- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi imagemaker
-
Halbuki bakire ya da değil hepimiz aynıyız, yani kadınız...
Ve erkekleri bir yana bırakırsak birbirimizle arkadaşlık ederken hiçbirimizin bekaret raporu istediğini sanmıyorum, Mune arkadaş olalım senle ama önce raporunu göster diyene rastlamadım, rastlarsam kesinlikle hemen uzaklaşırım
Aklıma, yüreğime önem vermeyen kadın ve erkeklerle işim olmaz.
hahaha aynısını bana da kocam demişti, ben hiç sallamadım bakire olduğumuz için sallıyorlar bol keseden bu kadar bakire olmayan insan da evleniyor onlarla kadınlar mı evleniyor sanki ,Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Bu lafın kime isim verBen bidaha ruslarla ilgili yorum yapmicam zira ırkçılıkla suclandim ne alakaysa...bizim dinimiz herseyimiz onlardan farkli ne konusuyorsun sen ya.ne benziyormus.kendin benzeyebilirsin ben benzemiyorum nokta.
olabilir ama unutamamış demek. bir film vardı. güney amerikalı bir yazarın. koca kadına bir tokat atmıştı. kadın yıllarca bunu unutmadı. adamla evliydi ama bir kere konuşmadı adamla... merly streep oynamıştı sanırım. aynı öyle. bazen insanlar gerçekten geçmişte denilen bir sözü
yapılan bir yanlışı yada hareketi içine atıyorlar. ve o büyüyorda büyüyor. ve bir an patlıyor ki,konu açabiliyor böyle.
Maşallah Allahım muabbetinizi artırsın sevginiz kat kat yükselsin eniştemize kızma ama aşkın gözü körmüş dimiyani konu sahibine sorulmus bunca yildir omu geldi akliniza diye biz kadinlar unutmayiz unutturmayiz bende ne zaman kizsam enistenize yaaa bi yuru git incecik soz yuzugu kic kadar cicek oglum bak baskasinin kapisina gitseydiniz o cicekle yuzuk kafanda paralanirdiiyiki benim kapiya gelmissin sevdigimden o bana pirlanta gibi geldi dedim ya cicek mezarlikdan toplasan daha makmule gecerdi dedim guya adama bak seni ben ne cok sevmisim msji veriyom ne alaka ise ben olmasam seni kim alir oda garibim allah razi olsun be kuzu iyiki sen Kabul etmissin yoksa dunya turuna cikardik o cicek yuzukle diyo kiz istemeye diyor arkadanda valla onca yil gecmis bugun gibi nasil hatirliyon masaallah deyip yuzume ufluyo ne yapsin konu sahibi arkadas takmis bi kerem 20 yilda gecse unutmaz sor bacim sor aklina ne takilirsa sor gidip kolu komsuya sormuyon yaaa
siz kafanıza takmayınYanı bakıre degıldın ama kandırarak mı evlendın de ıcın ıcını yıyor bunu anlamadım?
Ben bidaha ruslarla ilgili yorum yapmicam zira ırkçılıkla suclandim ne alakaysa...bizim dinimiz herseyimiz onlardan farkli ne konusuyorsun sen ya.ne benziyormus.kendin benzeyebilirsin ben benzemiyorum nokta.
Ne önemi var ? Namusu kadının bacak arasında arayan zihniyetlerle aynı ortamda nefes almak bile darlatır beni. Ben ne bakireler gördüm dünyanın en ahlaksız en pis en namussuz kadınlarıydılar. Bir insanı karakteri yerinde olsun bu kızlık zarından çok daha önemli bir mevzu emin ol. Böyle şeylere kafa yormayın bence. Artı bakire olmayanla evlenmem diyen ve evlenen çok örnek biliyorum. Emin ol evlenirdi sevdikten sonra bunlar önemsiz şeyler kalır..Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
kocan bakire bir kızla evlenmek istemiş ve evlenmiş,sen onun bakir olmamasını umursamamışsın,sen de evlenmişsin.bunu şu anda sorgulamanın pek bir anlamı kalmamışKendisi yaşamış hem de çok hızlı yaşamış ..
Bence de evlenirdi .Erkeklerin bu beylik lafları çok komik değil mi?Ne önemi var ? Namusu kadının bacak arasında arayan zihniyetlerle aynı ortamda nefes almak bile darlatır beni. Ben ne bakireler gördüm dünyanın en ahlaksız en pis en namussuz kadınlarıydılar. Bir insanı karakteri yerinde olsun bu kızlık zarından çok daha önemli bir mevzu emin ol. Böyle şeylere kafa yormayın bence. Artı bakire olmayanla evlenmem diyen ve evlenen çok örnek biliyorum. Emin ol evlenirdi sevdikten sonra bunlar önemsiz şeyler kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?