Balık etli olmak ?

Arkadasin balik Etliden kastı boyle birsey sanirim bunun biraz daha fazla kilolusu bazen itici olsada su kilodaki kadin bence harika bir fiziğe sahip su kadina kadin erkek bakmayacak kimse yoktur sanırım

Ayy bi insana böyle demek istemem ama bence acayip itici. Tek guzel yani selulitsiz ve diri olusu, sarkmamis olusu. Evet sismanlarin guzelini secsek guzel.
Ama kollar bacaklar cok cok cok

Benim kilom eşit dağılır genetik sanırım zayıf, balık etli, balina etli her türlüsünü oldum:) Balık et gerçekten güzel ama dikkat etmen gerekli sürekli siniri geçebiliyorsun hemen çünkü. Bir de eşit dağılınca- tabii direkt eşit olamaz kimsenin ama- kilo aldığını geç fark ediyorsun bir anda tombul sınıfına geçiyorsun falan. Bence zayıflık daha iyi o bakımdan.

Ayy bi insana böyle demek istemem ama bence acayip itici. Tek guzel yani selulitsiz ve diri olusu, sarkmamis olusu. Evet sismanlarin guzelini secsek guzel.
Ama kollar bacaklar cok cok cok

Guzellik bence cok goreceli birsey kimine itici gelen.kimine cok guzel geliyor

160 boy 56 kiloyum. 45 kiloda çok zayıf gösterdiğim için 10 kilo aldım sağlıklı beslenerek. Bana göre kilonuz az. Benim boyuma göre bacak boyum biraz daha uzun duruyor ben mesela 57 58 olunca balık etli oluyorum. Ama 55 56 kilo bana göre daha iyi tam s bedenim ama 57 58 kiloda s-m arası olunca kıyafet sıkıntısı oluyor. Kiloyu da göğüs kalça ve baldır kısmından alıyorum.

Evet kesinlikle öyle. Ilk mesajinizda begenmeyecek kimse yoktur demissiniz ama bana asla hitap edecek bi vucut sekli degil

Evet insanin bir diger hatasida herkese kendi gozuyle bakması sanırım ben begeniyorum diye herkes begenecek degil

Teşekkür ederim

Aa bu ben atıyım size fotoğraf

Herkesin ozellikle 1.50 birini 10 kilo aşağısı olması demek çocuk bedeni demek su kaliplardan bi çıkın lutfen minyon tipli kısa boylu insanlar ekstra zayıf duruyor cocuk gibi yok bide 35 kilo olsunnen iyisi 15 kilo aşağısı cünkü

Yaa kesinlikle katılıyorum paylaştığıniz fotolara güzel vücut bunlar sonuçta .Konu sahibi o sizin paylaştığıniz fotoğraftaki ikinci vücut benim vücudum ben bayağı sismanim yani . Sağlıklı beslendigimden deformem yoktur sadece ama bildiğiniz sismanim . Güzellik göreceli bir kavramdır elbette ama sizin boyunuz da kısa yani istediğiniz formata ulaşmanız zor geldi bana . Spor yaparak kas kutlenizi artırın daha hoş görünursunuz .
Ben bakmam cidden. Özellikle bacaklari benim için fazla fazla kalın.
Guzel fizik diyince aklima bunlar geliyor. Linc etmen

Tabii ki herkesin beğenisi farklıdır ama ben cidden bayılıyorum

Begeniyorsan kimseye laf dusmez :)

Tek dusuncem boy cok kisa, acaba kisa boyda da hosuna gidecek mi? Kendi boyunda böyle vucut ornekleri gordun mu mesela?

Neyse asil soruna geleyim genelde evet genetik

Benim belim 50 cm. Basbaya 50.
Annemin de 52.
Ablamin alt gobegi olmasina ve kilosu benden hayli fazla olmasina ragmen 53.
Yani kilo da alsak o bel incecik.
Kollar bacaklar cırpı gibi.

Meme ve alt gobek oluyor bizde.

28 ,bekar şöyle eklemek isterim bir ara kilo alayım dedim full kalça ve göbek aldım o yüzden geri verdim hoşlanmadım ben istiyorum ki kol yüz bacak hepsi eşit olsun ve bu genetik mi bunu merak ediyorum
Biraz kilonun oturmasıyla ilgili. Ben ilk kilo almaya başladığımda kalça ve göbekten alıyordum sadece. Sonra bir ara yüzümden aldım. Aynı kiloda devam edince bir süre sonra o kilo vücuda düzgünce dağılıyor. İlk kilo aldığımda çok belli oluyor, birkaç ay sonra kilo vermişim gibi görünüyorum aynı kiloda olduğum halde. Çünkü kilo vücuduma dağılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…