Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Sagol canim bende senin icin dua ettim ve butun bebek hasreti duyanlar icin hacet namazida kildim Allah kabul ederse. Zehracigim senin bata az kaldi acaba gebelik testinde cikarmi yapsan merak ediyorum kiz

evet canm niyetim vardı ama yukarıya yazdım bugün alamam
çarşamba alıcam 2 tane birini çarşamba yapıcam bakalım nasip

Vallahi ayni seykeri dusunmusuz bende acaba gebelik testi yapsan mi diyordum sen soyledin ikimizinde kalbiden gecmis insallah bebisi gorursun testte

Vallahi ayni seykeri dusunmusuz bende acaba gebelik testi yapsan mi diyordum sen soyledin ikimizinde kalbiden gecmis insallah bebisi gorursun testte

of canm ya adet sancım yok ama sanki akıntımın rengi az değişir gibime geldi sarıya kaçıo bidaha bakıom sonra beyaz gelio
of moralim bozuldu

of canm ya adet sancım yok ama sanki akıntımın rengi az değişir gibime geldi sarıya kaçıo bidaha bakıom sonra beyaz gelio
of moralim bozuldu

Mrb zehracigim hamile kaldiginda illa akinti oacak yada imolantasyon kanamasi gelecek diye bir sey yok bunlar olmadanda hamile olabilirsin benim hamile kaldgmda rahmim kuruydu hic akintim olmadi yerlesme kanamasi da olmamisti, benim su an hamile arkadaslarinda ne akintisi olmus nede kanama su an 8 aydalar. Bunyeden bunyeye degisiyor. Gebelik formunda bir topik var evde yapabileceginiz gebelik testleri diye su an arka sayfalarda kaldi bir tanesi camasir suyuna idrarini karistiriyorsun kopururse hamile oldugunu gosteriyormus. Deneyen bazi bayanlarda kopurmus sonra gebelik testinde de cizgiyi gormusler, bir dene istersen

canm ya idrar asit çamaşır suyu asit köüpürür zatn ama boşver ya beklicem zaten adet olursam 2 güne olurum haber veririm sana

ne güzel hayırlısı olsun... ben ovulasyon testi falanda aldım bu ay deneyeceğim olmazsa bir dahaki aya bal tarçın deneyeceğim ama bir tarafım acele etme düğün borcu bitsin diyor diğer tarafım yaşın geçiyor diyor...

Merhaba canim yeni mi evlendiniz.

yaklaşık beş ay oldu 27 yaşındayım.

Hayirli olsun canim. Gercekten daha cok yeni evlenmissin biraz erken ama cok istiyorsan eger erteleme .Fakat hamilelik sureci her halukarda maddi olarak hazir olmayida gerektiriyor.Belki devlet hastanesini tercih ediyorsundur ama bazen aklina gelmeyen bir sikinti olur ozelede gitme durumunda kalabilirsin. Dugun borclariniz hafiflerse belki daha rahat olursun. Yanlis anlama tatlim benim basimdan bir dusuk gecti daha 2 ayimda maas gunumuz disinda bir gun sikistik 1000 tl yi bir gunde bulmak zorunda kaldik. Tabi bu benim aci tecrubem oldu su an tekrar bir gebelim dusunuyoruz bu sefer en ufak testi bile ozelde yaptirmayi dusunuyorum tabi bunlar icinde maddi durumumu ayarlamaya calisiyorum. Sen kendini maddi manevi nezaman hazir hissediyorsan o zaman dusun tatlim

geçmiş olsun canım. umarım bebeğini sağ salim kucağına alırısın hayırlısıyla. geçen ay denedik ilk defa tutmayınca üzüldüm nasip değilmiş dedim. bizim borcumuz üç yılda bitecek onu beklersem çok gecikirim sadece haziranda rahatlayacağız biraz Allah nasip ederse. ilçede oturuyorum özel hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz herhangi durumda çünkü çalışıyorum. ikinci dönemde 34 saat ders aldım yoğun geçecek. borçları toplayalım diye.

küçük bir ameliyata 450 tl verdik bizde o paranın acısını biliyorum. bebek istiyorum ama bu borcun içine gelmeyi hakediyor mu?

diğer taraftan hamile kalmak için ne kadar çok uğraşıyorlar o da gözümü korkutuyor yaş ilerlemeden olsa mı diyorum.

uzun yazdım içimi döktüm. konuşacak birilerine ihtiyacım var bu konuda. yerimde olsan ne yapardın?

Seni anliyorum canim. Bende 28 yasindayim 2bucuk senelik evliyiz. Aslinda yasimizda geldi geciyor bizmde ayda 1500 tl odemeli araba aldik oda 2 yil surecek odemesi esimde bende calisiyorum artik tatlim her ay kenara ufak tefek birseyler koyup bebek yoluna cikacagiz bebisler kismetiyle gelir insallah

çok çok darda değilseniz bebek yapmayı ertlemyin
ben 9 ay korundum hiç sorun yok
2 yıldan fazladır korunjuyoz olmuo

Olmasi daha ağır basıyor sanırım kismetiyle gelecek sonuçta onunda o kadarmış nasibi derim hadi hakkımızda hayırlısı olsun :)

Olmasi daha ağır basıyor sanırım kismetiyle gelecek sonuçta onunda o kadarmış nasibi derim hadi hakkımızda hayırlısı olsun :)

Hayirlisi insallah tatlim hosgeldin aramiza ne zaman baslayacaksin kure . Bu arada ogretmensin galiba bransin ne hocam

Zehracigim napiyosun yemegini yaptinmi bacim ben yaptim bugun tarhana corbasi icli kofte salata var menude (icli kofte dondurucudan annem gediginde yapmisti da)

Zehracigim napiyosun yemegini yaptinmi bacim ben yaptim bugun tarhana corbasi icli kofte salata var menude (icli kofte dondurucudan annem gediginde yapmisti da)

kahvaltı yapcaz bugün canm
eşim birazdan gelir
içli köfteyi de çok severim benim için de ye
afiyet olsn şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…