- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Arkadasin balik Etliden kastı boyle birsey sanirim bunun biraz daha fazla kilolusu bazen itici olsada su kilodaki kadin bence harika bir fiziğe sahip su kadina kadin erkek bakmayacak kimse yoktur sanırım
Buna yakınım işte ama istemiyorumBen bakmam cidden. Özellikle bacaklari benim için fazla fazla kalın.
Guzel fizik diyince aklima bunlar geliyor. Linc etmen
Tabii ki herkesin beğenisi farklıdır ama ben cidden bayılıyorumAyy bi insana böyle demek istemem ama bence acayip itici. Tek guzel yani selulitsiz ve diri olusu, sarkmamis olusu. Evet sismanlarin guzelini secsek guzel.
Ama kollar bacaklar cok cok cok
Ayy bi insana böyle demek istemem ama bence acayip itici. Tek guzel yani selulitsiz ve diri olusu, sarkmamis olusu. Evet sismanlarin guzelini secsek guzel.
Ama kollar bacaklar cok cok cok
Deniz anasi gibiBana şişman değil balık etli geliyor işte ve bence ikinci kadın gayet fit ya
Biraz fazla sanki bunlar ya...hafif balık etli benim hedefim oyle kalin kol veya alt bacak istemem
Bir de o attiklariniz öyle görünmek için baya spor yapıyordur yani işleri daha zor. Genetik olarak zayıf olanlar gibi değiller.Tabii ki herkesin beğenisi farklıdır ama ben cidden bayılıyorum
Guzellik bence cok goreceli birsey kimine itici gelen.kimine cok guzel geliyor
Evet kesinlikle öyle. Ilk mesajinizda begenmeyecek kimse yoktur demissiniz ama bana asla hitap edecek bi vucut sekli degil
Teşekkür ederimBenim kilom eşit dağılır genetik sanırım zayıf, balık etli, balina etli her türlüsünü oldum:) Balık et gerçekten güzel ama dikkat etmen gerekli sürekli siniri geçebiliyorsun hemen çünkü. Bir de eşit dağılınca- tabii direkt eşit olamaz kimsenin ama- kilo aldığını geç fark ediyorsun bir anda tombul sınıfına geçiyorsun falan. Bence zayıflık daha iyi o bakımdan.
Aa bu ben atıyım size fotoğrafMesela ben istiyorum işte daha sexi geliyor gözüme moda beni çok ilgilendirmiyor ve bende kilolu durmadıktan sonra tüm vücut eşit balık etli kadınlar zayıf kadınlardan daha sexi bu tamamen kişisel görüşüm
Herkesin ozellikle 1.50 birini 10 kilo aşağısı olması demek çocuk bedeni demek su kaliplardan bi çıkın lutfen minyon tipli kısa boylu insanlar ekstra zayıf duruyor cocuk gibibence boy kilo oranınız cok iyi. Aslında 10 kilo eksik olması gerek, hatta minik bir fazlalık bile var yani.
Ama balık etli konusuna gelicek olursak onu en iyi şöyle anlarız yani, genel vücuda bakılırsa kalçanız dolgun mudur bacaklar filan bunu en iyi siz bilirsiniz.
Ama balık etli olucam dye de fazla kilo almayın verilmiyor sonrakilo almaktan kolay ne var
Ben bakmam cidden. Özellikle bacaklari benim için fazla fazla kalın.
Guzel fizik diyince aklima bunlar geliyor. Linc etmen
Tabii ki herkesin beğenisi farklıdır ama ben cidden bayılıyorum
Ya şimdi bir arkadaş şişman dedi bana sorsan balık etli çok kilolu birine sorsan zayıf der değişiyor demek kiSiyah bikinili olan bi tık tatlı
Ama beyaz bikinili olan resmen şişman ya, balik etli böyle bisey mi
Biraz kilonun oturmasıyla ilgili. Ben ilk kilo almaya başladığımda kalça ve göbekten alıyordum sadece. Sonra bir ara yüzümden aldım. Aynı kiloda devam edince bir süre sonra o kilo vücuda düzgünce dağılıyor. İlk kilo aldığımda çok belli oluyor, birkaç ay sonra kilo vermişim gibi görünüyorum aynı kiloda olduğum halde. Çünkü kilo vücuduma dağılıyor.28 ,bekar şöyle eklemek isterim bir ara kilo alayım dedim full kalça ve göbek aldım o yüzden geri verdim hoşlanmadım ben istiyorum ki kol yüz bacak hepsi eşit olsun ve bu genetik mi bunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?