Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Progestan bulandiriyirdur mutlaka. Zehra kalp kalbe karsi ya birbirimizden habersiz ayri sehirlerde ayni seyleri yapiyoruz burcun ne senin tatlim benim akrep esiminde kova

Ahhhhh ahhhhh zehra su amblemi kullanmayi o kadar cok istiyorum ki cok sevimli yaaa dimibir de bu

ben boğa burcuyum eşimde balık

evet canm enteresan bi güç oluştu ankaradan istanbula
bence anneliğin gücü bu

ben boğa burcuyum eşimde balık

evet canm enteresan bi güç oluştu ankaradan istanbula
bence anneliğin gücü bu

Evet tatlim insallah hamile kalincada yazisiriz bebeklerimiz oluncada su anda gaz cikariyoruz diye yazisiriz ))

Zehracigim ben 3 sene once istabuldan ankaraya geldim. Istanbulda isim geregi 1 yil calistim. Avcilarda oturuyordum. Sen hangi ilcedesin.

sol kasığıma ani ağrılar girior özellikle bugün ve 1 dakika falan sürüyor rahmimin içine doğru yayılıor sancı
akşama doğru iki ksaığım birden sanıdı oda 1 dakika falan sürdü
sancı gelince hemen sırt üstü uzanıyorum inş bebeişlerim yerleşiodur allahım bende senden istyorum

şimdi farkettim
ben aşılama yaptırdığımdada progestan kullanmıştım ama o zaman him halsizlik uyku falan yapmadı
inş bu sefer bebeğim gelmiştir ondandır bu halsizliğim

şimdi farkettim
ben aşılama yaptırdığımdada progestan kullanmıştım ama o zaman him halsizlik uyku falan yapmadı
inş bu sefer bebeğim gelmiştir ondandır bu halsizliğim

Zehracigim dun yemek yaparken iki kasigimda amile kaldgm zamanki gibi sizladi bende belki hamile kaldim diye dusunerek aksam 7de 2 progesfani ictim. Esim geldi yemek yedik saat 9 oldu bir anda tansiyonum dustum cok siddetli basim donmeye basladi ve biranda bacagimda can kesildi . Esim tansiyinumu okcuyor ama fayda yok kelimeleri bile zor soyler oldum ben anladim progestanin yaptigini ama esim ilac kukkanmama kizdigi icin soykeyemedim tututrdu acile gidecegiz diye kabul etmedim yatarsam gecer dedim aksam 9da yattim sabah 9 bucukta ancak uyana ilsim 12 saat uyumusum. Benim bunyemi cok etkiledi bu progestan ben gunde 1 tanemi icsem bas donmesinden adi atamadim esim goturdu yataga kadar.su an hala sag kasigim agriyor belkide kurun etkisidir yumurtaliklar fazla calistigi icin biz kasik agrisini cok hissediyoruz

ben bugün biraz iyiyim evet kür kasıklara çok baskı yapıor fazla yumrta ürediği içib

acaba bu kurun bir zarari olurmu ya bir iki kisi de kist yapmis :18: bu kadar cok kasik agrimizin olmasi normalmi ben hamile oldugumu sanmiyorum biz sadece bir gun ondada esim eminnim bir sey olmadi diyor. Benim akintimda artti bel agrimda var bunlarin hepsi kurun sonucumu :44:

Zehram bacim nerdesin kocayla gezmelere mi gittin. Ben de gittim dondum bak fazla gezip yorma kendini sen hamisssinn

gebelik forumu o kadar hızlı işlioki cevap yazamasam kendi kendime 2 günde sayfamı bulamam heralde
hadi arkadaşlar hiç kullanan yokmu bu kürü olumlu yada olumsuz bi yorum

Bende denedim ama malesef hamile kalamadim ama yumurtalarn gelişmesine cok yardimci oluyo bu bi gercek ben genelse gec yumurtlardim ama gecen ay bu kuru kullandim adetim biter bitmez yumurtam catlamis ama yinede ise yaramadi:-(

Bende denedim ama malesef hamile kalamadim ama yumurtalarn gelişmesine cok yardimci oluyo bu bi gercek ben genelse gec yumurtlardim ama gecen ay bu kuru kullandim adetim biter bitmez yumurtam catlamis ama yinede ise yaramadi:-(

ben bu ay tutmazsa 2 ay daha üst üste yapcam sonra 1 ay ara vercem ama olmazsa yani

kiiiiii inş olmuştum ben göbeğimi gere gere gezmek istiyorum

4 gün canm çarşamba akşamı olmam lazım

kocamla değil annemdeydim canm şimdi geldim
inş hamişimdir mide bulantım var

Insallah canim hamissindir bu arada kasiginda batmalar adetten kac gun sonra basladi benim adet bittikten 5 gun sonra basladi bu normal mi hala kasiklarim batiyor gogsumdede agri var acaba erken mi adet olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…