- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Insallah canim hamissindirbu arada kasiginda batmalar adetten kac gun sonra basladi benim adet bittikten 5 gun sonra basladi bu normal mi hala kasiklarim batiyor gogsumdede agri var acaba erken mi adet olacagim
Kizlar nacizane birsey soylicem
Hamile kaldigim ay bende bal tarcin corek otu kullandim yani sira o ay kabak cekirdegi her gun bir avuc yedim, tutunmasini kolaylastiriyormus Allah in izniyle.
Merhaba bayanlar konuyu bastan sona okudum sanırım. hergün yazmışsınız... çok merak ediyorum adet günlerinizde de yaklaşmış :) inşallah hamişsinizdir. Bende bu ay deneyecektim ama aklımdan cikiverdi bir anda nasıl olduysa nasip değilmiş sanırım. Heyacanla sizin haberleriniz bekliyorum. Bende ovulasyon testi aldım evlenmeden önce çok duzenli adetim oluyordu duzeni değişti. Bu ayda böyle deneyeceğim...
canm adetten 3 gün sonra falan yumurtladım
3 gün sonra falanda kasık sanıclarıo başladı ama hafifti son 4 gündür belirgin ağrılarım var
bugün karın ağrısı göğüs acıması ve sırt ağrısı şiddetli hayırlısı adet olmak istemiyorum
fatih harbiye izlemiom yetenek sizsiniz var
Tesekkur ederim canim bizimle paylastigin icin Peki seninde siddetli kasik agrilarin olmusmuydu. Bu arada bebegin kac aylik oldu
Birde dr bana yumurtlama takvimi verdi, biliyorsunuzdur hani gun asri falan.....
Ama ben adetim biter bitmez ve ondan iki gun sonraki beraberlikten kaldim.
Sanirim herkesin yumurtlama gunu ayni olmuyor. Ablamda iki hamileliginde adet oncesi beraberliginde kaldi.
Merhaba bayanlar konuyu bastan sona okudum sanırım. hergün yazmışsınız... çok merak ediyorum adet günlerinizde de yaklaşmış :) inşallah hamişsinizdir. Bende bu ay deneyecektim ama aklımdan cikiverdi bir anda nasıl olduysa nasip değilmiş sanırım. Heyacanla sizin haberleriniz bekliyorum. Bende ovulasyon testi aldım evlenmeden önce çok duzenli adetim oluyordu duzeni değişti. Bu ayda böyle deneyeceğim...
Rabbim gönlündekini versin canım :)
Kizlar nacizane birsey soylicem
Hamile kaldigim ay bende bal tarcin corek otu kullandim yani sira o ay kabak cekirdegi her gun bir avuc yedim, tutunmasini kolaylastiriyormus Allah in izniyle.
Benimde aynisi oldu adetten 4 gun sonra yumurtlamam basladi. Zehracigim insallah Allah emeklerinin karsiligini versin. Kurdu, havuctu, kahve derken uygulamadigin bir sey kalmadi gerisi Rabbimin istemesi ile olur. Su mubarek kandil gununude Allah butun bebek hasreti cekenleri bebeklerine kavustursun. Kandilin mubarek olsun zehram.
Evet canim oldu hemde ara ara bicak saplaniyor yada damarimi tutup cekiyorlarmis gibi bir sanci oldu. Ben de esimde bunlari hic hamilelige yormamistik.
Kuzularim 27 ayliklar Rabbim bagislarsa, darisi basiniza, mubarek gun herkes icin duaciyim
Gunaydin zehra neredesin bacim ben sabahtan beri buralardayim
canm üst kattaydım kayınvalidemde kahvaltı yaptık şimdi indim
maşşallah topiğimiz bereketlenior
bol arkadaşlalı bol sohbet muhabbetli bi topik olsun inş
bebeiş patlaması yaşıyalım inş hadi kızlar
bu gece çok dua edelim ben inş hacet namazıda kılcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?