Balık etli olmak ?

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.046
26.197
548
31
Türkiye
Hanımlar sorum şu balık etli olmak genetik mi yoksa sonradan olunur mu ? Eşit bir şekilde kilo alsam balık etli formuna ulaşır mıyım ? Bu arada 1.50 boy 43 kiloyum ama kilo alırım da sırf göbek olur diye de korkmuyor değilim eğer bu balık etli olmak denilen şey genetikse hiç uğraşmayayım

Bazı vücutlar dediğin gibi kilo alsan da orantılı alıyor bu biraz vücut tipi ile ilgili.

Ama bence 150 boy için balık etli olmaya değil ince olmaya cabalamalısın. 43 kilo gayet iyi.

Ben kendimi zayıf bulsam giysilerdeki illüzyondan faydalanarak istediğim görünümü elde etmeye calışırdım. Zayıf veya normal bir bireyin hafif toplu görünmesi zor birsey değil ki...

Şöyle söyleyeyim zaten yeterince inceyim ve spor yaptığım için sıkıyım bu extradan ince gösteriyor beni bence ve ben 43 ün altına düşemem kemiklerim sayılır daha ince olmak istemem zaten ama bu sezon balık etli olmak istedim çok hoşuma gitti giyisi ilüzyonu mantıklı ama ben dıştan balık etli görünmek istemiyorum vücut tipi olarak balık etli olmak istiyorum

Göbek değil kuzum balık etli olmak genetik mi onu merak ediyorum şöyle güzel bir 8-10 kilo alıp biraz balık etli gezmek istiyorum ama korkuyorum tüm kilo göbeğe gider diye
Ayni şeyi bende deniyorum şu an
Ama spora gidicem ya yoksa ister istemez göbek olucak tabiki...

Kim niye balık etli olmak ister ya :) kazan gibi gotler baldirlar niye moda oldu?
Mesela ben istiyorum işte daha sexi geliyor gözüme moda beni çok ilgilendirmiyor ve bende kilolu durmadıktan sonra tüm vücut eşit balık etli kadınlar zayıf kadınlardan daha sexi bu tamamen kişisel görüşüm

Sizin gibi olmak isteyen tanıdığım herkes Suan yarım dünya. Kendinize bunu yapmayın. Kilo yükten Baska birsey değil. En basiti zayıfken oldugundan daha da fazla bunalacaksın sıcakta. Daha cok terleyeceksin.
İyi düşün

28 ,bekar şöyle eklemek isterim bir ara kilo alayım dedim full kalça ve göbek aldım o yüzden geri verdim hoşlanmadım ben istiyorum ki kol yüz bacak hepsi eşit olsun ve bu genetik mi bunu merak ediyorum

Balık etli olmanin nesi guzel ki.ayrica siz zayif degilsiniz kilo alirsaniz balik etliden daha otesine gecer.boyunuza gore kilonuz az degil
Zayıf değil miyim ciddi misiniz özelden foto atabilirim üyeliğiniz eskiyse 2 kilo daha düşsem kemik sayılır oluyorum o yüzden 43 sabitim iyi bu arada yazmayı unutmuşum zaten güzel mi değil mi diye sormadım çünkü ben güzel buluyorum benim için önemli olan bu genetik mi bilginiz var mı kilo almayla olunur mu bunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…