balayı yerine ailemi ağırlıcam diyen koca

1.Böyle saçma bi durum için senin en mutlu günlerini gözden çıkaran adamla evlenmek istediğine emin misin?
2.En ana kuzusu adam bile bunu yapmaz ablasında azıcık kızartılacak yüz olsa bunu kabul etmez(sert ama üzgünüm)
3.Ailen ne diyor bu duruma?Seni savunmuyorlar mı?Üzgünüm ama evlendikten sonra başın çooook ağrıyacak ve pişman olacaksın güzelim.Eşinin ailesi böyle düşüncesiz ve eşin onları senden çok düşündü mü bitti gitti işte.
4.Düğünden 3-4 gün sonra gidilen olay balayı değil tatildir.Seneye ne demek ya?
5.Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum,Allah yardımcın olsun.Yerinde olsam ''kardeş kardeş'' yatarım cidden.Ayıp ya görümcenle kocasına.Bu nasıl göz karartma?

İlk günden ne ağırlamasıymış bu?
Önce onlar ağırlayacaklar sizi.
Düğünü bahane edip gezmeye mi geliyorlar?
Normali düğün için gelen düğün bitince döner.

İlk bir haftamda evlendigimi anlayamayacak kadar kotu bir ruh halindeydim. Dusundum de bence esinin ailesinin sizde kalmasi cok sacma ilk bir hafta. Hadi esin cagirdi bi dusuncesizlik etti, eger ailesi gelip kalirsa onlar da ayip eder.
Yani esini en iyi sen tanirsin, ikna edebilecek olan sensin. İlk bir hafta sen aileye hizmet mi edicen, esinle mi ilgilencen ya da o mu senle ilgilenecek. Aman ya ne bicim isler, nerden cikiyor bu parlak fikirler?

hatta ablası eniştesi hep beraber yatalım demi.bu kadar rahat insanlar yaa...allahım tez zamanda alsın canımı düğün vs görmek istemiyorum.

niye Allah canını alıyomuş başkalarının düşüncesizlikleri yüzünden anası babası başka akrabası yokmu orada onlarda kalsın... vazgeçiremezsen bırak nişanlın düşünsün sende uzak davranırsın hatta kendi yatağınızı onlara verip biriniz bir koltukta biriniz bir koltukta yatar arayada dikenli tel çekersin...

ablası ne diyor peki?
hiç oğlum olmaz siz yeni evli çift yakışık almaz demiyor mu?

1-emin değilim evlenmek istemiyorum zaten ama annem mani oluyor.
2-zaten ablasında zerre kadar düşünce olsa bunu yapmaz.görgüsüzler...
3-annem başta savundu ama misafiri bıırakıp gidemem ben ayıp diyince.annem sus kızım katlan diyor.
4-düğünden sonra birddaha işyerinden izin alamam zaten.
5-diyecek bişi yok zaten ya allahım canım alsın artık bu eziyet bitsin.yada ben kafayı yicem bu görgüsüzlerin içinde...

kimse yok kalacak.düğünden sonra gelinliğimle annemin evinde kalıyım diyorum ben eniştenle beraber aynı evde kalamam diyip

kimse yok kalacak.düğünden sonra gelinliğimle annemin evinde kalıyım diyorum ben eniştenle beraber aynı evde kalamam diyip
Yap kiz bunu ben arkandayim
Tabi once ikna etmeye calis nisanlini, ikna olmuyor mu, dugunden sonra bin annenlerin arabasina, git evine. Gerdege enistesiyle girsin tobe yaaa sinirlendim vallahi.

Son düzenleme:
Annen neden böyle bir şey yapıyor? Bak güzelim benim,nolur yapma etme.İşin maaşın var,sıkı sıkı sarıl işine kurtul bu işten.''Sus kızım katlan'' ne demek.Hangi anne böyle bir zihniyette olabilir?
Bak belki de bu konuyu buraya yazman sana bir işaret.YAPMA.Bunu kendine lütfen YAPMA.Yol yakınken benim gibi dön,başkasını dinleme bak gözünden dökülecek yaşları görebiliyorum çingene kaynanayla görümceyle başa çıkamıyorsun tecrübeliyim ben dinle beni.YAPMA.

bri tek bu olaymı canınızı sıkan başka teretütlerinizde varmı artık nişanlınızı tanıyorsunuzdur onunla yapabilirmisiniz onun yanında mutlu olup herşeye katlanabilirmisiniz .....size ayrılın yada ayrılmayın diyemem ama gerçekten yapamayacağınızı düşünüyorsanız ve buna anneniz mani oluyorsa bu hayat sizin ona göre karar verin ...

cevre ne der kızım katlan.evine geçince düğün bitsin istediğini yap diyor.annem çok rahatsız sürekli tartışmalarımızdan hasta oluyor.onu daha fazla üzmüyüm diye katlanıyorum yoksa boşanma safhasına geldim.nikahımızı bi kaç ay önceden yapmıştık.ağlamak ne kelime düşündükçe kafayı yeme durumundayımmmm zor duruyorum....

Çok sinirlendim gerçekten kusura bakma ama bu ne görgüsüzlüktür bu ne düşüncesizliktir ayıptır yahuuu baskın çık canım şimiden en özel anlarda onlara izin verirsen gelecek de seni çok yorarlar kayınvalidesiyle aynı evde yaşayanlar bile o gece bi eşe dosta gidip kalırlar kesinlikle taviz verme canım

ablanla enişten yan odadayken en özel günlerimi geçirmek istemiyorum ben, hatta balayına kadar kardeş kardeş ya da ayrı odalarda yatarız o zaman de
balayı için maddi durumu yoksa bile en azından eviniz balayı tadında olmalı
ilk günler telefon bile edilmez ne kalması
bu durumda herkesten önce senin isteklerin ve duyguların önemli olmalı eşin için şimdiden böyle yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum

Bak çevre ne der ne demek?21.yüzyıldayız kime ne?Kızının mutsuz olması onu hasta edemez bak yalvarabilirim ben daha nikah kıyılmadan sinirden kalbim çarpıntı yaptı kaç kere ellerimi başımın arasına alıp allahım ben nası bir duruma soktum kendimi dedim.
Maaşın senin desteğin başkasına ihtiyacın yok.Katlan ne demek ya çıldırıcam şimdi.Yapma güzelim bak etme kendine azıcık aşım ağrımaz başım dön babanın evine o kabul etmezse kendine ev tutarsın uzaklaş bu durumdan böyle bir zihniyette adamla düğün yapma gerçekten mutsuz olacaksın.Bir de çocuk ister senden aman diyeyim sakın.

Çok sasirdim. Bunu esinizden once gorumcenizin düşünmesi gerekirdi. İnsan evliliğinin ilk günlerini hayati boyunca unutmaz onlar özel günlerdir. İlk gunlerinizin size üzüntü vermesine engel olun. Esinize sen ailenle olacaksan ben de kendi ailemle olayim ilk gunleriizde deyin. Belki o zaman ne kadar mantiksiz davrandigini farkeder.

2 hafta sonra düğün varken anneme nasıl yapayım bunu.babamı kaybettik 16 sene oldu annem kendi çabalarıyla baş göz etmeye çalışıyor..çevre lafını önemsiyor.azıcık ses çıkarıyım oğlana karşı burnumdan getiriyor sus kızım diye...

asla unutmucam bu günleri ağlamaktan mahvoldum 2 hafta sonra düğünüm var gram hevesim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…