bakirelik bu kadar önmelimi

nurgkhnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
13
0
0
İzmir
kızlar sorum su bakirelik neden bukadar önemli erkekler evlenmeden önce birlikte oldukları bayanla evlenmek istemezmi evlenseler bile daha sonra eşlerine karşı bunu sorun yaparlarmı

Erkeklerin degil de, Turk erkeklerinin boyle bir sorunu var. Yapabiliyorsaniz en iyisi evlenene kadar beklemek. Beklemekle birsey kaybetmezsin ama beklemezsen belki sonuclarina katlanamayabilirsin. Ornek; erkegin ayrilmasi, baska biriyle tanisma, yalan soyleme, operasyon gecirme vs vs...

Bekaret bir secimdir. Bakir kalmamak nasil bir secimse (erkeklerin), bakire kalmamakta bir secimdir(kadinlarin). Bu bakir kalmayan erkeklerin de kimlerle oldugu ayri bir soru isaretidir. Kizlarimiz lutfen once bir birey olduklarini kabul etsinler; yalan soyleme ve operasyon gibi durumlara basvurmasinlar. Sayet basvuracaklarsa beklesinler.

Son düzenleme:
Bunu sorun yapmayacak erkek yok denecek kadar az.kimine göre iş ahlaki kimine göre dini kimine göre geleneksel.tabiki de yapmış pişman insanlara kimse birşey söyleyemez ama burada bakirelik önemli değil önemli olan ruhun bakireligi gibi konularla yüzsüzlesmiş insanlarda gördük sonuçta... Bu forumda bi çok konu var kızlık zarı diktiren leri açıp okursan neden önemli yoksa önemli mi olduğunu çok iyi anlarsın.. Bana göre de evet önemli ama dini açıdan önemli.. Sonuçta yapılan zinadır. Yaptığına pişman olur tövbe ederse Allah affetmiştir bize laf düşmez ama bide yüzsüzlüğe vurup yaptım gene yaparım derse evlenmeden de kızlık zarı diktirmeye doktor ararken çok acınası olur..

Bunu sorun yapmayacak erkek yok denecek kadar az.kimine göre iş ahlaki kimine göre dini kimine göre geleneksel.tabiki de yapmış pişman insanlara kimse birşey söyleyemez ama burada bakirelik önemli değil önemli olan ruhun bakireligi gibi konularla yüzsüzlesmiş insanlarda gördük sonuçta... Bu forumda bi çok konu var kızlık zarı diktiren leri açıp okursan neden önemli yoksa önemli mi olduğunu çok iyi anlarsın.. Bana göre de evet önemli ama dini açıdan önemli.. Sonuçta yapılan zinadır. Yaptığına pişman olur tövbe ederse Allah affetmiştir bize laf düşmez ama bide yüzsüzlüğe vurup yaptım gene yaparım derse evlenmeden de kızlık zarı diktirmeye doktor ararken çok acınası olur..

pardonda nıye acınası oluyomus?su yazdıklarınıza bı bakarmısınız?ınsanların hatalarına neden acınası dıye bakıyosunuzkı?zaten bayana en buyuk kotuluk gene bayandan gelıyo kınayın kınayın kımse kınadıgı seyı yasamadan olmezmıs:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Konu bacak arasi oldumu Hoca ayaklarina yatan, ama yari ciplak bir hatun gördümmü agzinin suyu sapur supur akan tek millet bizim Türk milleti :72:

Son düzenleme:
evet asıl önemli olan ruhun bakireliğidir. herb*ku yapıp kızım diye geçinenler bakire olsa ne olur olmasa ne olur bukonu dine çekilmese çok şaşırırdım zaten :ssz: kimin acınası olduğu ortada :ssz:

Son düzenleme:
evet asıl önemli olan ruhun bakireliğidir. herboku yapıp kızım diye geçinenler bakire olsa ne olur olmasa ne olur bukonu dine çekilmese çok şaşırırdım zaten :ssz: kimin acınası olduğu ortada :ssz:

