz belli ki. Konunuza mutlaka bir cevap istiyorsaniz; evet bakire olmayip evlenen bir suru kadin var ve bu kadinlarin ortak ozelligi de kendilerini yasadiklari iliskiler uzerinden kaliplara sokmamalari. Siz karsinizdaki adama karsi ezilip buzulurseniz, hesap vermeye calisirsaniz hayat boyu saygi gormezsiniz. Dimdik duracaksiniz ve "Ben buyum" diyeceksiniz. Bana kalirsa bir kadin bakire olsa da olmasa da bunun partnerini hic ilgilendirmediginin bilincinde olmali. Cunku bu konu cok onemli ve bence aslinda cok derin alt metinlere sahip. Bu konuyu asarsak cok baska bir dunyada yasayacagimiza inaniyorum, bunu duzeltmek de kadinlara dusuyor tabi ki. Siz de evlenip evlenemeyeceginizi dusunmek yerine oncelikle bu konunun uzerinde durun ve ne yasamis olursaniz olun degerli oldugunuzun farkina varin. Cevrenizdeki insanlari da buna gore secin, kadinlari bir bedenden ve 'kullanildikca' kiymetini kaybeden bir metadan ibaret goren insanciklara hayatinizda asla yer vermeyin.

bende bakire degilim çok aşık oldugum birisiyle birlikte oldum ve hic pisman degilim. ve evlenecegim kisiye direk bunu soylerim bu beni düşuk birisi yapmaz. aslinda evlenmeden once neden bunu belirtmeliyiz onu bile anlamiyorum karşimizda ki erkek yattigi kişi sayisi ile övünürken biz neden utaniyoruz pisman olup kendimizi suclu hissediyoruz. seni kaybetmek istemeyen yaninda olur sevmişsin inanmıssin ve yapmişsin seni sevse seni anlar ve kabul eder.

Ben baska turlu bisey cikarmadim. Neysede belki karsina seninde bakirbir erkek cikmiycak? O zaman esit olacak hersey..

çok var çok da olacak. Siz tanıştığımız insanlara özelinizi neden anlatırsınız " merhaba adım sevinç 20 yaşındayım bekaret gitti " adam sana cinsel niteliklerinden bahseder mi mesela? Kıymet ver kendine biraz, vermezsen ezerler. O kafadaki tiplerden uzak dur , üremesin onlar zaten.bitsinler.

"Yaptığın hatayı...blablabla" diye devam eden yorumlara illet oluyorum.Evet müslümanım,çok şükür namazımı orucumu kacırmam.Ama buna "hata" olarak bakmıyorum.Evet Allah'ın günah dediği birşey yapılmış inkar etmiyorum.Ama günahı Allah la o kişi arasında.

Sevmiş sevişmiş, mutlu da olmuş.Kime ne?

Ben bakireydim evlendigimde ancak olmayabilirdim de kime ne?

Her şeyin bir sebebi vardır,sen biriyle birlikte oldun tövbe ettiysen Allah affetti belki?Affetti ve karşına çıkan insan hayırlı değildi ve bunu bahane ettirdi belki?

Kendini kötü hissetme,yanlış birşey yaptım tarzında da davranma karşına çıkan insanlara."daha önce birşeyler yaşadım,utanacak birşey olduğunu düşünmüyorum.eğer kafana uymuyorsa şimdiden eyvallah" de.

Bazı erkekler kandirilmayi hak ediyor mu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…