Balık Kadını Kova Erkeği

Ay burcu ne ola ki? Simdi baktim ay burcum kovaymis. Aman zirti pirti bi ton sey cikarmislar.

L Light Of God Kardes benimkini de yorumlayiver be Ben terazi, öküzüm aslan.
Ay teveccühünüz efenim:)ben kendimden yola çıkarak yorumluyorum valla çok bilgili sayılmam ama yorumlayayım:) öncelikle Benim koca kişisi de terazi:)aslan burcu biraz zor bi karakterdir yanı sürekli pohpohlanmak lider olmak gözde olmak ister.terazi burcu daha ılımlı sevecen sıcaktır Aslan’a göre.yani ilişki de baskın taraf eşindir diye düşünüyorum(Allah aşkına he aynenn aynen de de gönlüm olsun:)) zira dediğim 10 şeyden 9u tutmuyor:))

He he aynen kocisinin kiymetini bil, bir terazi kolay bulunmuyor

Yorum yapiyormussun bizi de yorumla Ben koc burcuyum, yukselenimde koç gorunuyor, esim kova yukselenini bilmiyoruz, dogum saatini bilmiyor
Yorumcu oldum tanrımtabiki yorumlayayım.koç burcu kovanın özgürlüğüne düşkün olmasına tahammül de zorlanabilir.kovalar özgür ruhlu insanlardır.bazen iş ev gibi büyük konularda radikal kararlar alabilirler.iş değişikliği şehir değişikliği gibi.koç bunlara çok gelemez.bunlar dışında aslında uyumludur.hatta Koç kovayı her anlamda takdir eder.arkadaşlıkları da evlilikleri de iyi olur bence Koçla kovanın

Esimin yukseleni evcimen bir burc olmali Ozgurluk düşkünlüğü pek yok Allahtan, bana gelmez. Özgur olacaksa benle özgür olcak, tek basina ozgurlesemez hahaha

Oğlak kadını yay erkeği
Oğlak kadını yay erkeğini adam eder bence:)oğlak kadını samimi içten dobradır ayakları yere sağlam basar.yay erkeği ise uçarıdır.yani dengeler oğlak yayı.yay erkeği dil otu yemiş gibidir aman allahım o nasıl bir çene:)ağzı iyi laf yapar:)yay burcu burçlar arasında bence en çok sevilen burçlardan birisidir.arkadaş çevresi geniştir.ama yaylar biraz vefasızdır

Ta kendisi aynen öyle
Korktum senden

Balık olarak kovanın içine atlayın
Burçlara göre ilişki mantığı benim yorumumdan daha mantıklı değil bana kalırsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…