mesela ailesiyle sorunlarım yoktu çocuk olduktan sonra sorunlar başladı ailesi bi değişik gerçek yüzlerini gördüm ama bitürlü görmüyordertleşelim tabi,
eşinin sizi darlayan yönleri neler
5 yıl oldu bi inadım tutuyor mesela o gelmeyene kadar gitmiyorum inadım tutunca kıramıyorum hep ondan bekliyorumsorunun ne canım neden her yaptıgı sana batıyor
ne kadarlık evlisin , biraz aç konuyu
kızım 2,5 yaşında cinsellik yok tabiEvliliğin gerekleri dediğiniz cinsellik mi? Kızınız küçük mü daha? Lohusalık dönemini atlatamamış olabilirsiniz. Çocuk olunca herşey değişiyor.
Ailesi çok net bir hamle yapmadığı sürece de görmez.mesela ailesiyle sorunlarım yoktu çocuk olduktan sonra sorunlar başladı ailesi bi değişik gerçek yüzlerini gördüm ama bitürlü görmüyor
Bu kadar zamandır yok mukızım 2,5 yaşında cinsellik yok tabi
bi dört aydır yokBu kadar zamandır yok mu
düşünüyorum ama suçun büyüğünü kendimde buluyorumOlmayınca olmuyor , isinamiyor insan ..sanırım biraz da inat var sende ,o yüzden batıyor adamın her hareketi . Ailesi birşey yapsa dolaylı olarak eşini cezalandırıyorsun .aynı zamanda sen de Bu cezadan nasibini alıyorsun .cinsellik birliktelik demek ,sen olmadan olmayacağı için kendini de bu zevkten mahrum ediyorsun ..bosanmayi neden düşünmüyorsun ?
tşk ederim canımherşeye kötü bakışla bakma
kardeş kardeşe benzemıyor huyu suyu , evet evlilik çok zor bir müessese , ve sürdürmesi emek istiyor ,
zamanla taşlar yerine oturuyor ama işte ozamanı sabırla beklemek , saygı çerçevesinde ama kendını ezdirmeden ,
hiç kimsenın hayatı dört dörtlük değil , ama madem bir çocogun var lütfen herşeyi aile üzerinden düşünme ,
evinin içi huzurun için çaba sarfet
Dört aydır ilişki nasıl olmaz ya ?bi dört aydır yok
adamda diyor zaten en büyük sorunumuz buDört aydır ilişki nasıl olmaz ya ?
Ben regl dönemımde 1 hafta yapadık dıe kafama takıyorum .
İlişkinizde hçbirşey yolunda gitmiyor. En buyuk sebebıde cinselliğiniz. Karşınıza alıp konustunuz mu ? 4 aydır bu adam nasıl sabrediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?