- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
kahvaltı yapcaz bugün canm
eşim birazdan gelir
içli köfteyi de çok severim benim için de ye
afiyet olsn şekerim
Hayirlisi insallah tatlim hosgeldin aramiza ne zaman baslayacaksin kure . Bu arada ogretmensin galiba bransin ne hocam
Adetim oluyor su an evde bal olmadığı için baslayamadim. Bu ayda olmazsa şubatta başlayacağım inşallah. Fen ve Teknoloji öğretmeniyim.
Benim esimde maraşlı onlarda yapıyor içli kofteyi. Hasliyorlar. Ben kizarmisini seviyorum ama :)
adetin kaçıncı günü canm
ben 3 günü akşm başlamıştım yemeye bal amaya üşendiğimden
bal yemeyenler nasıl da belli ediyor kendini bende mecbur die aldım hiç işim olmaz yani normalde
Adetim oluyor su an evde bal olmadığı için baslayamadim. Bu ayda olmazsa şubatta başlayacağım inşallah. Fen ve Teknoloji öğretmeniyim.
Benim esimde maraşlı onlarda yapıyor içli kofteyi. Hasliyorlar. Ben kizarmisini seviyorum ama :)
aynen afy ben de kızarmış severim
ayşecim iki defa denedim ilki baya kalın olmuştu ikincisi baya iyi tutmuştu bidaha yapmadım
genelde dışarda yiyoz çünkü benim annem içli köfte yapmayı bilmior
Ahhhh anam benim geldigi de oturup birlikte 85 tane yaptik benimkiker kalin olmustu.Benim sag kasikta kipir kipir birseyler devam ediyor ne oluyor anlamiyorum
Bende kurban bayraminda gorumceme yardim ettim esimin teyzeleri yaparken geldi aman bu gelin pek becerikli dediler
Siz hamiş misiniz ya :))
Bu arada bu kuru bende beş gün yapayım mı işe yarar mı?
Ah kizlar hepimiz hamaratiz masallah canim sen bilirsin ama sifa niyetine yiyebilirin zate tarcin ve bal gribe karsida koruyor ben basla derim
afy canm bence başla 5 gün yap
olmazsa bidahaki ay devam pes etmek yok kuralımız bu
ayşe canm o hareketler oldu bende bu ara bi sakinlik var hayırlısı
inş sende çalışmalar devam ediyo inşaat kazımı falan
ben inşaat aşamasını geçtim inş ev sakinleri yerleşti oturuyo
Ayyy canim ya insallah senin insaattan guzel haberler aliriz. Bizim isciler calismiyor grevdeler cimentolar gelmeden 2 gun once calismisti isciler bende acaba diyorum hani spermler 3 gun canli kaliyor ya benim yumurtlama gunume kadar canli kaldilarsa belki icerde gizli bir bulusma olmustur gecte olsa oyle olduysa cok cok buyuk bir supriz olacak esim bir sey olmadi dedi ama sonucta korunmuyoruz gericekilmede bir yere kadar yuzde yuz diye bir sey yok. Allah verirse olur olmazsada gekcek aya bir deve kusu yumurtasi daha yumurtlarim belki o zaman olur. Tatlim senin bata kaldi 2 gun ama ilk testte cikmazsa umudunu yitirme benim adetten bir gun sonra cok silik cikmisti adet gunum hicbir cizgi yoktu yani adetten 2 3 gun sonra iyice netlesir hayirlisi bacimm
Allah yavrularina sana hayirli omurler versin masallahyasemincigim ben internetteki yumurtlama gunlerine inanmiyorum ben daha once hamile kaldgmda ovulasyon testine gore 20 gun yumurtladim ve o gun girdm tek iliskiden hamile kalmistim su anda adet bittikten 4 gun sonra yani 11.gun yumurtladim galiba ya hersey Allahin takdiri Allah isterse adetten onceden hamile kalinir 1 gun sonrada :26: Allahim insallah su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine tez zamanda saglikli bir sekikde hamile kalir ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz . Yasemincigim kandilin mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin
canm ikizmi olduuuuu
Kizlar aklima gelmisken yazayim. Adetiniz basladigindan ay ortasina kadar, aci, baharatli, eksi, yogurt, ayran tuketmemeniz yumurtaliklar icin iyi olur, ayrica peygamber efendimizin sunneti diye biliyorum. Ben kaldigim ay bunuda yapmistim.
Bu kürü bende o ay uyguladgim icin araniza daldim insaallah herkese faydali olur. Birde aktardan ari al polen ve icinde gerekli baharatlar bulunan bir karisim almisti esim onuda yedim. Bi taraftanda ogrendigim bi cok duayi okudum.
Evet canim cok sukur Rabbimedarisi basiniza
afy canm bence başla 5 gün yap
olmazsa bidahaki ay devam pes etmek yok kuralımız bu
ayşe canm o hareketler oldu bende bu ara bi sakinlik var hayırlısı
inş sende çalışmalar devam ediyo inşaat kazımı falan
ben inşaat aşamasını geçtim inş ev sakinleri yerleşti oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?