Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Bir yandan sana yaziyorum bir yandan da fatih harbiyeyi izliyorum sen de izler misin

Insallah canim hamissindir bu arada kasiginda batmalar adetten kac gun sonra basladi benim adet bittikten 5 gun sonra basladi bu normal mi hala kasiklarim batiyor gogsumdede agri var acaba erken mi adet olacagim

canm adetten 3 gün sonra falan yumurtladım
3 gün sonra falanda kasık sanıclarıo başladı ama hafifti son 4 gündür belirgin ağrılarım var
bugün karın ağrısı göğüs acıması ve sırt ağrısı şiddetli hayırlısı adet olmak istemiyorum
fatih harbiye izlemiom yetenek sizsiniz var

Merhaba bayanlar konuyu bastan sona okudum sanırım. hergün yazmışsınız... çok merak ediyorum adet günlerinizde de yaklaşmış :) inşallah hamişsinizdir. Bende bu ay deneyecektim ama aklımdan cikiverdi bir anda nasıl olduysa nasip değilmiş sanırım. Heyacanla sizin haberleriniz bekliyorum. Bende ovulasyon testi aldım evlenmeden önce çok duzenli adetim oluyordu duzeni değişti. Bu ayda böyle deneyeceğim...

Kizlar nacizane birsey soylicem

Hamile kaldigim ay bende bal tarcin corek otu kullandim yani sira o ay kabak cekirdegi her gun bir avuc yedim, tutunmasini kolaylastiriyormus Allah in izniyle.

Hamile kaldigim ay bende bal tarcin corek otu kullandim yani sira o ay kabak cekirdegi her gun bir avuc yedim, tutunmasini kolaylastiriyormus Allah in izniyle.

Tesekkur ederim canim bizimle paylastigin icin Peki seninde siddetli kasik agrilarin olmusmuydu. Bu arada bebegin kac aylik oldu

Mrhb canim hosgeldin ben kurur uyguladim ama kurtajdan sonra korunma doneminde oldugumdan ben rahim iyilessin yumurtaligima yararli olsun diye basladim ama kur o kadar etkiliki ben 8 gun yedim yumurtlamam basladi her iki kasimda gece uyutmayacak kadar sizladi hic boyle olmamistim. Insallah onumuzdeki ay tekrarlayacagim kuru insallah bu sefer guzel haberler veririm madem sende onumuzdeki ay baslayacaksin insallah sende guzel haberler verirsin

Benimde aynisi oldu adetten 4 gun sonra yumurtlamam basladi. Zehracigim insallah Allah emeklerinin karsiligini versin. Kurdu, havuctu, kahve derken uygulamadigin bir sey kalmadi gerisi Rabbimin istemesi ile olur. Su mubarek kandil gununude Allah butun bebek hasreti cekenleri bebeklerine kavustursun. Kandilin mubarek olsun zehram.

Tesekkur ederim canim bizimle paylastigin icin Peki seninde siddetli kasik agrilarin olmusmuydu. Bu arada bebegin kac aylik oldu

Evet canim oldu hemde ara ara bicak saplaniyor yada damarimi tutup cekiyorlarmis gibi bir sanci oldu. Ben de esimde bunlari hic hamilelige yormamistik.
Kuzularim 27 ayliklar Rabbim bagislarsa, darisi basiniza, mubarek gun herkes icin duaciyim

Birde dr bana yumurtlama takvimi verdi, biliyorsunuzdur hani gun asri falan.....
Ama ben adetim biter bitmez ve ondan iki gun sonraki beraberlikten kaldim.
Sanirim herkesin yumurtlama gunu ayni olmuyor. Ablamda iki hamileliginde adet oncesi beraberliginde kaldi.

Allah yavrularina sana hayirli omurler versin masallah yasemincigim ben internetteki yumurtlama gunlerine inanmiyorum ben daha once hamile kaldgmda ovulasyon testine gore 20 gun yumurtladim ve o gun girdm tek iliskiden hamile kalmistim su anda adet bittikten 4 gun sonra yani 11.gun yumurtladim galiba ya hersey Allahin takdiri Allah isterse adetten onceden hamile kalinir 1 gun sonrada :26: Allahim insallah su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine tez zamanda saglikli bir sekikde hamile kalir ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz . Yasemincigim kandilin mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin

hoşgeldin canm evet benm 3 günüm kaldı ayşenin comio nun biraz daha var
sende bidaki ay yaparsın destekçiniz canm

bebeğine allah bağışlasın canm hoşgeldin
bilgi için sağol bende hemen bugün alıyorum kabak çekirdeği

bu arada aramıza hoşgeldin

aminnnn ayşecim
seninde kandilin mübrek olsun

Gunaydin zehra neredesin bacim ben sabahtan beri buralardayim

canm üst kattaydım kayınvalidemde kahvaltı yaptık şimdi indim
maşşallah topiğimiz bereketlenior
bol arkadaşlalı bol sohbet muhabbetli bi topik olsun inş

bebeiş patlaması yaşıyalım inş hadi kızlar

bu gece çok dua edelim ben inş hacet namazıda kılcam inş

Bende hacet namazi kilayim. Hepimiz icin dua edecegim. Allah kabul ederse bugun oruc tutuyorum. Allah dualarimiz kabul etsin Allah herkesi kucagini doldursun

esselamü aleyküm benim nur yüzlü meleğim
kandilin mübarek olsun güzel yavrum
bu gece dualrım hep seninle ilgili olucak bebeğim
ne olur günahsız kuzum anneni üzme daha fazla
sende dua et o temiz yüreğinle et ki daha fazla ayrılık yaşamayalım
sana hep kızım diyesim geliyor
bilmiyorum ama içime öyle doğuyor
erkeksen sakın darılma yavrum sala cinsiyet ayrımım olmadı
biz babanla bu gece namazlar kılıp dua ederken sende dualrımıza katıl amin de
çok iyi biliyorum ki rabbim senin aminini geri çevirmez
hadi benm günahsız meleğim hayatımızın şeref konuğu olmanın zamanı gelmedimi daha
inan bana benim papucumu dama atabilecek tek kişisin ve ben bunu çok istiyorum
sen iyice bana tutun dye ilaçlarımı içtim bebeğim
bu aralar çok halsizim uyuyorum başım dönüyor
ne olur ilaçlardan olmasın bunlar
ben senin haberini bekliyorum
baban şuan sana yazdığımı bilmiyor
karşımda ps3 oynuyor
çocuk ruhlu oda
ama dışarda görsen abşbakan falan sanırsın o kadar ağırbaşldır
öyle işte bebeğiim ben yine yazrım sana
işlerim var biraz
azcık temizlik yaparım
bide revani yapcam hani kandil ya bugün sevaptır tatlsız geçmesin
ama merak etme ani hareketler yapmıyorum
fazla yormuyorum kendimi
sana bişey olmasın bebeğim
seni seviyoruz tatlı rüyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…