Sagol canim bende senin icin dua ettim ve butun bebek hasreti duyanlar icin hacet namazida kildim Allah kabul ederse. Zehracigim senin bata az kaldi acaba gebelik testinde cikarmi yapsan merak ediyorum kiz
Vallahi ayni seykeri dusunmusuz bende acaba gebelik testi yapsan mi diyordum sen soyledin ikimizinde kalbiden gecmis insallah bebisi gorursun testte
of canm ya adet sancım yok ama sanki akıntımın rengi az değişir gibime geldi sarıya kaçıo bidaha bakıom sonra beyaz gelio
of moralim bozuldu
Mrb zehracigim hamile kaldiginda illa akinti oacak yada imolantasyon kanamasi gelecek diye bir sey yok bunlar olmadanda hamile olabilirsin benim hamile kaldgmda rahmim kuruydu hic akintim olmadi yerlesme kanamasi da olmamisti, benim su an hamile arkadaslarinda ne akintisi olmus nede kanama su an 8 aydalar. Bunyeden bunyeye degisiyor. Gebelik formunda bir topik var evde yapabileceginiz gebelik testleri diye su an arka sayfalarda kaldi bir tanesi camasir suyuna idrarini karistiriyorsun kopururse hamile oldugunu gosteriyormus. Deneyen bazi bayanlarda kopurmus sonra gebelik testinde de cizgiyi gormusler, bir dene istersen
canm ya idrar asit çamaşır suyu asit köüpürür zatn ama boşver ya beklicem zaten adet olursam 2 güne olurum haber veririm sana
Mrhb canim hosgeldin ben kurur uyguladim ama kurtajdan sonra korunma doneminde oldugumdan ben rahim iyilessin yumurtaligima yararli olsun diye basladim ama kur o kadar etkiliki ben 8 gun yedim yumurtlamam basladi her iki kasimda gece uyutmayacak kadar sizladi hic boyle olmamistim. Insallah onumuzdeki ay tekrarlayacagim kuru insallah bu sefer guzel haberler veririm madem sende onumuzdeki ay baslayacaksin insallah sende guzel haberler verirsin
hoşgeldin canm evet benm 3 günüm kaldı ayşenin comio nun biraz daha var
sende bidaki ay yaparsın destekçiniz canm
ne güzel hayırlısı olsun... ben ovulasyon testi falanda aldım bu ay deneyeceğim olmazsa bir dahaki aya bal tarçın deneyeceğim ama bir tarafım acele etme düğün borcu bitsin diyor diğer tarafım yaşın geçiyor diyor...
Merhaba canim yeni mi evlendiniz.
yaklaşık beş ay oldu 27 yaşındayım.
Hayirli olsun canim. Gercekten daha cok yeni evlenmissin biraz erken ama cok istiyorsan eger erteleme .Fakat hamilelik sureci her halukarda maddi olarak hazir olmayida gerektiriyor.Belki devlet hastanesini tercih ediyorsundur ama bazen aklina gelmeyen bir sikinti olur ozelede gitme durumunda kalabilirsin. Dugun borclariniz hafiflerse belki daha rahat olursun. Yanlis anlama tatlim benim basimdan bir dusuk gecti daha 2 ayimda maas gunumuz disinda bir gun sikistik 1000 tl yi bir gunde bulmak zorunda kaldik. Tabi bu benim aci tecrubem oldu su an tekrar bir gebelim dusunuyoruz bu sefer en ufak testi bile ozelde yaptirmayi dusunuyorum tabi bunlar icinde maddi durumumu ayarlamaya calisiyorum. Sen kendini maddi manevi nezaman hazir hissediyorsan o zaman dusun tatlim
bu kadar hevesle başladın günü gününe de yazmışsın umarım bebiş gelir inşallah
Olmasi daha ağır basıyor sanırım kismetiyle gelecek sonuçta onunda o kadarmış nasibi derimhadi hakkımızda hayırlısı olsun :)
Zehracigim napiyosun yemegini yaptinmi bacim ben yaptim bugun tarhana corbasi icli kofte salata var menude (icli kofte dondurucudan annem gediginde yapmisti da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?