Balayı için kıyafet

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Kızlar 1 hafta sonra balayına gidicez eşimle. Düğün olalı 2 hafta oldu. 2 tane spor ama şık kısa elbise aldım. Bikini giymiyorum tankini giyiyorum eşim bikiniyr filan laf etmez ama ben rahatsız oluyorum diye tercih etmiyorum. 3 gece 4 gün kalıcaz bodrumda thor hotelde. Ama gündüzleri ne giyicem hiç bilmiyorum neler giyebilirim kahvaltıya inerken falan ? Kafam çok karışık

Şort tişört. Ne giyeceksiniz ki başka? Ya da plaj elbisesi. Ben tatilde gündüz kıyafet giyinmiyorum pek.

Twrliklerim hazır iki tane şortum var 2 tanese kolsuz bluz aldm

Balayımı birkaç elbise ve bikiniyle yaptım desem yeri...

Gerek yok fazla eşyaya.

Akşam için de güzel, şık bir elbise alsan güzel olur.

Gece için ise hiç birşey alma, zaten pek uzun süre giyemeyeceksin

Tankini uzerine ne giyilir bilemedim belki ikinci bir yedek alabilirsiniz
Kahvalti icin sort alin, bodyler alin
Birde sık kiyafet degistigi icin gunde en az uc defa kirli hissi uyaniyor aksam elbise sayisini arttirabilirsiniz bir tane daha alabilirsiniz

Yani gün içinde hep tankiniyle mi gezicem bilmiyorum bmylemi oluyor

Tatildesin cicim canın ne istiyorsa onu giyeceksin, nasıl istiyorsan öyle gezeceksin.

Ben kahvaltıya şort tişört ile iniyorum genelde. Sonra bikiniyle geziyorum. Bazen üstüme keten gömlek plaj elbisesi alıyorum ya da sadece şort giyiniyorum. Akşam yemege inerken genelde yine şort tişört, sortlu tulum ya da basic elbise giyiniyorum.

Ama dediğim gibi nasıl rahat hissediyorsan öyle takıl, tatildesin.

Daha önce tatile gitmediniz mi ,ne yapacağınıza bağlı sürekli denize gireceksiniz ona göre,gezecekseniz ona göre, otelden çıkmayacaksanız ona göre siz belirleyip alın yanınıza ne yapacağınızı biz bilemeyiz ki

Oda numaranızı yazmayı unutmuşsunuz.
Kahvaltıya inerken ne giyileceği çok önemli mutlaka önceden ayarlayın.

Yapmayın allah aşkına. Kızcağız belli ki ilk kez bir otele tatile gidecek. Ne olur yardımcı olsanız, ya da yardımcı olmak istemiyorsanız bile dalga gecmeseniz. Çok ayıp.

Hiç panikleme. İnan bana çok kıyafete ihtiyacın olmayacak. İki üç tane şort, askılı tişört, plaj elbisesi yeter de artar bile. Yüzerken giyeceğin her ne olursa olsun, bikini, tankini, mayo fark etmez en az iki çift olsun. Güzel yazlık ama ucuz takılar al renkli renkli. Pahalı şeylere gerek yok çünkü tuzlu suya maruz kalacaklar bol bol. Akşam yemekleri için bir iki tane yazlık şık elbise, ince pantolon, tulum gibi şeyler alırsın yanına. Terlik, sandalet bir çift de her şeyle olabilecek topuklu ayakkabı (bantlılar özellikle herşeyle uyuyor) al yeterli.

Ben biraz süslü olduğumdan her şeyi alıyorum yanıma. Sabah kahvaltıdan sonra direk havuza, denize gittiğimiz için şık pareolar al. Öğle için spor elbise olabilir ama tam da spor değil.

Akşam yemekleri için zaten klasik elbiseler tercih ediliyor. Topuklu ayakkabı falan.. Akşam club falan düşünürsen de daha böyle salaş ama şık elbiseler olabilir kanımca.

Sort tişörtle kahvaltıya inerim sonra denize havuza nereyeyse işte orda rahat etmek için gerektiğinde plaj elbisesi giyerim bikini üstüne. Ya da plaj elbisesiyle kahvaltıya inerim yanıma şort alırım, o gün keyfim nasıl isterse yani.. aksamlari askili kısa elbise , sortlu tulum vb. giyerim .çok şey götürmeye gerek yok , gün gün ayarlayıp bavula koyarsanız rahat olur

Ilk gün herkes özenle birkaç gün geçince herkes salıyor zaten

Şort tişört bady

Plaj elbisesi yetiyor

Benim bikinimin şortu da var üstüme geçiriyorum

Otelin büyüklüğü önemli yani kahvaltı sonrası oda yerine direkt havuza vs gideceksiniz zaten mayo üstü şort ya da elbise yeter

Havuz ya da pilaj yakın ise zaten sürekli orada isen ayrı kıyafet de gerekmez bile

Strese girme her hün için şort üst plaj giysisi ve gece giysisi ayarla birkaç da yedek üst koy git artarsa temizlerin geri gelirler zira az olduğunda daha sıkıntı olur ama ille de yeni alman gerekmez yarım kollu normal üst penyeleri vs de olur

akşam için elbise sayısı az bir iki tane yedek olabilir..

gündüz için sadece şort değil mini etek salaş elbise veya tulum da düşünebilirsiniz..

sadece şort tşört le olmaz balayı bu normal tatil değil.. bol bol foto çekileceğinizi düşünerek şık ve rahat giyinin.. sürekli hafif makyajlı (parlatıcı hafif allık vs) filan..

iyi eğlenceler

O tankini dediginiz sey body gibi olanlardan mıydı? Yedek bikini mutlaka alın, ıslak ıslak oturulmaz onunla, hasta olursunuz valla.
Ben tatilde şort bluz ya da mini elbise giyiyorum. Gün içinde sadece bikini.

Tercih etmediğinizi söylemişsiniz ama bence bikiniyi bir daha düşünün. Üstüne ne giyerseniz hoş durur ama tankiniyle kombin zor. Otel yönetimi açısından da havuz tankini vb. ile sıkıntı olabiliyor bazen. Riske atmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…