Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Bende hacet namazi kilayim. Hepimiz icin dua edecegim. Allah kabul ederse bugun oruc tutuyorum. Allah dualarimiz kabul etsin Allah herkesi kucagini doldursun

allah kabuşl etsn bende tutcaktım sahura uyanamdım
daha doğrusu salonda otururken uyuya kaldım yine sonra bi baktım sabah olmuş
duanda unutma kardeşim

[I[/I]
allah kabuşl etsn bende tutcaktım sahura uyanamdım
daha doğrusu salonda otururken uyuya kaldım yine sonra bi baktım sabah olmuş
duanda unutma kardeşim

Unuturmuyum hic bol bol dua edecegim. Bende simdiden aksam yemegi icin calismalara basladim yufka patates boregi mercimek corba firinda tavuk yapacagim. Esimde gece calismisti simdi uyuyor. Bugun vakit namazlarinida hep kilalim canim bugun her dakika dua kapilari aciktir mutlaka birinde denk geliriz. Insallah

bneim etli nohut yemeği pilav çorba var tatlı olarakta revani yapıcam inş

progestana vücudum alışıor galiba
dün akşam erkenden uyudum ama
sabah içeli 2 saati geçti iyiyim ayaktayım

progestana vücudum alışıor galiba
dün akşam erkenden uyudum ama
sabah içeli 2 saati geçti iyiyim ayaktayım

Progestana alisanildiysen cok iyi ben o gunden sonra kullanmiyorum . Ya tatlim benim sag kasigimda kipir kipir bir seyler var gogsum buyudu ve bastirinca agriyor ve benim adetime nerden baksan 17 gun var. Bir mucize olmus olabilirmi adetten sonraki gun hamile kalmis olabilirmiyim 7 gun oldu iliskiden sonra sag bacagimi dikerek oturamiyorum cok batiyor yatarken bile uzerine yatamiyorum. Ya da bu kur deli gibi yumurtaliklarimi calistirdi deve kusu yumurtasi gibimi yumurtluyorum anlamadimki

haha alemsin canm
olabilir ama ben yumurtlama günümdede göğüs ağrıları yaşıorum kasık ağrıları
bikaç gün geçio bu sefer adet sancıları başlıo 1 hafta sonra falan
ama inş bizim bu ayki ağrılar bebeişten olucak

ay yok yine uyku bastırdı
bünyem alışmamış progestana azcık kendimi kandırdım
ikindi ezanı okunsnda abdestim yerindeyken kılayım inş sonra istirahat ederim
markete gitcez sonrada tatlımı yaparım
bu uykuyla nasıl dışarı çıkıcaksam

Bende borekle tavugu firina koydum suan burda ikindi ezani okunuyor 10 dk sonrada istanbulda okunur. Ogle namazinda dua ederken aklima 2 bucuk ay once kaybettigim bebisim geldi ve hickira hickira agladim Allahim bir daha evlat acisi yasatmasin hic kimseye yasatmasin cok zor bir sey insallah bundan sonra saglikli evlatlarla hep yuzumuz guler ve benim cennetteki melegim annesina hep dua eder. Zehracigim bunca sure bebegim olmadi diye uzulme Allah acisini gostermesin insallah bu sene olacak ve bizde bebeklerimizi kollarimiza alacagiz insallah

çok zordur olmayan bebeğimi bu kadar severken olanı kaybetmek rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın inş
ve bu ya güzel haberi veririz

offf ayşe ya ben 3 gündür çok fena turşu canm çekior normalde hiç sevmem habire yiyp duruyorum
hamile olsam adetten önce aşerme olurmu
bide bulanıtlarım 4 gündür falan var

Canim hamilekigin ilk ayinda bile istah artmasi olurmus bir de bebek gelisim asamasinda kalsiyuma cok ihtiyac duyuyormus annenin disardan aldigi besinler deki kalsiyum yetersiz kalirsa annenin omurgasindan yada dislerideki kalsiyumdan alirmis hamilelkteki bel agrilari ve dis curumesi bundan oluyormus. Birde saglikli bir gebelikte bulanti cokoluyormus ben 7 hafta boyunca hic midem bulanmadi normal bir gebelik olmadigi icinmis demekki tatlim bugundd bitti kaldi 3 gun senin safak 3

evet canm geri sayım hızla ilerliyer :18:
hayırlısı

merhaba canım inş bebişin gelir bu kür ne işe yarıyor? ve çörek otunu direk atıyo musun yoksa tozunu falan mı ?

merhaba canım inş bebişin gelir bu kür ne işe yarıyor? ve çörek otunu direk atıyo musun yoksa tozunu falan mı ?

toz yapmak iyi değil çünkü bi süre sonra vitamini kaybediyor
bal tarçın çörek otunu karıştr yerken çiğne çörek otunu çiğneyerek ezersin daha etkili olur inş
yumurtlamayı sağlıor hamike kalmayı kolaylaştıor

tesekkür ederim canım...inş bebişin gelmiştir

dualrın anahtarı şudur duaya başlamadan önce allahı övmek p efendimize salaat etmek gerekir
buda şu şekilde olur

duaya başlarken önce
elhamdülillahirabilalemin
vessalatü vesselamü ala seyyidina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain

bugün okudum arkadaşlar duaya bu şekilde başalyığ sonra duanızı ediyorsunuz duaların anahtarı olarak geçior

rabbim ibadetleimizi ve dualrımızı kabul günahlarımızı af eylesin aminnnnn

Amin zehracigim. Kandil geceden gelir gunduzundede devam edermis bugunun gunduzude cok sevap gun icinde bol bol dua edelim.

bugün bizim camda peygamber efendimizn ruhuna kurbanlar kesildi etli pilav ve sohbet olcak
namaz kılıp oraya gtcez kayınvalidem annem ben akşam grş inş

bu arada bi değişiğim rahat hissediyorum artık mücadelem bitmiş gibi zafere ulaşmış gibiyim
bugün test alayım diodum ama hem annem hem kayınvalidem yanımda alamam

çarşamba kurs çıkışı alırım inş adet günüm zaten

bide kızlar benim adet zamanım belimden bişeyler koptuğunu hissederdim o ağrılar hiç yok
kasık ağrılarımda durdu niyeyse değişik bi haldeyim
gelişmeleri paylaşıcam inş

evet dilimde kalbimde hep dua var zaten tüm isteyenler içinde dua ettim senin ismini ayrıca söledim canm

Sagol canim bende senin icin dua ettim ve butun bebek hasreti duyanlar icin hacet namazida kildim Allah kabul ederse. Zehracigim senin bata az kaldi acaba gebelik testinde cikarmi yapsan merak ediyorum kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…