- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
göbeğimiz birmi kesildi ne
bende geçen hafta bol havuç aldım habire hauç salatası yapıp yediriyorum
kahveyi hergün içer benim şehzade zaten hünkarmı desem yada pek düşkündür hem damağına hem keyfine
pilavı yaptım pişior
şimdide havuç rendelicem
mercimek çorbam vardı dolaptaydı çıkardım bi değişik kokuyo içim almadı dökücem mecbur 4 gün falan olmuştu yapalı dolapta nasıl bozuldu anlamadım
midem kötü benm herşeye bulanıyor acaba progestanmı yapıor bulantı
göbeğimiz birmi kesildi ne
bende geçen hafta bol havuç aldım habire hauç salatası yapıp yediriyorum
kahveyi hergün içer benim şehzade zaten hünkarmı desem yada pek düşkündür hem damağına hem keyfine
pilavı yaptım pişior
şimdide havuç rendelicem
mercimek çorbam vardı dolaptaydı çıkardım bi değişik kokuyo içim almadı dökücem mecbur 4 gün falan olmuştu yapalı dolapta nasıl bozuldu anlamadım
midem kötü benm herşeye bulanıyor acaba progestanmı yapıor bulantı
ben boğa burcuyum eşimde balık
evet canm enteresan bi güç oluştu ankaradan istanbula
bence anneliğin gücü bu
Zehracigim ben 3 sene once istabuldan ankaraya geldim. Istanbulda isim geregi 1 yil calistim. Avcilarda oturuyordum. Sen hangi ilcedesin.
şimdi farkettim
ben aşılama yaptırdığımdada progestan kullanmıştım ama o zaman him halsizlik uyku falan yapmadı
inş bu sefer bebeğim gelmiştir ondandır bu halsizliğim
Zehracigim dun yemek yaparken iki kasigimda amile kaldgm zamanki gibi sizladi bende belki hamile kaldim diye dusunerek aksam 7de 2 progesfani ictim. Esim geldi yemek yedik saat 9 oldu bir anda tansiyonum dustum cok siddetli basim donmeye basladi ve biranda bacagimda can kesildi . Esim tansiyinumu okcuyor ama fayda yok kelimeleri bile zor soyler oldum ben anladim progestanin yaptigini ama esim ilac kukkanmama kizdigi icin soykeyemedim tututrdu acile gidecegiz diye kabul etmedim yatarsam gecer dedim aksam 9da yattim sabah 9 bucukta ancak uyana ilsim 12 saat uyumusum. Benim bunyemi cok etkiledi bu progestan ben gunde 1 tanemi icsem bas donmesinden adi atamadim esim goturdu yataga kadar.su an hala sag kasigim agriyor belkide kurun etkisidir yumurtaliklar fazla calistigi icin biz kasik agrisini cok hissediyoruz
karnım çok şikin kocaman oldu inş adet şişkinliği değildir:18:
gebelik forumu o kadar hızlı işlioki cevap yazamasam kendi kendime 2 günde sayfamı bulamam heralde
hadi arkadaşlar hiç kullanan yokmu bu kürü olumlu yada olumsuz bi yorum
Kac gun kaldi adetine
Bende denedim ama malesef hamile kalamadim ama yumurtalarn gelişmesine cok yardimci oluyo bu bi gercek ben genelse gec yumurtlardim ama gecen ay bu kuru kullandim adetim biter bitmez yumurtam catlamis ama yinede ise yaramadi:-(
4 gün canm çarşamba akşamı olmam lazım
kocamla değil annemdeydim canm şimdi geldim
inş hamişimdir mide bulantım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?