- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Egzersiz spor olmadan Göbek erimez.
Yağ o yağ kasa dönüştürmen lazım.
Göbek eriten hareketlere odaklanman lazım.Ama uzun vade lazım buna. 1 ay denemeyle olacak şey değil.Kızlar mrb kesinlikle zayıf olmayan dolgun bir bayanım boyum 1 75 uzun boyluyum derdim şu erimeyen göbeğim napıcam ben gitmiyor diyetde yapsam orda kalıyor elbiselerimden belli oluyor zayıflasamda orda kalıyor çok istiyorum gitmesini yanlarımda var birde zayıflayınca çubuk gibi oluyorum boyum uzun diye mankenlerde öyle diycejsinizde günlük hayatta çubuk gibi kız diyorlar şişmanlasam dert zayıflasam dert nolur bişey söyleyin göbeğimdende kurtulamıyorum napıcam
Sıkı olmalısınPeki zayıf mı olmalıyım balık etli mi uzun boyluyum
mekik gobegı çözer:)
Peki zayıf mı olmalıyım balık etli mi uzun boyluyum
Platesi denedim çok zor yorucu ebru şallı gibi tık tık yapamıyorum mekik de işe yaramıyor koşu bandım var bisikletim var onlarda eritmiyorGöbek eriten hareketlere odaklanman lazım.Ama uzun vade lazım buna. 1 ay denemeyle olacak şey değil.
ama kesinlikle sporla kurtulursun.
Yüzüm dolgun çökmüyor hatta yüzdende vermek istiyorum 73 kiloyum boyum 175 kaç olmalıyım atletik bir vücut istiyorum omuzlarımda genişHerkesin yüzü kemik yapısı farklı oyüzden sana hangisi yakışıyo bilemem ki.
Zayıf olduğunda yüzün çöküyo 1 deri 1 kemik kalıyosan zayıf olma.
Balıketlide olma 2 sinin arası ol.
Balik etliPeki zayıf mı olmalıyım balık etli mi uzun boyluyum
Göbek merkezli değil ki koşu bandı ve bisiklet. Ayrıca yanlış kullandığında bacaklarını kalınlaştırırsın.Platesi denedim çok zor yorucu ebru şallı gibi tık tık yapamıyorum mekik de işe yaramıyor koşu bandım var bisikletim var onlarda eritmiyor
Bel kalinlasir mi kiz o senin vucut yapinKizlar o gobek erirken...
spor yaparak yani....bel kalinlasir mi ?
Bu sorunun cevabini bulamiyorum kimseden....
bel duzlesiyor mu ....o girinti kaybolmadan gobek gider mi?
Mekik işe yaramıyor diyorlar
Ya cok gordum spor yapip dumduz gelen bir gobek ve bel kivrimi kaybolmus o da dumduzBel kalinlasir mi kiz o senin vucut yapin
Yok cnm o gordugunn beli zaten kalinmista gobekten belli olmamis zamaninda spor yapmis biri olarak diorum belim incecikYa cok gordum spor yapip dumduz gelen bir gobek ve bel kivrimi kaybolmus o da dumduzkas mi ne olusuyor orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?