- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Canim coraspin de dusuk yapanlarada kan pihtilasmasi sorunu olanlarda bebegi besleyen damarlarin tikanmamasi ve bebegin beslenmesi icin kullaniliyormus. Bir kac kez dusuk yapanlara doktorlari hamilelik oncesi ve hamilelik boyunca folikasit, progestan ve coraspini surekli kullandirmis 30 hafta coraspin kullanan var.coraspin vucuda yararliymis kanj sukandiriyormus hamilelige zarari yokmus tatlim ben bazi testleriyaptiramadim ya o yuzden kan pihtilasmasindan da suoheleniyorum dusugumde zateb bebek gelisimi gerilemisti 2 hafta ben de yarin coraspin alacagim eczaneden kullanayim yarari olu zarari olmaz .. tatlim sen dedin ya biz kendimiz dr olduk diye aynen oyle gittigim doktorlar benim kadar hasas davranip bunlari dusunemiyorlar. Artik bende baskalarinin tecrubelerinden ve baska dr larin onerilerine gore davranacagim. Bence iyi olur ya zaten test yaptirsam kan pihtilasmasi ciksada coraspin kullandiriyorlarmis.
adetime bi hafta var çenemde sivilce çıktı
inş bebeğim gelmiştir sivilce moralimi bozamaz
Tatlim benim hamile oldugumda en erken belirtisi sag veya sol kasigimda igne batmasi gibi kucuk sizilardi. Bu sizilar ayaklarimi uzatinca azaliyor ama dizlerimi dikince batma artiyordu boyle seyler oluyormu sana da
tek taraflı oluyo baskı gibi bazende saplanıyo elimle bastıyorum
bazen kasğımda atma hissediyorum
Tatlim insallah bebegin olusuyordur. Annesi bastirma minik hucrecige buyumeye calisiyordur orada. Canim az once esim ise gitti gitmeden once benim moralim bozuktu bu hamilelik mevzularindan bazen umutsuzluga dusuyorum ya esimde yanima gelerek nezaman baslayacagiz calismalara dedi o kadar cok mutlu oldumki aslinda onda istiyorda bana belli etmiyor bende subatin 7 sinden sonra dedim insallah marttada ben hamile olurum eger hayirlisiysa canim kocam ya benim uzulmeme dayanamiyor ona dedimki senin en cok hangi huyunu seviyorum biliyormusun gozlerime bakinca kalbimi gormeni dedim. Gercektende oyle en ufak bir kagim bile olsa senin canini sikan bir sey var der. Ben esime diyorumki bazen sinirli bazen yumusak olunca baklavayla aci biber arasinda bir seysin diyorum.
haha baklava ve acı biber sanki eşimi tarif ettin
2 saat önce baklavaydık şimdi acı biber
Evlilik boyle bir sey galiba baklavayi herkes yemek ister tatlim ama asil aci biberi yiyebiliyorsan maharettir.
öyle canm herbişeyi yiyoruz
tez zmanda lohusa şerbetinide içeriz inş
Hala sag kasigimdaki agri devam ediyor. Sag bcagim ve dizimede vurdu agri. Kuru de bugun biraktim 9. Gun oldu. Buyuk bir ihtimalle bugun yumurtlmam basladi
Hala sag kasigimdaki agri devam ediyor. Sag bcagim ve dizimede vurdu agri. Kuru de bugun biraktim 9. Gun oldu. Buyuk bir ihtimalle bugun yumurtlmam basladi
bugün kurstan çıktım eve gelirken sağ kasığıma resmen iğneler baıyo uzun sürdü
bide dikiş makinasında otururken sağ kağım ve bacağım çok ağrıdı
Ben yatakta bike yatamadim agridan bacagima dizzime kadar uzanan sizi var. Bu kkuru uygulayanlar hem erken yumurtluyor hemde birden fazla kez yumurtluyormus bizde oylenokduk galiba simdi canim bunyeden bunyeyede degisiyor sanirim bende cok etkiligeldiki 8 gunde yumurtlama basladi. Bide bu ay dgerlenirmeyecegim ya o yuzden biraktim onumuzdeki ay tamamlarim. Tatlimdayanamdim ya ayaktanduramadim. Bence sen iyi degerlendir tatlim zaten iki gunde bir degerlendirirsen yumurtanin catladigi gunu kacirmassin.
benm yumurtlama bitmiştir bugün adetin 20 inci günü
12 de falan yumurtlama kaıntılarım başladı benm hadi hayırlsı inş bebişim tutunma aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?