Mrb canim baharat ve aci sakincali olabilir ama yogurtla ayranda kalsiyum var neden sakincasi varmis anlayamadi. Hamileyken hangi duayi okumustun canim duanin ismini yazarmisin gunde kac kez okuyordun.
Allah banada ikiz nasip etsinnn ne güzel yaa :) Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Hangi duayı okudun?
günaydın arkadaşlar
yasemin bende çok isityorum ikiz olmasını babaklım bu akşama test yapıcam yazarım buraya
bizimle bilgilerini paylaştığın için sağol
Gunaydin kizlarrrr bende istiyorum ikizzzzama ailede ikiz yok esimin ailesindede yinede olur mu ki
4 cuma ard arda dedigim dualar sela vakti okunmasi gerekiyor
Gunaydin kizlar, yogurt ve ayranin nasil zarari var bende bilmiyorum canim peygamber efendimizin sunneti oldugu icin uyguladim, sunnetleri uygulamak dualarimizin kabulu icin cok onemli diye biliyorum
Bebek ve ikiz isteyen arkadaslar Rabbim ol dedikten sonra hersey olur, hayirlisini nasip etsin mevla.
Bildiklerimi inanin paylasmayi cok seviyorum cunku su anki hislerinizi cok iyi biliyorum acaba olmayacakmi korkusunu cok yasadim.
Okudugum dualar:
4 cuma ard arda ara vermeden 100 ya Basir, 100 ya Allah, 1000 ya Evvel, 100 selavat
Hergun 700 tovbe istigfar, 786 besmele, 200 ya Allah, 100 selati tefriciye, Hz. Zekeriya idi sanirim zurriyet isteme duasi
Bol bol yasin
Kizlar birde erkek icin turk kahvesi cok iyi
Tvde sunuda duydum misir hic yemeyen erkegin cocugu olmuyormus, misirda altin varmis ve cocuk olusumu icin cok onemliymis, yeni duydum.
Uyguladigim diger kürler, incir kürü ve sogan kürü, esimede nohut kürü yapmistim.
Yasemincigim bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim masaallah baya cok dua okumussun sayilari onemlimi dualarin insallah okuyabildigim kadar okumaya calisacagim.
kızlar test şöle çıktı gebelik çizgisi düz çizgi oluyo ya çizginin alt yarısı var üstü göremiorum olabilirmi böle bişey
Tatlim resmi ekleme ihtimalin var mi, belki hcg henuz dusuk seviyede okdugu icin belirmemistir 2 gun sonra tekrar dene isrersen. Benim adetten 1 gun once ikinci cizginin oldugu yer daginik pembemsiydi cizgi degikde karisik pembelik vardi iki gun sonra pembe cizgi dk icinde belirmisti cok merak ettim gebelik testini koysana
canm usb kablom yok
ama hatta arkadaşa görnedrdim kesin pozitif dedi
sıkıntı sonr dağıldı o çizgi kayboldu şoktaym
Zehracigim innnsalllah hamilesindir ben oyle dusunuyorum deferin daha kucuk oldugu icin ve idrar testi hassas test olmadigi icin bir miktar gebelik hormonu bukmus sonra kaybolmus bence bebek geldi
çok öoralim bozuldu canm
bi topikte okudum şimdi
birinin başına glemiş önce pozitifmiş sonra silinmiş çizgi
hamileymiş meğerse
inş yavrum benmledir ne olur dua et kardeşim
eşime gönderdim testin resmini pozitifti çünkü
Moralini bozma istersen yarin tekrar dene bir gun so ra bike cizgi dahada belirginlesebilir.tabiki dua ederim bak adet gununde insallah besbelirgin olacak kendine daha da dikkat et bacim insallah yegenim gelmistir
yarn değil perşembe yapcam zaten kafam karışık
en azıından netleşir
Persembe yap 2 gun gecsin daha iyi olur duruma gore persembe gunu kan testide yaptirirsin
silik çizgi bile çıksa kan testine giderim inş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?