Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Ben ihtimal vermiyorum ama hamile oldugumu ogrenmeden onceki 10 gun icerisine surekli kasigimda batma ve seyirme oldu gece bile uyurken siziyi hissettim mutfakta ayakta dururken bile ates basiyor anid3nde usume geliyordu ve siddetli basim agridi bunlar sende varsa tatlim hamile kalmis olabikirsin ben yasadigim icin diyorum ikiskiden 3 gun sonra basladi batmalar diyorlar ya belirti olmz diye gayet belirtisi oluyor gogsumun ucunda sivikce seklinde kabarciklar cikti ve koyu renk yer genisledi bunlar hep1 ay icinde oldu

ayşeciğim göğüslerim şiş ve acıyor ama aşırı değil yani adetin 12 inci günü başladı göğüs acısı bende hala var
kasık batması senin dediğin gibi oldu yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı bu ara çok yoğun
ama umudum azlamaya başladı çünkü çenmede sivilce çıktı

Progestan sersemletiyor uyusukluk hali yapiyor. Bu arada zehra hangi sehirdesin ben ankaradayim

ist ayşecim
ya bu sabah çok kötü oldum 9 da kalktım biraz iş yapayım dedim başladım
sonra kahvaltı yaapyım dedim yumurta yaptım yerken aferdersin ağzımı yumuşak beyz geldi öğüre öğüre bi hal oldum

sonra bi baş dönmesi bi üşüme donuyorm bayılcam sandım gittim yattım 2 saat uyumuşum kendime geldim şimdi yeniden iş yapmaya başladım

baya iş yaptım
salonu misafir odasını topladım
yatağımı topladım
yatak odasında dağınık çamaşır yığınını katladım yerleştirdim
kirlileri kirliye attım
makinaya çamaşır attım
klozet lavobo küveti temizledim yerleri sildim
bulaşık makinasını boşalttım kirlileri yerleştirdm
nohut ısladım
tozları aldım
evi süpürdüm sildim
şimdi mutfağa gircem

Inanmiyorum bende de aynisini yasadim sabah kalktim disarda isim vardi 11 de dondum birseyler yedim uyku bastrdi uyudum 2 de uyandim uyaninca buyuk bir portakal yedim ve temizlige basladim evi makinaladim lavabolar toz alma derken camasir attim makinaya kuruyanlari katladim veee nohut hasladim aksama menum nohut yemegi pilav tursu markete gitmisken 5 kiko tursu aldim vallahi

haha süper ya oz aman ikimizde bu ay hamileyiz iş
herşeyi aynı yaptığımıza göre

ben bulgur pilavımı yapsam diyodum ama pirinçmi yapsam

Sogan dograyayim derken bas parmagi kestim biraz sonra tekrar gidecegm mutfaga. Zehracigim dun lahana sarma yapmistim oda pirincli ama nohutun yanindanen guzel sehriyeli pirinc pikavi gidiyor zaten nohut siskinlik yapacak burde bulgur yaparsan cok sisersin tatlim ama yinede sen bilirsin

geçmiş olsun cnm

evet haklsın şişirir ama pirinç çok yediğimiz için bulgur sağlıklı die düşündüm ama eşimde pirinç ister ben bi sorayım şehzaedeme

geçmiş olsun cnm

evet haklsın şişirir ama pirinç çok yediğimiz için bulgur sağlıklı die düşündüm ama eşimde pirinç ister ben bi sorayım şehzaedeme

Sor tabiki esine belkide bulgur istiyordur. Benim koca 8de geliyor benimmdaha cok vaktim var. Zehra hangi sehirdesiniz

istanbul canm

eşim pirinç sever bende pirinç ısladım nohutu kavurdum pişiyor pilavı son 15 dakka pişircem

Bend ankaradayim nohutun sosunu yapip dudukluye koydum ben. Esim nohutu ozlesmis yogun seviyor o yuzden 25 dk pisirecegim.

bende pilav yapmaya giriom şimdi

Benim bugun kasik agrim azaldi hafif sagda var biraz ama dun neydi oyle ya simdi agri cok az . Zehracigim birde diger topiklerden ogrendigim kadariyla havuc erkeklere cok iyi geliyormus bence yemegin yanina birazda havuc rendele limon ve zeytinyaglarsin salata niyetine Benim esim fazla havyc yemiyirdu bende gavucun yararli okdugunu duyunca bu sekikde yapip yediriyorum kuzu kuzu yiyor bi de iliskiden once 1 fincan kahvede erkeklere iyi geliyormys aklinda bulusun

göbeğimiz birmi kesildi ne
bende geçen hafta bol havuç aldım habire hauç salatası yapıp yediriyorum
kahveyi hergün içer benim şehzade zaten hünkarmı desem yada pek düşkündür hem damağına hem keyfine

pilavı yaptım pişior
şimdide havuç rendelicem
mercimek çorbam vardı dolaptaydı çıkardım bi değişik kokuyo içim almadı dökücem mecbur 4 gün falan olmuştu yapalı dolapta nasıl bozuldu anlamadım
midem kötü benm herşeye bulanıyor acaba progestanmı yapıor bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…