Balayı için kıyafet

Otel tatiline yaz sezonunda cok kıyafet götürmeye gerek yok yarısını giymeden geliyoruz. Kahvaltıya mayonun üstüne plaj elbisesi pareo ya da şort Tahiti giyersin. Oradan plaj havuz inersiniz. Aksam yemeği ve gece icin elbiselerini giyersin, bazı oteller restaurantta deniz kıyafeti istemiyor arayıp öğrenebilirsin.

şort atlet askılı penye elbise ile bütün tatili tamamlıyorum.
gündüzse parmak arası terlik akşamsa deri sandalet giyiyorum altına, ayrıca bronzlaştığım için ruj ve rimelden başka makyaj malzemesi de kullanmıyorum.

Her kahvaltıda ve yemekte yeni başka seyler giy, bol bol resim çek, şapka ve gunes gözlüğü de al yanına, güneş kremi guzel renkli bir plaj havlusu, bodrumda aksam disari da cikarsiniz etraftaki kizlarin daha guzel giyinmis olmasini istemezsin balayında gozu kaymaz tabiki sen bakma baskasi daha guzel giyinmis ben de keske alsaydım deme yedek şort, askili badi de al yanına ve plaj elbiseleri. Makyaj malzemelerini de al akşam yemegine inerken suslen tamamdir.

Tankiniyi ben tangalı bikini sanıyodum ama galiba değil

Yok üstü askılı tişört gibi olan ama altı bikini altıyla aynı olan şey. Niye tankini diyorlar bilemedim ben de.

Bu arada konu sahibi, minik bir tavsiye daha süslencem diye geçireceğin güzel vakitlerden çalma. Eşinle bol bol eğlenin, sohbet edin, oynaşın. Balayının ve tatilin tadı ancak öyle çıkar. Bırak etraftaki hatunlar süslü püslü olsun, siz iyi zaman geçirin mutlu olun yeter.

Biz akşam 7-7.30'a kadar plajda kalıyoruz mesela. Deniz sakinleşiyor, insanlar gidiyor biz keyfini çıkarıyoruz. Denizden çıkıp barlardan birine gidiyoruz. Yemek öncesi bir saat aperatif içkilerimizi içip sohbet ediyoruz, keyif yapıyoruz. Odaya çıkıp en fazla yarım saatte duş alıp yemeğe 9-9.30 gibi iniyoruz. Günün bol bol tadını çıkartıyoruz anlayacağın. Tavsiye ederim.

Yapmayın allah aşkına. Kızcağız belli ki ilk kez bir otele tatile gidecek. Ne olur yardımcı olsanız, ya da yardımcı olmak istemiyorsanız bile dalga gecmeseniz. Çok ayıp.
Kahvaltıya inerken ne giyeceğim demesi komik geldi açıkçası, otel yani gidip rahatça tatil yapılan yer bir gala değil sonuçta.
Dalga geçmiyorum ki KKda alışılagelmiş yorumlardan birini yaptım gayet kendi halimde yazdım ve bıraktım gururuyla oynamadım ki konu sahibinin.

Yazdiktan sonra etrafima baktim, herkes sort tisort ya da rahat elbiseler giymisti.
Ben de aksam yemeginde kot sort ve beyaz askili giymistim ama beyaz kotu tercihmis yegenim ustume salca bulastirdi
Biz bu saatte yataga gecmis oluyoruz tabi siz cocuksuz gezersiniz alemlere akarsiniz ama disarda da oyle pek abartili bisey giyen yok, uçuş uçuş bikac elbise is görür
Pelin 3 cocuklu tatilden bildirdi

Ben tatilde süslenemeyenlerdenim :) çünkü rahat etmek isterim, hiç umrumda olmaz. Hafif makyaj yaparım gece çıkarken hepsi bu. Normal elbise veya kot şortla salaş bir t-shirt giyerim.

Gündüz ise plaj elbisesi giyerim havuza, denize giderken. Otel içinde de yine şort, kısa etek, t-shirt, gündelik elbise vs.

Balayı diye özel birşey yapmamıştım ben :)

Ben kahvaltıya ve restoranlara genelde şort straplez tulum yada şort giyerim akşamlarıda her akşam ayrı yazlık elbise

Tankininin altına bir şort yada üstüne askılı bir elbise giyerek kahvaltıya inersiniz. Akşam yemekleri içinde şort tişört yada şık bir kaç elbise.

Şu balayı için deli gibi alışveriş yaptım. Halbuki her sene tatilde giydiğim şey mini şort ve tişört ama giderken yanıma 2 valiz alırım 1 valizi hiç açmadan olduğu gibi geri getiririm boşa hamallık aslında başkada bir sey değil.

Sanirim balayı diye ayrı bir özeniyoruz.

Rahat şort ve tişört al bi iki takım, elbise almışsın zaten bikinin plaj elbiseleri parmak arası terlik o kadar.

Ben bir tek balayı çifti için restaurantta akşam yemeği düzenleniyor ya o akşamı düşünerek tulum aldım şortla filan akşam yemeği olmaz şimdi :) o akşam için güzel bir takım alırsın gerisi rahat kıyafetlerden ibaret.

Balayı normal tatilden farklı bişey değil.
Çok özel kıyafetlere gerek yok.
Daha önce tatilde ne giyiyoduysan onları giyiceksin tabi ki.
Ben plaj elbiselerimle ve parmak arası sandaletimle tamamladım.
Bir tek özel yemek gecemizde şık askılı bir elbise giydim. Mekana uygun olmak adına.

Bizim balayında şort t-shirt parmak arası terlikli kocasının yanında tüllü elbiseler, topuklu ayakkabılar giyip gezen minnoş gelinler vardı çok güldük biz, onlardan olma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…