balık etli gibiyim

kimsenin senin hayatını mahfetmesine izin verme, kiloluyum şimdi daha da kilo alcam ama kendimi çok mutlu hissediyorum ohh dünya benim kime neee :)
oyle olmuyor işte en azından benim eşim varken kendimi mutlu hissedemem bu kiloyla adam doğum günümde pasta bile almıyor kilo alırım diye

oyle olmuyor işte en azından benim eşim varken kendimi mutlu hissedemem bu kiloyla adam doğum günümde pasta bile almıyor kilo alırım diye

senin bedenine mi aşık bu adam? güzellik dediğin tek sivilceye bakar. yaşlanınca gideck mi yani?
elbette eli yüzü düzgün diye bişi var kimse çirkin istemez ama sen kendine güvensiz oldukça o adam daha da üzerine gelecek ve sen bu psikolojiyle 2 kilo verip 5 kilo alacaksın. zamanında bende yaşadım kendimi bunalıma ittim ordan biliyorum.

evlenirken zayıftım herkesin güzel dediği bi kızdım demek ki güzelliğime aşık olmuş ki şimdi böyle oldu canım ben onun güzelliğine bakmadım sevdim evlendim onunla artık kendime güvensiz olmayacağım kilomu vericem sağlıklı bir şekilde seneye kpss sınavım var çalışıp atanıcam güzel bi öğretmen olucam hiç takmıycam onu çok kırıldım

yavrum ya valla üzlüyorum böyle olunca.
seni kırmak için demedim, hakkını helal et. (

yavrum ya valla üzlüyorum böyle olunca.
seni kırmak için demedim, hakkını helal et. (
yok canım bunu anlatacak kimsem yok kimseye böyle şeyleri anlatıp arkamdan konuşmalarını istemiyorum sizlerle dertleşiyorum işte başını ağrıttım kusura bakma sen hakkını helal et

yok canım bunu anlatacak kimsem yok kimseye böyle şeyleri anlatıp arkamdan konuşmalarını istemiyorum sizlerle dertleşiyorum işte başını ağrıttım kusura bakma sen hakkını helal et

helal olsun estağfurullah ama bak olay ne biliyon mu? kendini güzel görmeye başladıkça o adam sana yeniden aşık olacak sen kendin zayıflamak için tamam çaba göster ama bu takıntını ona belli etme prim verme.

sen dünyanın en güzel kadınısın tatlım...

:)

sağol teşekkür ederim ben ona çoooook değer verdim canım o ben ne oldum oldu ben biliyorum, bundan sonra hakkettiği kadar görecek benden değeri sorun kalmayacak totosu eski yerine dönecek onun.Millet ne güzel eşin var dedikçe o tutuşacak kıskanacak benden de fazla değer görmedikçe dur bak sen kaçan kovalanır derler nişanlıyken peşimden ayrılmazdı çünkü çantada keklik değildim kader kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş bilemem derdim bişey oldumu kuzu gibi peşimden gelirdi şimdi yüzüme baklıyor ben ona gösteririm

fazla hırs zarar vermesin, kararında tutman iyidir. sonuçları yazarsın. diyetkolik diye bir site var acayip zayıflatıyo denedin mi

Benim burda boy, kilo ve bedene bakınca kafam karışıyor nedense. Benim boyum 172, 70 kiloyken üst beden 36-38 altta da bedenim 38-40 oluyor. Şuan 82 kiloyum ve üstte 40 beden altta ise 42 bedenim. Kız kardeşim 175 falan kilosu 55-56 oda üstte 34 altta 36 beden. sonradan şunu düşündüm ya herkes boyunu olduğundan uzun düşünüyor (çünkü ben bu boyumla ortalamanın üzerindeyim ve kendi boyuma yakın boyda çok az insan var ama ne Allahın hikmetiyse benden bir karış kısalar bile 170 boyunda hep etrafımda) 65-70 arası kilolarda 42 beden giyiyorlar ya da vücutlarında müthiş derece de yağlanma var o yüzden beden olarak daha büyük giyiyorlar. En önemli olan, vücudunuzun sıkı olması. Eğer yağlı bir vücudunuz varsa daha geniş durursunuz, ama kaslı bir vücudunuz varsa daha hoş görünür ve sağlıklı olursunuz. Göbeğinizi eğer sezeryanla doğum yapmadı iseniz spor yaparsanız eritebilirsiniz.

fazla hırs zarar vermesin, kararında tutman iyidir. sonuçları yazarsın. diyetkolik diye bir site var acayip zayıflatıyo denedin mi
diyetkoliğe bakmıştım ama şimdi dukan yapıyorum işe yarıyo bakalım ne olacak yazarım sonuçları çok sağol merak etme küsüp kavga etmiycem surat asmıycam normal davranıcam yalnızca eskisi kadar değer vermiycem ona aşkım aşkım yermişin içermişin diye peşindn koşmuycam herşeyi anlatmıycam merak etsin giyinip oğlumu alıp gezicem ondan beklemicem alıcam kitabımı başka odada ders çalışıcam o benden ilgi dilensin nasıl fikir kotumu

işte ben yağlıydım 63 kilo 175 boya 40 beden pantolon giyiyordum yağlar basende toplanmış benim sporla düzelir mi? spor salonuna gidemem leslie yapıyorum

işte ben yağlıydım 63 kilo 175 boya 40 beden pantolon giyiyordum yağlar basende toplanmış benim sporla düzelir mi? spor salonuna gidemem leslie yapıyorum
Benim vücudumun tamamı kilo alıp tamamı veriyor ben o yüzden şanslıyım, ama vücudunuzun eğer bir bölgesinden şikayetçi iseniz bir spor hocasına danışın çünkü hatalı sporla istemeden başka yerinizi kalınlaştırabilirsiniz. Bana sadece yürüyüş yapmak bile yeterli geliyor. O yüzden siz bir şey diyemeyeceğim ama şu bir gerçek ki sporu hayatımızdan asla çıkarmamalıyız. Kilo vs. için değil sağlıklı olmak için.

şimdilik leslie yapıp diyetle idare edeyim yazın bi spor salonuna gideyim teşekkür ederim

Daha ne olsun. Şehzade sanıyor anlaşılan kendini. Umarım aklını başına alır da kıymetinizi anlar, densizliği bırakır.
Tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünüzü, ben bile sinir oldum.

Daha ne olsun. Şehzade sanıyor anlaşılan kendini. Umarım aklını başına alır da kıymetinizi anlar, densizliği bırakır.
Tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünüzü, ben bile sinir oldum.
içime kocaman bir taş oturdu uyuyamadım hiç bu kadar kırılmamıştım hep sağlığın için ver diyodu ben seni güzelliğin için mi seviyorum diyodu yalanmış ona kendini şehzade hissettiren benim eşim beni evlendikten sonra okuttu son sınıfa geldim öğretmenlik okuyorum minnet duyduğum için çok fazla değer verdim hata yapmışım demekki

Mekik bi de pilates. Ben ünvdeyken bi pilates hocamız demişti ki; "şu düşük bel pantolonların belde yaptığı yağlanma vücutta en zor ve en son eriyen yer" ağlamıştım bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…