Bende bunu anlamiyorum. Sanki dinden bahsedenler dinimizi dört dörtlük yasiyorlar :27:

pardonda nıye acınası oluyomus?su yazdıklarınıza bı bakarmısınız?ınsanların hatalarına neden acınası dıye bakıyosunuzkı?zaten bayana en buyuk kotuluk gene bayandan gelıyo kınayın kınayın kımse kınadıgı seyı yasamadan olmezmıs:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hanım efendi neyi kınadığımı açıklar mısınız?yaptıklarını hata olarak görenlere hiç bir sözüm olmadığnı söyledim eğer okuyamadıysanız ya da o bölümü anlamadıysanız durumunuz beni ilgilendirmez.benim acınası göründüğünü söylediğim kişi yaptıklarını hata görmeyip üstüne üstlük savunup daha sonra da bunca zaman savunduğu şeyin arkasında durmayıp gidip diktirenler. Bi hadis öğrenip burada hocalık yapmaya kalkmayın isterseniz.söylediğiniz hadisi gayet iyi bilip konuşmalarıma da uyguluyorum hiç merak etmeyin.. Yazdıklarımı daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

erkeklerin tamamı için önemli
yüzde 80lik kesimi bunu dile getirmekten de çekinmez
kalan kısmın bir kısmı çok önemsediği halde modern erkek gibi göründüğünden önemsemiyo gibi davranıyor ama eminim içi içini yer
bir kısmı da önemser fakat sevgisi üstün gelir görmezden gelmeyi başarır
ama bu kısmı bulabilmek büyük şanstır

birlikteliği eğer evlendiğin adamla yaşadıysan çoğunluğu bunu evlendikten sonra başına falan kakmıyor ama öyle olmayanlar da var tabi

Erkek kimseyle birlikte olmamışsa bir derece buna önem vermelerini anlayabilirim ama önüne gelen kızla yatanlar neden bekaret isterler onu anlamıyorum.

hanım efendi neyi kınadığımı açıklar mısınız?yaptıklarını hata olarak görenlere hiç bir sözüm olmadığnı söyledim eğer okuyamadıysanız ya da o bölümü anlamadıysanız durumunuz beni ilgilendirmez.benim acınası göründüğünü söylediğim kişi yaptıklarını hata görmeyip üstüne üstlük savunup daha sonra da bunca zaman savunduğu şeyin arkasında durmayıp gidip diktirenler. Bi hadis öğrenip burada hocalık yapmaya kalkmayın isterseniz.söylediğiniz hadisi gayet iyi bilip konuşmalarıma da uyguluyorum hiç merak etmeyin.. Yazdıklarımı daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

durumunuz derken??kımse sıze sen neden bugune kadar kımseyle bırlıkte olmadın tüüü kaka dedımı?emınımkı dememıstır pekı sımdı sız neden dıktırenlere bırlıkte olanlara bırlıkte olupta bıdaha yaparım dıyenlere tuu kaka dıyebılıyosunuz??bana bunu acıklarmısınız.hocalık yapmaya nıyetım yokkı benden hocada olmaz zaten ama kac tane hadıs bıldıgımı emın oldugumu bılmek ıstemezsınızınsanların hayatlarına bıraz daha saygılı olmanızı tavsıye ederım :51::51::51::51::51::51::51::51::51:

kk ne tartışmalar gördü bu konuyla ilgili belli periyotlarda açılıyor böyle konular sayfalarca tartışılıyor ve konu kapatılabiliyor. Bi kere konu sahibi arkadaşım iyi niyetli sorulmuş bir soru olarak kabul ediyorum ama buradaki insanların söylediği şeyler seni ne kadar bağlar? sonuçta herkes kendi değerlerine yaşayışına ve çevresindeki erkeklere göre cevap verecek. Yani bu sorunun mutlak bir cevabı yok sen kendine sor kendin cevapla ve inandığın şekilde yaşa. Erkekler bakire olmayan kızlarla evlenmek istemez deyip yapasın olduğun halde kendini tutarsan ne kadar dürüst olur ki?

