- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Kızlar 1 hafta sonra balayına gidicez eşimle. Düğün olalı 2 hafta oldu. 2 tane spor ama şık kısa elbise aldım. Bikini giymiyorum tankini giyiyorum eşim bikiniyr filan laf etmez ama ben rahatsız oluyorum diye tercih etmiyorum. 3 gece 4 gün kalıcaz bodrumda thor hotelde. Ama gündüzleri ne giyicem hiç bilmiyorum neler giyebilirim kahvaltıya inerken falan ? Kafam çok karışık
Şort tişört. Ne giyeceksiniz ki başka? Ya da plaj elbisesi. Ben tatilde gündüz kıyafet giyinmiyorum pek.
Twrliklerim hazır iki tane şortum var 2 tanese kolsuz bluz aldmBasit...
Şort, tshirt, ip askılı body, parmak arası terlik... Oldu bitti işte
Twrliklerim hazır iki tane şortum var 2 tanese kolsuz bluz aldm
Yani gün içinde hep tankiniyle mi gezicem bilmiyorum bmylemi oluyor
Oda numaranızı yazmayı unutmuşsunuz.
Kahvaltıya inerken ne giyileceği çok önemli mutlaka önceden ayarlayın.
Hiç panikleme. İnan bana çok kıyafete ihtiyacın olmayacak. İki üç tane şort, askılı tişört, plaj elbisesi yeter de artar bile. Yüzerken giyeceğin her ne olursa olsun, bikini, tankini, mayo fark etmez en az iki çift olsun. Güzel yazlık ama ucuz takılar al renkli renkli. Pahalı şeylere gerek yok çünkü tuzlu suya maruz kalacaklar bol bol. Akşam yemekleri için bir iki tane yazlık şık elbise, ince pantolon, tulum gibi şeyler alırsın yanına. Terlik, sandalet bir çift de her şeyle olabilecek topuklu ayakkabı (bantlılar özellikle herşeyle uyuyor) al yeterli.Kızlar 1 hafta sonra balayına gidicez eşimle. Düğün olalı 2 hafta oldu. 2 tane spor ama şık kısa elbise aldım. Bikini giymiyorum tankini giyiyorum eşim bikiniyr filan laf etmez ama ben rahatsız oluyorum diye tercih etmiyorum. 3 gece 4 gün kalıcaz bodrumda thor hotelde. Ama gündüzleri ne giyicem hiç bilmiyorum neler giyebilirim kahvaltıya inerken falan ? Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?