bakiremiymişim......

dini yorum yapmak yasak. ayrıca fetva mı veriyosunuz.?? yavaş...

nereden çıkardınız fetva verdiğimi? Referans verdim. Bakir olmayan erkeğin bakir kadın aramasının haklı bir yanı yok bu anlamda yazdım.şimdi ben x sosyoloji kitabından referans verseydim yine mi fetva olacaktı.

Verdiğiniz referans herkese uymayabilir herkes müslüman ya da inançlı değil o yüzden dini konu yasak. Zaten hep böyle yorumlaşma gereksiz sürtüşme falan oluyo işte bence yasak olması daha iyi:)

Forum kurallarina gore dini yorum yapmak yasak. Yani yorumunuzu Vedalar'a dayandirsaniz da fark etmezdi.

bu devirde bakire olmak da olmamak da sıkıntı. bakire olsan bu kesin baska seyler yapmıstır kim bilir kimlerle sevisti vs derler, bakire olmasan da ohoo sanki onune gelenle yatıyorsun. hos yatsan da kime ne ama bu namus sayacının(!) sadece kadınlara islemesine cok sinir oluyorum.

Ben gerçek yüzünü daha net görebilirdin diye demiştim ama zaten anladıysan sorun yok lütfen daha önce yaptığın gibi hatayla bir daha ona dönme değerini düşürme

Sorması kötü birşey diilki. bence biriyle hayatını paylaşıyorsan özelini saklamamalısın.
neden aramadığına gelince bakire olduğunu anlayınca senle birşey yaşayamayacağını düşünmüş olabilir..

simdi sunu soylemeden fecemeyecegim siz bakire degilsiniz ama sanki bakireymissiniz gibi tepki vermissiniz bunu bilincli mi yaptiniz yani sonunda ben bakire degildim diyecekmiydiniz eger iliski ciddilesirse yoksa baska sekilde mi davranacaktiniz burasi net degil

Sana bakireliğini sormak için kendinden girmiş konuya kendini zeki sanan zihniyetsiz

Ben de böyle dusunurdum

Seninle birlikte olmak istemiş ama sana bunu da söyleyememiş bir diğer ihtimal ( ki kuvvetle muhtemel sebep ) ortam oluşturmadan sonucu ne olacak onu öğrenmek istemiş. Bu adamın derdi bekaret değil flörtünde cinsellikte istiyor ama evlilik konusunada yanaşmaz böyle tipler.
sen temiz kalbinle bekaretini sorguluyor sanmışsın ama yanlış bakıyorsun olaya. onun istediği flörtü yaşayacak bi insan değilsin anladığım kadarıyla. hayrına olmuş yat kalk dua et ilişki uzamadan rengini belli etmiş.

canım bakıre değilim onada dun cevap vermedim bana bunu soramazsın dedım söylendım ığrencsın dedım oda bagırdı konumuz buydu

hayır belkıde ben yanlış yazdım ben oyle tepkı vermedım bunu bana soramazsın sen bu cevaba gore mı yanımda duracaksın dıye kızdım ben yanı bakıre olmadıgımı zaten bellı ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…