- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Tabiki degil. Zehra aklimda cok kucuk bir suphe var
Ben ihtimal vermiyorum ama hamile oldugumu ogrenmeden onceki 10 gun icerisine surekli kasigimda batma ve seyirme oldu gece bile uyurken siziyi hissettim mutfakta ayakta dururken bile ates basiyor anid3nde usume geliyordu ve siddetli basim agridi bunlar sende varsa tatlim hamile kalmis olabikirsin ben yasadigim icin diyorum ikiskiden 3 gun sonra basladi batmalar diyorlar ya belirti olmz diye gayet belirtisi oluyor gogsumun ucunda sivikce seklinde kabarciklar cikti ve koyu renk yer genisledi bunlar hep1 ay icinde oldu
Adetim bittikten 1 gun sonra bir kaza oldu da) tam emin degilim. Ihtimal olabilirmi ya yani adetten 1 gun sonra
progestan mı yapıor bilmem bi haftadır akşam 8 de uyumaya başladım
Progestan sersemletiyor uyusukluk hali yapiyor. Bu arada zehra hangi sehirdesin ben ankaradayim
baya iş yaptım
salonu misafir odasını topladım
yatağımı topladım
yatak odasında dağınık çamaşır yığınını katladım yerleştirdim
kirlileri kirliye attım
makinaya çamaşır attım
klozet lavobo küveti temizledim yerleri sildim
bulaşık makinasını boşalttım kirlileri yerleştirdm
nohut ısladım
tozları aldım
evi süpürdüm sildim
şimdi mutfağa gircem
Inanmiyorum bende de aynisini yasadim sabah kalktim disarda isim vardi 11 de dondum birseyler yedim uyku bastrdi uyudum 2 de uyandim uyaninca buyuk bir portakal yedim ve temizlige basladim evi makinaladim lavabolar toz alma derken camasir attim makinaya kuruyanlari katladim veee nohut hasladim aksama menum nohut yemegi pilav tursu markete gitmisken 5 kiko tursu aldim vallahi
ben bulgur pilavımı yapsam diyodum ama pirinçmi yapsam
Sogan dograyayim derken bas parmagi kestim biraz sonra tekrar gidecegm mutfaga. Zehracigim dun lahana sarma yapmistim oda pirincli ama nohutun yanindanen guzel sehriyeli pirinc pikavi gidiyor zaten nohut siskinlik yapacak burde bulgur yaparsan cok sisersin tatlim ama yinede sen bilirsin
geçmiş olsun cnm
evet haklsın şişirir ama pirinç çok yediğimiz için bulgur sağlıklı die düşündüm ama eşimde pirinç ister ben bi sorayım şehzaedeme
Sor tabiki esine belkide bulgur istiyordur. Benim koca 8de geliyor benimmdaha cok vaktim var. Zehra hangi sehirdesiniz
istanbul canm
eşim pirinç sever bende pirinç ısladım nohutu kavurdum pişiyor pilavı son 15 dakka pişircem
Bend ankaradayim nohutun sosunu yapip dudukluye koydum ben. Esim nohutu ozlesmis yogun seviyor o yuzden 25 dk pisirecegim.
Benim yemek pisti pikavi 7den sonra yapacagim
bende pilav yapmaya giriom şimdi
Benim bugun kasik agrim azaldi hafif sagda var biraz ama dun neydi oyle ya simdi agri cok az . Zehracigim birde diger topiklerden ogrendigim kadariyla havuc erkeklere cok iyi geliyormus bence yemegin yanina birazda havuc rendele limon ve zeytinyaglarsin salata niyetine Benim esim fazla havyc yemiyirdu bende gavucun yararli okdugunu duyunca bu sekikde yapip yediriyorum kuzu kuzu yiyor bi de iliskiden once 1 fincan kahvede erkeklere iyi geliyormys aklinda bulusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?