- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Eski konularına bakınca ancak anlaşılıp kafada oturtuluyor konu. Her konusu böyle, yarım yamalak anlatıyor. Öyle olsa böyle mi olur, şöyle olsa öbür türlü olur mu vs.Olayı anlayan elime mum diksin.
Eski konularına bakınca ancak anlaşılıp kafada oturtuluyor konu. Her konusu böyle, yarım yamalak anlatıyor. Öyle olsa böyle mi olur, şöyle olsa öbür türlü olur mu vs.
Özet: Bu arkadaş insanların yüzüne anlamsızca uzuuuun uzuuun bakmak gibi bir huy edinmiş. Yine uzun uzun baktığı destek personeli (burası önemli) bir bey bu hanım kızımızın telefonunu bulup aramış. Hanım kızımız da terslemiş. Şimdi işyerine girerken sinirli, ters, aksi, asık suratlı bir şekilde giriyormuş. Soru ne, sorun ne o kısım muamma
Eski konularına bakınca ancak anlaşılıp kafada oturtuluyor konu. Her konusu böyle, yarım yamalak anlatıyor. Öyle olsa böyle mi olur, şöyle olsa öbür türlü olur mu vs.
Özet: Bu arkadaş insanların yüzüne anlamsızca uzuuuun uzuuun bakmak gibi bir huy edinmiş. Yine uzun uzun baktığı destek personeli (burası önemli) bir bey bu hanım kızımızın telefonunu bulup aramış. Hanım kızımız da terslemiş. Şimdi işyerine girerken sinirli, ters, aksi, asık suratlı bir şekilde giriyormuş. Soru ne, sorun ne o kısım muamma
Hanımefendi herkese gözünü belertip bakıyormuş durduk yere. Bana bakana bende bakarım modunda olan bir beyefendi de hanımefendiye bakmış. Yok ben ona bakarım ama o teknik personel bana nasıl bakar olayı var. Kısacası ben herkese bakayım durduk yere fakat herkes bana bakmasın diyorOlayı anlayan elime mum diksin.
Beni anlamışsınız. Evet bende birine bakayım o da bana baksın demiyorum. Şimdi de bu yanlış anlaşıldığım durumdan dolayı tedirginim. Zaman geçti ama o aradı ve hala bakıyor. Numaramı da işyerinden birinden aldı elbet. Yani 3.kişiler de dahil. Ben de takıntılı ise diye size sormuştum nasıl çözeyim diye.Benim annemde aynısını yapar bir yere gittik mi insanlara o kadar dik bakar ki suratına falan sinir olurum. Kaç kere uyardım bilerek yapmıyorum istemsiz falan dedi anca yanında uyaran biri olması lazım seni kendine getiren tik gibi birşey olmuş sende de.. Annemi tanımasam bilerek yapıyo derim ama yok kadın istemsiz bakıyo çok enteresan.
Aynen katılıyorumEn rahatsız olduğum insan tipisiniz.
Eskiden kovboy filmleri vardı bir an gözüm de canlandı.heyy dostum diyip kapıyı da tekmelese tam olacakEski konularına bakınca ancak anlaşılıp kafada oturtuluyor konu. Her konusu böyle, yarım yamalak anlatıyor. Öyle olsa böyle mi olur, şöyle olsa öbür türlü olur mu vs.
Müdür yardımcısının da hayalinde insanın yüzüne dik dik bakan bir sevgili varsa tam olurDestek personeli nedir bilmiyorum ama muhtemelen kendinden aşağıda görüyor insanları. Konuşmak isteyen destek personeli değil müdür yardımcısı falan olsaydı hoşuna giderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?