- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi bayanpukina
-
hiç belli olmamış bence. yazdıklarınızdan ben bakire olup olmadığınızı anlayamadım. bakire bir kişide bu soruya kızabilir.hayır belkıde ben yanlış yazdım ben oyle tepkı vermedım bunu bana soramazsın sen bu cevaba gore mı yanımda duracaksın dıye kızdım ben yanı bakıre olmadıgımı zaten bellı ettım
Bakire degilim deseydiniz eger sizinle birlikte olmak isteyecekti bence. Bakire oldugunuz icin arayip sormuyor. Istedigi cevabi alamadi.erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
bakirelik şartı varmış işte eski sevgilileri onu kandırmışmıs bılmem ne bu gıbı saçmalıklarhiç belli olmamış bence. yazdıklarınızdan ben bakire olup olmadığınızı anlayamadım. bakire bir kişide bu soruya kızabilir.
karşıdakinin niyeti ya evlenmek için bakirelik şartı var, ya da bu konulara girip rahat davrandığınızı görmeyi umarak cinsellik yaşamak.
eski sevgilileri bakire değilmiş kandırmış onu bılmem ne kısacası bekaretle kafayı bozmuş bende bakıre degılım bu arada onada dun gece bakıreyım demedıgım ıcın benı bugun aramadı ayrıldı kısacası hastanın tekıymısBakire degilim deseydiniz eger sizinle birlikte olmak isteyecekti bence. Bakire oldugunuz icin arayip sormuyor. Istedigi cevabi alamadi.
Ama tövbe edenler başkaZina etmiş ancak zina etmiş ile evlenebilir referans: Kuran-ı Kerim
kendisi bakirse bakire birini arayabilir de obur turlusu sacma bence :) kim ki o seni yargılıyor sorguluyor.bakirelik şartı varmış işte eski sevgilileri onu kandırmışmıs bılmem ne bu gıbı saçmalıklar
Aynen benimde aklima bu geldi.Sizinlede yasamak istedigi icin agzinizi aramis gibi geldi.Defolup gittigi cok iyi olmusBence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
katılıyorum, bazı insanlar ilk olmak, her şeyi ilk yaşamak istiyor, olabilir.Ben şunu anlamadım adam sevgilisine bâkire misin diye sormuş bunda Abes olan ne?
Yoldan geçen biri sormuyor ki bunu sevdiğin adam soruyor
Sorma Hakkı yok mu erkek olsam ben de biriyle sevgili olsam sorarım
Bunun sonu diğer isyana gider zaten böyle devam ederse... adam ters psikoloji yapmış farkında olmadan..Hayatimda ilk defa boyle bi isyan duyuyorumsacmalama bakire diye depresyona girer mi insan?? Genellikle bu senaryonun tersi yasanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?