- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
genelleme yapmamak lazım şimdi. doğru bakire olmayan kızların hepsi o......u değil ama bakire olmayanların hepside sütten çıkmış ak kaşık, bi seferliğine mahsus sevdiği erkekle bunu yaptı diyemeyiz
bakireler içinde geçerli bu. kendini saklayan namuslu bakirelerde var, normal ilişki hariç herşeyi yapan bakirelerde var.
şimdi bazı yazılardan öle bir sonuç çıkıyorki sanki bütün bakire olanlar illa ters ilişkiye girdi, yada bütün bakire olmayanlar severek aşkla sevdiği erkekle bir defa bunu yapmış gibi
her çeşit olabilir valla kişiye bağlı
Bence burda konu bakire olup olmamak degil. Benim anladıgım siz eşinizden bu lafı duyunca ruhunuz bas bas bagırmış "Ben o zardan ibaret DEGİLİİİM" diye. Madem bi zar için evlenmicektmiş nerde kaldı o zaman sizin karakteriniz: dürüstlüğünüz, iyi niyetiniz, aşkınız, bağlılığınız, insalığınız, kadınlığınız...Bunların hiç mi degeri yok, sizin degerinizi belirleyen sey daha önce başkasını sevip sevişmemiş olmanız mı yani. Kısaca kırgınlığınızı çok iyi anladım ama bi de 18 yıllık evli oldugunuz gerçegi düsünülürse bu lafı yük olarak kalan yıllarınıza taşımayın, affedip kendinizi rahatlatın derim sizin psikolojiniz açısından. Yani yaşım size göre çok ufak tabi ama bu da benim naçizane tavsiyem iste
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Ne güzel demiş .Bizimki saftirik işte . Kadınlarla nasıl konuşulacağını hala da bilmiyor .PofffffffffAynı soruyu bnde sormuştum cevabı sen sadece benimsin gerisi önemsiz olmuştu
Ortasını bulamıyoruz hanfendi de ondan .Kimisi çok standart üstü yaşamayı medeniyet sanıyor kimisi de bakire kalmayı namusun en olmazsa olmaz kuralı sanıyor .Her insan kendi şahsına münhasır değerlendirilmiyor .Herkes kendinden mesul .Ben bakireyim diye bakire olmayanlara bok atma hakkım yok aynı şekilde diğerlerinin de bana .Ben neden bakire kaldım onu da açıklayayım .3 sene sevgili oldum kocamla ama her ihtimale karşı ya ayrılırsak diye düşünerek bakire kaldım .Sırf bu sebepten bakire kalmış olmam beni bakire yapmıyor .Bir insan sadece günah diye hırsızlık yapmıyorsa o insan günahsız mı oluyor .Tabii ki değil .Önemli olan hırsızlık kötüdür diye düşünerek hırsızlık yapmamak .Erdemlilik budur .Tanrıdan ya da çevre baskısından korkarak hareket etmek erdemlilik değildir .bakirelik nedense iyice basitleştirilmeye,gözden düşürülmeye çalışılıyor.hatta bir konuda bir üye bakirelerin bakire olmaktan başka hiç bir meziyeti yok demişti,acaba bakire olmayanların ne gibi üstün meziyetleri var merat etmiştim ama cevap vermemişti. korkarım ki yakında insanlar bakireyim demeye çekinecek.
Etki-tepki meselesi bence. Bi şeyi olduğundan daha fazla göstermeye, göklere çıkarmaya çalışan ne kadar insan varsa karşılarında da onun yerin dibine sokmaya çalışan o kadar insan olur. Abartmadan ya da yermeden dozunda bakabilsek ne güzel olacak.bakirelik nedense iyice basitleştirilmeye,gözden düşürülmeye çalışılıyor.hatta bir konuda bir üye bakirelerin bakire olmaktan başka hiç bir meziyeti yok demişti,acaba bakire olmayanların ne gibi üstün meziyetleri var merat etmiştim ama cevap vermemişti. korkarım ki yakında insanlar bakireyim demeye çekinecek.
ben bu son seçenektekilerdenim .Bedenim bakire idi ama ruhum değildi . :)Etki-tepki meselesi bence. Bi şeyi olduğundan daha fazla göstermeye, göklere çıkarmaya çalışan ne kadar insan varsa karşılarında da onun yerin dibine sokmaya çalışan o kadar insan olur. Abartmadan ya da yermeden dozunda bakabilsek ne güzel olacak.
Bi insan bakireyse bunun aşağı yukarı 4 tane sebebi vardır. Ya inancı bunu söyler ki inanç dediğin şey kitapta ne yazıyosa odur zaten, o insanı diğer davranışlarından da tanırsın. Yani evlenene kadar 3-5 tane flörtü olamaz, başbaşa gezemez vb. çünkü ona zinayı yasaklayan kitap bunları da yasaklar o da bu yasakları kendi duygularının üstünde tutar.
İkinci seçenek evliliğin kutsallığına inanan romantik bi arkadaştır, sonsuza kadar mutlu yaşayacaktır kendi kafasında, gönlüne göre olur umarım denir ona da ancak.
3. seçenek daha kimseyi birlikte olacak kadar sevmemiş, arzulamamıştır.