çevre baskısı istesekte istemesekte bunun yalnışbişi olduğu dayatılıyor

evlilik öncesi cinsellik yaşamış kaınların bı kısmı bıle kendını kırlenmiş hissediyorsa erkeklerınde böyle düşünmesi çok doğal

bu durum dini acidan zina olabilir evet ama herkesin yasadigi kendine..Allah ile kisinin arasindadir.evlenmeden onceki birliktelikler bence sadece kari kocayi ilgilendirir.kimseye yargilama aa zina yapms yok bilmem neler deme hakki dusmez.bunu erkek sorun yapmadikca bi kadinin baska bi kadina durumunu pskolojisini bilmeden onyargili yaklasmasi dogru degil diye dusunuyorum.bakire yada degil..esiyle yada baska biryle olmus olmamis veya daha kotusu..bu buraya acilip tartisilcak bi konuda olmamaliydi bence.cunku cok fazla tepki alinabilir.bizim toplumumuz ne yazik ki daha bu konuda rahat bi sekilde fikir beyan edip dogru anlasilabilecek durumda degil.
kimine gore dogru kimine goreyse dogru olmayabilir soylediklerim.kimse kbakmasin.dusuncelerimi paylasmak istedm.

Bekaret bacak arasında değil beyinde başlar.
Bekaret kişinin tercihidir.Olması ve ya olmaması bir şeylerin ispatı değildir.
Fakat Türk erkeklerinin büyük bir bölümü bir kan peşinde.
O kan varsa kızımız namuslu yoksa namussuz bu kadar basit yaftalamak.
Oysa öylelerini biliriz ki her şeyi yapmıştır ama bir o işi tamamlamamıştır.Kaç erkek gelip geçmiştir bu şekilde o kızımız namusludur
Ama bir erkeği sevmiş ve onun olmuş en sonunda terkedilmiş bir bayan namussuzdur.Bazılarının gözünde.Ne acınılası bi durum değil mi
Keşke zihniyetler değişebilse ama bu süre gelen bi durum çok konuşulmuş ama bi çare bulunamamış her şey lafta kalmıştır.

bencede kapanır çünkü kimsenin kimseye saygısı yok zina şu bu başka laf bilmiyolar :51:

Bekarete önem veren erkekler de şayet bakirlerse, o zaman önemli derdim. Erkekler yaşadıkları birliktelikleri gurur tablosu olarak sunarken, kadınlar için utanç tablosu olmasını maalesef aklım almıyor. Tabi ki kişinin kendisine kalmış bir durum. Ama bizim toplumumuzda durum böyle.

Erkekler iki iki bacak arasındaki zarla ilgilenir. Dolayısıyla erkekler için bekaret önemlidir.
"Aman canım benim için sonrası önemli" diye adım atıp, en ufak bir kavga esnasında "zaten 2. eldin" diyen adam bozmalarıyla dolu ortalık.
Dolayısıyla bu durumu sorun etmeyen erkek yok denecek kadar azdır.

Kadın için ise önemli olan bekaret değil, kendi değeri olmalıdır.
Kendi değerini düşünmelidir kadın.
Onu korumalıdır.

Her yol mübahtır şeklinde yaşayıp bacak arasındaki zarı koruyan kadınlar, benim için kendi değerini ayaklar altına alan türdendir.

Sevdiğiyle beraberlik yaşayıp aslan gibi bunun arkasında duran kadın çok daha değerlidir benim gözümde.

Son düzenleme:
bencede kapanır çünkü kimsenin kimseye saygısı yok zina şu bu başka laf bilmiyolar :51:

aynen bencede canm konu kapanir ve kapanirsa sasirmam.ve soylediklerine harfiyen katiliyorum..zinadan baska laf bilinmiyor..erkek yapinca e erkek kadn yapnca aa zina namussuz.bu tipki erkek cocuklarina "goster bakym amcalara pipini" dyip kiz cocuklarinada "aa ne ayip ört bakiym etegini" denmesi gibi..

Back
X