- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi imagemaker
-
Ha bu arada ne yazik ki dunyanin her yerinde 50 kisiyle yatmis bir kadina 50 kisiyle yatmis bir erkekten daha kotu gozle bakilir. Yani cinsellik konusunda cinsiyetler arasi tam adalet dunyanin cogu yerinde tam yok, ama Turkiye kadar arada ucurum da yok. :) Tabi bunlar nacizane kendi gozlemlerim. :)
Çelişkili derken?:)Çok çelişkili yorumlar yapiyorsun
Gorduklerimden...genel turk aile yapisi vatdir mesela.ama orda rus aile yapisi diye birsey yok..rus musin ona mi alindin...bu gercek..yada bilincli mi actin konuyu.milleti birbirine dusurmek icin...ben konuna inanmadim...neyse artik yazmak istemi..bu tur konularla burda ptim yapma amacınız...ve amacınıza ulasmissiniz bravo..
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Iyi de 16 yillik meseleyi simdi niye hatirliyorsunuz ki ?Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Benim icin en onemli konudur ve bunu evlenmeden once sorgularim. Haklisin kirilmakta ama bu soruyu bugun sorar evet evlenirdim ya da salaklik edip evlenmezdim ve hayatimin hatasini yapardim gibi yanitlar verir. Cunku artik o da bi olgunluga gelmistir. Genclik kuruntulariyla soylenmis cumle. Bu cumleyi duyup gurur duyan hatunlarimiz da az olmadigindan belki de iyi bisey demeye calismistir :)
Rusyayla kiyaslanmaz .tabiki var ama rus ukrayna bu ulkelerdeki kadinlar butun dunyada bu isi yapiyorlar zaten.iki ulkeyi kiyaslayamazsiniz bu konuda..
Turkiyedede uçurum yokki. Sonuçta Afganistan değil burasi bi kızla bi erkek el tutussa recm edilsinÇelişkili derken?:)
Dünyanın her yerinde cinsel adaletsizlik var. Avrupa'da da var. Ama Türkiye'deki kadar uçurum yaratacak bir fark yok diyorum. Çelişki bunun neresinde? :)
Turkiyedede diğer müslüman ulkelerdede olduğu gibi eşcinsellik oranı rusyaya nazaran daha yüksek meselaFakirlikten kirilan bir ulkenin zavalli kadinlari.. insan ac olmaya gorsun aile yapisi falan viz geliyor. Turki cumhuriyetlerde de durum farkli degil.
Rus kadını çok fedakardır çünkü bize çok benzerler cefakar ve fedakarlardır .bizden farkları çok çalışkan olmaları biz tembeliz .Evde her şeyi makinalar yapar akşama kocaların başının eti yenir .Çok yorgunum ,,başım ağrıyorrrr :) :) :)
Bazı erkeklerde kıyaslanmak istemedikleri için bakire kız istiyorlar.
Valla bence uçurum var gayet de. Türk erkeklerinin %90'ı kendisi bakir olmasa da bakire istiyor. Bakire olmayana da yollu muamelesi yapıyor. Daha az önce bir üye anlattı ya adam kuzenini bakire olmadığı için boşamış sonra da 'Ben bakire olmadığını anlayacak kadar çok kızın bekaretini aldım' demiş. Böyle hikayeler her tarafta var. Buraya her hergün konu açılıyor bekaretle ilgili. Namus cinayetleri var bir de. Ben daha hic 30 yaşındaki bir Avrupalı kadının geçmişte yalnızca bir erkekle beraber olduğu için yollu muamelesine maruz kaldığına şahit olmadım, ya da nişanlısı ya da sevgilisi tarafından bu meselenin problem edildiğine. Bizden daha kötü durumda ülkelerin olması bir uçurum olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Turkiyedede uçurum yokki. Sonuçta Afganistan değil burasi bi kızla bi erkek el tutussa recm edilsin
Mesela benim bir arkadaşım vardı yurtdışında. Yunan asilliydi bütün erkek arkadaşlarına sen ikincisin derdi .
Yurtdışındaki erkekler bide şu sebepten dolayı bakire veya az ilişkiye girmiş kız istiyorlar çünkü daha dar oluyorlar ve daha çok zevk alıyorlar.
Bi arkadaşım daha vardı çok partner değiştirdiği için git gide daha büyük istiyordu çünkü orta oydan zevk alamiyordu
Türk erkeklerin imajida yurtdışında pek pür pak değil haniEheh penis boyu ve bosalma suresi komplesli turk erkegi
Türk erkeklerin imajida yurtdışında pek pür pak değil hani
Abaza izlenimi birakiyorlar sanki hayatlarında hiç kız görmemişler gibi.
mesela türkiyede evli çocukları ve güya avrupaya calismaya gidiyorlar kendilerini bekar tanıtıp kariyla kızla yiyorlar parayi
Abaza izlenimi birakiyorlar sanki hayatlarında hiç kız görmemişler gibi.
parayi
Valla bence uçurum var gayet de. Erkeklerin %90'ı kendisi bakir olmasa da bakire istiyor. Bakire olmayana da yollu muamelesi yapıyor. Daha az önce bir üye anlattı ya adam kuzenini bakire olmadığı için boşamış sonra da 'Ben bakire olmadığını anlayacak kadar çok kızın bekaretini aldım' demiş. Böyle hikayeler her tarafta var. Buraya her hergün konu açılıyor bekaretle ilgili. Namus cinayetleri var bir de. ben daha hic 30 yaşındaki bir Avrupalı kadının geçmişte yalnızca bir erkekle beraber olduğu için yollu muamelesine maruz kaldığına şahit olmadım, ya da nişanlısı ya da sevgilisi tarafından bu meselenin problem edildiğine. Bizden daha kötü durumda ülkelerin olması bir uçurum olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bak sizin Yunan arkadaşınız bile 'Geçmişte yalnızca 1 erkekle seviştim.' diyormuş. Türk kadını olsaydı zarını diktirmek için fellik fellik doktor arardı. :) Kendi ağzınızla farkı koydunuz o kırmızıyla işaretlediğim cümlenizle.:) Türk geçmişte tek bir erkek olmasını da sorun ederdi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?