- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Bu neyin kafası acabaKonu sahibi arkadaşım bir de olaya şöyle bak
Seni sevmiş sevmese sormazdı,hatta beraber olalım ozaman derdi
O da bu duruma üzülmese sana bağırmaz ve seni arardı
Demek sana değer vermiş hala da veriyor emin ol bence
Ona zaman ver gerçekten sevdiyse zaten bu durumu içinde halledicek ve sana döncektir
Türk erkekleri bu konuya Önem verirler..zaman Herşeyin ilacı
Sen sessizde kal ve bekle sadece
Seni sevip sevmediğini ona zaman vererek anlayabilirsin bağırıp çağırarak değil...
Rabbim sana geliyorum.Konu sahibi arkadaşım bir de olaya şöyle bak
Ona zaman ver gerçekten sevdiyse zaten bu durumu içinde halledicek ve sana döncektir
Seni sevip sevmediğini ona zaman vererek anlayabilirsin bağırıp çağırarak değil...
Neden soracaksınız ?cevabınızı merak ediyorum.Ben şunu anlamadım adam sevgilisine bâkire misin diye sormuş bunda Abes olan ne?
Yoldan geçen biri sormuyor ki bunu sevdiğin adam soruyor
Sorma Hakkı yok mu erkek olsam ben de biriyle sevgili olsam sorarım
Boşver arkadaşım anlamaz bunlar dedigin gibi her halti yiyip sadece bir zarı koruyunca namus oluyor çok komik ya ama bunu anlayacak kafa çok az ne yazik kiNeden soracaksınız ?cevabınızı merak ediyorum.
Namus o iki bacak arasında mı sizce yoksa beyinde mi?Öyle insanlar var ki evlenene kadar karşı cinsle her türlü ilişkiyi yaşayıp bir tek o bacak arasına dokundurtmayan sonra da ben bakireyim diyerek gururla gezinen.. çünkü mutluluğu, huzuru bacak arasına dokundurtmamasından gelmekte..Böyle bir insan benim gözümde tam bir sahtekardır.Fakat öyle insanlar vardır ki bir ilişkiyi herşeyi ile yaşayıp cesurca arkasında durur ve ona göre kendisine davranılmasını sağlar.Sizce hangisi saygıyı hakediyor ? ?
Konu sahibi arkadaşım bir de olaya şöyle bak
sizee katılanlardanm bir çok arkadaşım bekaret konusunu aşmış olsada Türk toplumu geleneklerine bağlıdır.Yani bekarete önem verir.Belki de adam evlenmeyi düşünüyordu o yüzden kızın ağzını aradı benim fikrim.Ben şunu anlamadım adam sevgilisine bâkire misin diye sormuş bunda Abes olan ne?
Yoldan geçen biri sormuyor ki bunu sevdiğin adam soruyor
Sorma Hakkı yok mu erkek olsam ben de biriyle sevgili olsam sorarım
sizee katılanlardanm bir çok arkadaşım bekaret konusunu aşmış olsada Türk toplumu geleneklerine bağlıdır.Yani bekarete önem verir.Belki de adam evlenmeyi düşünüyordu o yüzden kızın ağzını aradı benim fikrim.
sizee katılanlardanm bir çok arkadaşım bekaret konusunu aşmış olsada Türk toplumu geleneklerine bağlıdır.Yani bekarete önem verir.Belki de adam evlenmeyi düşünüyordu o yüzden kızın ağzını aradı benim fikrim.
Tamam da işte kızın ağzını arayıp kızın zaten bu tür ilişkiye sıcak bakmadığını anladığı an bu kızdan bana ekmek çıkmaz moduna girip uzaklaşacağı yere, arasa sorsa oturup konuşsalar neyse adamdan çıt yoksa art niyet var burda demek
Ki hem napcak bakire çıkmasa almayacak mı nikaha malla mi evlenecek bu mudur yani
İşte bu :))))bence burdaki bir cok kisi gibi sevgilisininde kafasi karıştı.simdi oturmuş kara kara düşünüyordur
"bu kız simdi bakire mi değil mi" diye
Hay Allah razı olsun yaaakonu sahibi konuyu duzenleseniz keşke bir cok kisi yanlış anladı konuyu ve sizde tek tek açıklama yaptınız ama görmeyenler var doğal olarak..
konu sahibi zaten bakire değilmiş.
sevgilisi bekarete "sözde" önem veren birisiymis
eski sevgilerim beni kandırdı hatta gibi kendince saçma bir açıklama bile yapmis.
ben yaşadım sen de yaşadın mi? demiş.
kız bağırınca "ben zaten ihtimal vermedim yaşadığına" demiş.
konu sahibi bunun üzerine tekrar bağırınca yaşadın mi demiş.
igrencsin cevabını alincada kapatmış telefonu..
yani kısacası konu sahibinin verdiği tepki bakire olup, böyle şeylerin yaşanmasına karşı olduğundan dolayı değil
böyle bir soruyu bana nasil sorar? diye kızmış.
bence burdaki bir cok kisi gibi sevgilisininde kafasi karıştı.simdi oturmuş kara kara düşünüyordur
"bu kız simdi bakire mi değil mi" diye
özet geçeyim dedim belki okuyanlar olur..
Ama döverse de sevdiğinden değil miBu konuya önem veren kendi de yapmaz ne kadar saçmalıyorsunuz ya.
erkekler önem verirmiş miş.. böyle yüceltin erkekleri sonra dövünce sövünce zırlarsınız sağda solda.. kadının önemii yok zaten değil mi?
bekaret takıntısının sevgiyle alakası yoktur. bu tamamen kadını birey değil mal olarak gören iğrenç bir zihniyetin ürünüdür..
belkide ciddi degildi bakire olmasaydin diyelim ki ozaman belki seni kullanacakti? Öyle erkeklerde cok malesef pislik adiler. Insanlarin namusuyla oynayan cok var. Yada ciddi bisey var diysa aranizda ailesi annesi sordurmustur belki sende hayir demedigin icin gitti ama bence birinci ihtimal yüksek! Cogu oynayacak kiz ariyor evlenecek degil.erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
sanmıyorum benı dusundugu için ayrıldıgını, bencılın tekıydıNe bileyim, belki'de sana zarar vermek istemedi.. iyide bu bakirelik konusu bi kadinlarami has birsey, erkekler ne peki ! Ohhh ne guzel sagda solda afedersiniz.. ya ufffff bu erkek cocuklarini yetistiren aileler sen oglansin yaparsin diye diye maalesef boyle bir zihniyet turedi..
sağolun..Bence artık kendine ilk başta değer vermeyi öğren. Bu biraz zor bir süreç, annen, baban vs keşke bunu hissettirseymiş. Biz kültür olarak çok geride tutuyoruz çocuğumuzu kendine güvenen biri olarak eğitmeyi. Bir bayan olarak çok şanslısın şu an bir öküzü evlenmeden böyle bir şeyle tanımış olduğun için. Değerli birisin, ve hak ettiğin kişi ile beraber olmalısın sokak ağzı ile konuşan, kendisine ilişkisine saygı duymayan birine layık değilsin
elbette benı sevmıyor böyle sevgı olamaz zaten gelmez gelmesınde artık bana böyle guvenılmez bırısıKonu sahibi arkadaşım bir de olaya şöyle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?