Insallah) ben sana hitap ederken ismini soylemek istiyorum ister ismini yaz ister nasil hitap etmemi istersen onu yaz bu arada benim adim ayse
canım yaşın daha gençmiş inş. en kısa zamanda anne olursun bebişin daha fazla bekletmez seni bende 28 yaşıma girdim artık ve 9 aydır düşünüyoruz yok hala tek eksiğim hsg filmi şuan adet oluyorum adetim bitince çektircem bu filmide inş. ben bu kürü yaptım ama yiyemedim çörekotunu çiğniyormusun yoksa çekişmiş mi alıp tüketiyorsun birde adetinin kaçıncı günü başlanıp kaç gün devam ediliyor
adetin ikinci günü başlayıp 10 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyosun
hsg gebe kalmayı kolaylaştıyor bazen
inş daha fazla beklşmezsin
çörek otunu çiğnemek lazımmış
Nhrs hosgeldin arkadasim ve zehracigim corekotunun mutlaka cignenmesi gerekiyormus yada cekilmis corekotu diyor kurun tarifinde ben corekotunu kendim cektim hemde evdeki rondoyla toz gibi oldu . Bu sogan cektigimiz rondolar varya onda bile kiyiliyor tavsiye ederim.
bidahaki ay öğütüp kullanırım bende lazım olursa tabi
Zehra bu ay senin bebis gelir gelecek aya gerek kalmaz bence Allahim saglikli gebelik nasip etsin bu arada pazar gunu mevlit kandiliymis ben oruc tutmayi planliyorum bol bol da dua ederiz bebeslerimiz icin
Zehra bu ay senin bebis gelir gelecek aya gerek kalmaz bence Allahim saglikli gebelik nasip etsin bu arada pazar gunu mevlit kandiliymis ben oruc tutmayi planliyorum bol bol da dua ederiz bebeslerimiz icin
merhaba annecim
yine duygusal saatlerim......
biraz yazılar okudum
kadınlar kulubünde iki bebeğini kaybetmiş bi anne
bebekleri öldüğü için kürtaj olmuş ve uyandığında yanında duran annesine anne bebeklerim melek oldu demiş
bu cümle yüreğimi söktü
dağıldım resmen
annecim ben artık biliyorum benimlesin ve beni bırakmanın düşüncesi bile beni ağlatıyor
sakın bebeğim
bazen sabırsız telaşlı heycanlı olabilirim
ve seni usandırabilirim
ama benim annem de yapıor bunları galiba anneler biraz evhamlı oluyor
sende çok seviceksin beni bebeğim
elin ayağın yüreğin her şeyin olucam senin
hatta ilk besinini benden alarak başlayacaksın bu hayata
belkide benim haberim olmadan sen karnımın en konforlu yerine yerleştin veyediğim içtiğim her şeye ortak olmaya başladın
ama bebeğim sanmaki ortak olacağın tek şey yiyip içtiğimiz olmayacak
beraber sevicez seninle beraber gülücez
gazın olucak beraber alğlıaz
sen rahatlayıp uyuduğunda yorgunluktan harap olsamda
senin o tatlı uyuyan yüzünü seyretmek bana gecenin en derin uykusunda tatlı gelicek
haaaa çok okuyorum gebelik ve bebekle ilgili her yazıyı okuyorum
ama anneliği sen öğretieksin bana
biliyormusun bugün bi elbisemi eteğe çeviridim altını kestim fisto diktim
çok güzel oldu
ve senin varlığından emin olduğum gün başlıyacağım inş sana cicler dikmeye
baban biraz kıskancak galiba
bu aralar şapka örücem babana
tabi senin varlığını öğrenip kendimi bebe yünlerine boğmazsam
babanın bugün sınavı tatlım günahsız yüreğinle dua et sende
baban hem çalışıor hem yüksek lisans yapıor
sırf sana iyi bir gelecek hazırlamak için bebeğim
daha çok yazıcam tatlm
ve sen doğduğunda bunları ninni gibi okuyacağım sana
okumayı söktüğündede sana ilk hediyem olucak gözyaşlarıyla dolu bi anı defteri
güldür bizi bebeğim
daha fazla beklemeden daha fazla ağlamadan mutlu son değilde
yeni mutlu başlangıçımızın imzası ol bebeğim
Ne kadar guzel yaziyorsun tatlim
o kadar çok yazıp sonra yırtıp attımki
ama artık atmayacağım
bi defter yapıcam bebeğim iiçin
Cok guzel bir hediye okul bebegine sen islerini hallet zehracik yine konusuruz
çok doluyum ya yine başladı sitres uzun süredir tedavi göremedğim için rahattım
şimdi bu kür falan çok daldım hayallere ve korkularım başladı yine ağlyasım
ya olmadıysa yine offff
Zehra ben hep doluyum ya iyi bir sey olsa agliyorum kotu birsey olsa agliyorum cok duygusal biri oldum gozumun icide iki damla yas hazir bekliyor. Sen olumsuz dusunme dikerim adet gununde cift cizgiyi gorursun canim ben cok mutlu olmustum ve 10 dk icerisinde kan tahliki icin poliklinige gitmistim elimde pecetenin icinde gebelik testini tutup 5 dk bir bakiyirdum cizgi silinmesin dogrumu goruyorum diye cok guzel duygular insallah en kisa zamanda sende yasarsin canim ve Allahim kucagina almayi nasip eder
Insallah canim.anlattığın anı hep hayallerimde yaşıorum inş bu ay güzel haber vermek istyorum
Zehra dr a gittigimde ikincide duserse text yapariz diye baslarindan savdiklari icin ben simdiden coraspine basladim. Coraspin eger hamile kadinda kan pihtnilasmasi varsa bebegi besleyen damarlarda kan pihtilasmasi sonucu bebegin gelisimini gerilemesine sebep olmasini onluyormus kani sulandirilarak dr lar hamilelik sirasinda bile 6. Aya kadar kullandiriyorlarmis kan pihtilasmasi olan bir bayanda gebelik dusukle sonuclaniyor ve bebegin gelisimi gerilyormus benim melegimde 7 haftalik olmasi gerekirken 5 bucuk haftalikti boyuda kalbinin atis ritmide cok zayifti bu tur seyleri yasadigim icinde aklima baska bir sebep gelmiyor simdi ben dr a 1 dusuk degilde 2 dusuk yaptim desem bana gunde 1 coraspin verecekti bende bir daha bu aciyi yasamamak icin simdiden kullanacagim bu bilgiler dr larin bilgi verdigi bir siteden ogrendim 2 den fazla dusuk yapanlara dr lari gunde 1 folik 1 coraspin ve progestani kullandirmis ve nur topu gibi bebekleri olmus. Esim bu kadar ilac kullanma internetten her duydugunu yapiyorsun diyor bende gizlice gittim eczaneden aldim coraspini.
canm mecburen doktor olduk napalım doktorlar tatmin etmio ki biz suç bizimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?