- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi imagemaker
-
O zaman are you sex carrie
Eheh penis boyu ve bosalma suresi komplesli turk erkegi
Bu arada şaka bir yana Türk erkeklerine bayılan yabancı kadınlar da var ya bayağı. Bana İngiliz bir garson kız, hiç Türk erkek arkadaşın yok mu bana ayarlayacak? demişti.O zaman are you sex carrie
Bu arada şaka bir yana Türk erkeklerine bayılan yabancı kadınlar da var ya bayağı. Bana İngiliz bir garson kız, hiç Türk erkek arkadaşın yok mu bana ayarlayacak? demişti.
Ingiliz kızları erkeklerden beterBu arada şaka bir yana Türk erkeklerine bayılan yabancı kadınlar da var ya bayağı. Bana İngiliz bir garson kız, hiç Türk erkek arkadaşın yok mu bana ayarlayacak? demişti.
Ya ben de lisedeyken mektup arkadaslarim vardi. Alman bi kiz bana turkce yaziyodu ben ona almanca. Kiz megersem tatilde konyali bi oglana abayi yakmis. Evlendiler simdi konyada yasiyor
Ya bir de hani çok hoş, yakışıklı, efendi Türk erkekleri var. Hani ben şu Türk erkekleri yok tipsizmiş, yok göbekliymiş laflarına katılmıyorum. O yüzden bana bu kadınların Türk erkeklerine aşık olması değil de,o tatil yörelerindeki kırolara aşık olmaları garip geliyor.
Mevzuyu bir toparlasak...
Halbuki bakire ya da değil hepimiz aynıyız, yani kadınız...Bu konu toparlanmaz cunku birileri hep saygi gostermeden kendisine ve dusuncelerine saygi bekliyor. Savunma sekilleri bile bakire olanlar ve bakire olmayanlar. Bir kadin bakire ise bakire olmayan birinin hakkini savun(a)maz, ayni sekilde bakire olmayan bir kadin da bir bakirenin hakkini savun(a)maz. Otekilestirmeyi bir gun birakirsak , iste o zaman belki toparlayabiliriz.
Berberistan'da bir berber, bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Klasik bir Türk erkeği :)Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?