Ve son seçenek ki çoğunluğu oluşturuyo ne yazık ki, iki yüzlü ve içten pazarlıklı toplum baskısı yüzünden sürekli kafasında hesap yapmaktadır. "Bu adamla evlenemezsem bundan sonraki adama, onun ailesine ve toplumun kalanına şirin gözükmek zorundayım.Ben en iyisi bakire kalayım" bu insanları da suçlamıyorum ama durumun ahlaklı ya da erdemli bi yanını da görmüyorum işin gerçeği.
son seçenek bana da normal gelmiyor.mesela benim için inancım ve evliliğin ilk gecesinin özel olmasını istememdir.Etki-tepki meselesi bence. Bi şeyi olduğundan daha fazla göstermeye, göklere çıkarmaya çalışan ne kadar insan varsa karşılarında da onun yerin dibine sokmaya çalışan o kadar insan olur. Abartmadan ya da yermeden dozunda bakabilsek ne güzel olacak.
Bi insan bakireyse bunun aşağı yukarı 4 tane sebebi vardır. Ya inancı bunu söyler ki inanç dediğin şey kitapta ne yazıyosa odur zaten, o insanı diğer davranışlarından da tanırsın. Yani evlenene kadar 3-5 tane flörtü olamaz, başbaşa gezemez vb. çünkü ona zinayı yasaklayan kitap bunları da yasaklar o da bu yasakları kendi duygularının üstünde tutar.
İkinci seçenek evliliğin kutsallığına inanan romantik bi arkadaştır, sonsuza kadar mutlu yaşayacaktır kendi kafasında, gönlüne göre olur umarım denir ona da ancak.
3. seçenek daha kimseyi birlikte olacak kadar sevmemiş, arzulamamıştır.
Ve son seçenek ki çoğunluğu oluşturuyo ne yazık ki, iki yüzlü ve içten pazarlıklı toplum baskısı yüzünden sürekli kafasında hesap yapmaktadır. "Bu adamla evlenemezsem bundan sonraki adama, onun ailesine ve toplumun kalanına şirin gözükmek zorundayım.Ben en iyisi bakire kalayım" bu insanları da suçlamıyorum ama durumun ahlaklı ya da erdemli bi yanını da görmüyorum işin gerçeği.
İnançlı romantik.son seçenek bana da normal gelmiyor.mesela benim için inancım ve evliliğin ilk gecesinin özel olmasını istememdir.
sizi böyle arada bırakan toplum utansın ne diyeyim. istediğimiz şeylerin peşinden gitmemize izin vermiyolar ki, geleceğini düşünmek zorunda bırakılan hep kadın. kadın olmak zor gerçekten. siz yine masum bi insan olarak o ikileminizle oturmuşsunuz.ben bu son seçenektekilerdenim .Bedenim bakire idi ama ruhum değildi . :)
Üzerinden Yıllar geçmiş.. Bunumu Takıyorsun? Erkek milleti Onla bunla haşna Fişna yapar ama el sürülmemiş isterler... El sürülmemiş istiyorsan el sürmiceksin ki hakkın olsun... Ben Senin yerinde olsam Takmam kafama...Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
evet.Benim ruhum bakire değildi bedenim bakireydi ama gerçekten bakireydi .Bekaret bozulmasın ama erkeği de elde tutayım deyip pisik şeyler yapmadım.İyiki de yapmamışım.Kendime saygım kalmazdısizi böyle arada bırakan toplum utansın ne diyeyim. istediğimiz şeylerin peşinden gitmemize izin vermiyolar ki, geleceğini düşünmek zorunda bırakılan hep kadın. kadın olmak zor gerçekten. siz yine masum bi insan olarak o ikileminizle oturmuşsunuz.
bi de ne şiş yansın ne kebap tadında bu başlıkta da herkesin kızdığı uyanık geçinen sözde bakireler var ki işte orda film kopuyo gerçekten.bu gruba çoook şey yazılır da ne desem kalp kırar yani, o yüzden gerçekten gerek yok.
Ruhun bakire degildi o nasi isevet.Benim ruhum bakire değildi bedenim bakireydi ama gerçekten bakireydi .Bekaret bozulmasın ama erkeği de elde tutayım deyip pisik şeyler yapmadım.İyiki de yapmamışım.Kendime saygım kalmazdı
Yatakda deneyimleri var meziyet görüyorlar bunu..kendilerini yuceltmek icin diger tarafi yerin dibine sokuyorlar iftira atarak yada basitlestirerek...bakire olmayabilirsin bunda birsey yok ama bakire olmadigin icin orda burda bakire kizlara satasan laf atan tiplere uyuz oluyorum.aciyorum hatta onlara.cunku yaptigini sindirememis pisman olmus bunun altinda ezilmis belli.ole olmasa baskasi beni ilgilendirmez diye dusunurdu..bakirelik nedense iyice basitleştirilmeye,gözden düşürülmeye çalışılıyor.hatta bir konuda bir üye bakirelerin bakire olmaktan başka hiç bir meziyeti yok demişti,acaba bakire olmayanların ne gibi üstün meziyetleri var merat etmiştim ama cevap vermemişti. korkarım ki yakında insanlar bakireyim demeye çekinecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?