hatta ablası eniştesi hep beraber yatalım demi.bu kadar rahat insanlar yaa...allahım tez zamanda alsın canımı düğün vs görmek istemiyorum.
şehir dışından ablası gelicek düğüne ve düğünden sonra da ağırlaması gerekirmiş.bi kaç gün ağırlayıp anahtarı verelim kalsınlar diyorum.yok ablası gidene kadar bi yere gitmicekmiş.işyerinden ekstre izin alamam sonra diyyorum seneye gideriz diyor.
1-emin değilim evlenmek istemiyorum zaten ama annem mani oluyor.1.Böyle saçma bi durum için senin en mutlu günlerini gözden çıkaran adamla evlenmek istediğine emin misin?
2.En ana kuzusu adam bile bunu yapmaz ablasında azıcık kızartılacak yüz olsa bunu kabul etmez(sert ama üzgünüm)
3.Ailen ne diyor bu duruma?Seni savunmuyorlar mı?
4.Düğünden 3-4 gün sonra gidilen olay balayı değil tatildir.Seneye ne demek ya?
5.Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum,Allah yardımcın olsun.Yerinde olsam ''kardeş kardeş'' yatarım cidden.Ayıp ya görümcenle kocasına.Bu nasıl göz karartma?
kimse yok kalacak.düğünden sonra gelinliğimle annemin evinde kalıyım diyorum ben eniştenle beraber aynı evde kalamam diyipniye Allah canını alıyomuş başkalarının düşüncesizlikleri yüzündenanası babası başka akrabası yokmu orada onlarda kalsın... vazgeçiremezsen bırak nişanlın düşünsün sende uzak davranırsın hatta kendi yatağınızı onlara verip biriniz bir koltukta biriniz bir koltukta yatar arayada dikenli tel çekersin...
Yap kiz bunu ben arkandayimkimse yok kalacak.düğünden sonra gelinliğimle annemin evinde kalıyım diyorum ben eniştenle beraber aynı evde kalamam diyip
Annen neden böyle bir şey yapıyor? Bak güzelim benim,nolur yapma etme.İşin maaşın var,sıkı sıkı sarıl işine kurtul bu işten.''Sus kızım katlan'' ne demek.Hangi anne böyle bir zihniyette olabilir?1-emin değilim evlenmek istemiyorum zaten ama annem mani oluyor.
2-zaten ablasında zerre kadar düşünce olsa bunu yapmaz.görgüsüzler...
3-annem başta savundu ama misafiri bıırakıp gidemem ben ayıp diyince.annem sus kızım katlan diyor.
4-düğünden sonra birddaha işyerinden izin alamam zaten.
5-diyecek bişi yok zaten ya allahım canım alsın artık bu eziyet bitsin.yada ben kafayı yicem bu görgüsüzlerin içinde...
cevre ne der kızım katlan.evine geçince düğün bitsin istediğini yap diyor.annem çok rahatsız sürekli tartışmalarımızdan hasta oluyor.onu daha fazla üzmüyüm diye katlanıyorum yoksa boşanma safhasına geldim.nikahımızı bi kaç ay önceden yapmıştık.ağlamak ne kelime düşündükçe kafayı yeme durumundayımmmm zor duruyorum....Annen neden böyle bir şey yapıyor? Bak güzelim benim,nolur yapma etme.İşin maaşın var,sıkı sıkı sarıl işine kurtul bu işten.''Sus kızım katlan'' ne demek.Hangi anne böyle bir zihniyette olabilir?
Bak belki de bu konuyu buraya yazman sana bir işaret.YAPMA.Bunu kendine lütfen YAPMA.Yol yakınken benim gibi dön,başkasını dinleme bak gözünden dökülecek yaşları görebiliyorum çingene kaynanayla görümceyle başa çıkamıyorsun tecrübeliyim ben dinle beni.YAPMA.
kimse yok kalacak.düğünden sonra gelinliğimle annemin evinde kalıyım diyorum ben eniştenle beraber aynı evde kalamam diyip
Bak çevre ne der ne demek?21.yüzyıldayız kime ne?Kızının mutsuz olması onu hasta edemez bak yalvarabilirim ben daha nikah kıyılmadan sinirden kalbim çarpıntı yaptı kaç kere ellerimi başımın arasına alıp allahım ben nası bir duruma soktum kendimi dedim.cevre ne der kızım katlan.evine geçince düğün bitsin istediğini yap diyor.annem çok rahatsız sürekli tartışmalarımızdan hasta oluyor.onu daha fazla üzmüyüm diye katlanıyorum yoksa boşanma safhasına geldim.nikahımızı bi kaç ay önceden yapmıştık.ağlamak ne kelime düşündükçe kafayı yeme durumundayımmmm zor duruyorum....
2 hafta sonra düğün varken anneme nasıl yapayım bunu.babamı kaybettik 16 sene oldu annem kendi çabalarıyla baş göz etmeye çalışıyor..çevre lafını önemsiyor.azıcık ses çıkarıyım oğlana karşı burnumdan getiriyor sus kızım diye...Bak çevre ne der ne demek?21.yüzyıldayız kime ne?Kızının mutsuz olması onu hasta edemez bak yalvarabilirim ben daha nikah kıyılmadan sinirden kalbim çarpıntı yaptı kaç kere ellerimi başımın arasına alıp allahım ben nası bir duruma soktum kendimi dedim.
Maaşın senin desteğin başkasına ihtiyacın yok.Katlan ne demek ya çıldırıcam şimdi.Yapma güzelim bak etme kendine azıcık aşım ağrımaz başım dön babanın evine o kabul etmezse kendine ev tutarsın uzaklaş bu durumdan böyle bir zihniyette adamla düğün yapma gerçekten mutsuz olacaksın.Bir de çocuk ister senden aman diyeyim sakın.
asla unutmucam bu günleri ağlamaktan mahvoldum 2 hafta sonra düğünüm var gram hevesim yok.Çok sasirdim. Bunu esinizden once gorumcenizin düşünmesi gerekirdi. İnsan evliliğinin ilk günlerini hayati boyunca unutmaz onlar özel günlerdir. İlk gunlerinizin size üzüntü vermesine engel olun. Esinize sen ailenle olacaksan ben de kendi ailemle olayim ilk gunleriizde deyin. Belki o zaman ne kadar mantiksiz davrandigini farkeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?