- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.373
- 133
- Konu Sahibi bayanpukina
-
dini yorum yapmak yasak. ayrıca fetva mı veriyosunuz.?? yavaş...
nereden çıkardınız fetva verdiğimi? Referans verdim. Bakir olmayan erkeğin bakir kadın aramasının haklı bir yanı yok bu anlamda yazdım.şimdi ben x sosyoloji kitabından referans verseydim yine mi fetva olacaktı.
Forum kurallarina gore dini yorum yapmak yasak. Yani yorumunuzu Vedalar'a dayandirsaniz da fark etmezdi.nereden çıkardınız fetva verdiğimi? Referans verdim. Bakir olmayan erkeğin bakir kadın aramasının haklı bir yanı yok bu anlamda yazdım.şimdi ben x sosyoloji kitabından referans verseydim yine mi fetva olacaktı.
Zina etmiş ancak zina etmiş ile evlenebilir referans: Kuran-ı Kerim
Ben gerçek yüzünü daha net görebilirdin diye demiştim ama zaten anladıysan sorun yok lütfen daha önce yaptığın gibi hatayla bir daha ona dönme değerini düşürmesonuçta yanımda kalip kalmamasını buna bağladı öyle cevap verseydımde yaptığı dogru degıldı her türlü içinde kötülük tasıyan pis bırıısı benım ıcın yanı gururumu çok kırdı benı gercekten sevse bunu sormazdı onemsemezdı
Bakire değilmiş o yüzden böyle tepki vermişSorması kötü birşey diilki. bence biriyle hayatını paylaşıyorsan özelini saklamamalısın.
neden aramadığına gelince bakire olduğunu anlayınca senle birşey yaşayamayacağını düşünmüş olabilir..
Zina etmiş ancak zina etmiş ile evlenebilir referans: Kuran-ı Kerim
Zina etmemiş zina etmiş ile evlenebiliyor o ne oluyor evlilik olmuyor mu o ?Zina etmiş ancak zina etmiş ile evlenebilir referans: Kuran-ı Kerim
Sana bakireliğini sormak için kendinden girmiş konuya kendini zeki sanan zihniyetsizerkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Ben de böyle dusunurdumBence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
Oluyor tabikiZina etmemiş zina etmiş ile evlenebiliyor o ne oluyor evlilik olmuyor mu o ?
Seninle birlikte olmak istemiş ama sana bunu da söyleyememiş bir diğer ihtimal ( ki kuvvetle muhtemel sebep ) ortam oluşturmadan sonucu ne olacak onu öğrenmek istemiş. Bu adamın derdi bekaret değil flörtünde cinsellikte istiyor ama evlilik konusunada yanaşmaz böyle tipler.erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Hahaha :))Zina etmiş ancak zina etmiş ile evlenebilir referans: Kuran-ı Kerim
canım bakıre değilim onada dun cevap vermedim bana bunu soramazsın dedım söylendım ığrencsın dedım oda bagırdı konumuz buyduSorması kötü birşey diilki. bence biriyle hayatını paylaşıyorsan özelini saklamamalısın.
neden aramadığına gelince bakire olduğunu anlayınca senle birşey yaşayamayacağını düşünmüş olabilir..
hayır belkıde ben yanlış yazdım ben oyle tepkı vermedım bunu bana soramazsın sen bu cevaba gore mı yanımda duracaksın dıye kızdım ben yanı bakıre olmadıgımı zaten bellı ettımsimdi sunu soylemeden fecemeyecegim siz bakire degilsiniz ama sanki bakireymissiniz gibi tepki vermissiniz bunu bilincli mi yaptiniz yani sonunda ben bakire degildim diyecekmiydiniz eger iliski ciddilesirse yoksa baska sekilde mi davranacaktiniz burasi net degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?