- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Cool olmaya çalışacaktır:)özlemiştir iki hafta görmediyse hatta çok heyecanlanır ama belli etmemeye çalışır benceKendisini 2 haftadır görmüyorum. Salı günü nasıl davranıcak merak ediyorum
İnşallah :)Cool olmaya çalışacaktır:)özlemiştir iki hafta görmediyse hatta çok heyecanlanır ama belli etmemeye çalışır bence
Çok romantiksiniz
Ay teveccühünüz efenim:)ben kendimden yola çıkarak yorumluyorum valla çok bilgili sayılmam ama yorumlayayım:) öncelikle Benim koca kişisi de terazi:)aslan burcu biraz zor bi karakterdir yanı sürekli pohpohlanmak lider olmak gözde olmak ister.terazi burcu daha ılımlı sevecen sıcaktır Aslan’a göre.yani ilişki de baskın taraf eşindir diye düşünüyorum(Allah aşkına he aynenn aynen de de gönlüm olsun:)) zira dediğim 10 şeyden 9u tutmuyor:))
Cool olmaya çalışacaktır:)özlemiştir iki hafta görmediyse hatta çok heyecanlanır ama belli etmemeye çalışır bence
Oğlak kadını yay erkeğiEvet o benimalayım burcu
He he aynenAy teveccühünüz efenim:)ben kendimden yola çıkarak yorumluyorum valla çok bilgili sayılmam ama yorumlayayım:) öncelikle Benim koca kişisi de terazi:)aslan burcu biraz zor bi karakterdir yanı sürekli pohpohlanmak lider olmak gözde olmak ister.terazi burcu daha ılımlı sevecen sıcaktır Aslan’a göre.yani ilişki de baskın taraf eşindir diye düşünüyorum(Allah aşkına he aynenn aynen de de gönlüm olsun:)) zira dediğim 10 şeyden 9u tutmuyor:))
Yorumcu oldum tanrımYorum yapiyormussun bizi de yorumlaBen koc burcuyum, yukselenimde koç gorunuyor, esim kova yukselenini bilmiyoruz, dogum saatini bilmiyor
He he aynenkocisinin kiymetini bil, bir terazi kolay bulunmuyor
Yorumcu oldum tanrımtabiki yorumlayayım.koç burcu kovanın özgürlüğüne düşkün olmasına tahammül de zorlanabilir.kovalar özgür ruhlu insanlardır.bazen iş ev gibi büyük konularda radikal kararlar alabilirler.iş değişikliği şehir değişikliği gibi.koç bunlara çok gelemez.bunlar dışında aslında uyumludur.hatta Koç kovayı her anlamda takdir eder.arkadaşlıkları da evlilikleri de iyi olur bence Koçla kovanın
Oğlak kadını yay erkeğini adam eder bence:)oğlak kadını samimi içten dobradır ayakları yere sağlam basar.yay erkeği ise uçarıdır.yani dengeler oğlak yayı.yay erkeği dil otu yemiş gibidir aman allahım o nasıl bir çene:)ağzı iyi laf yapar:)yay burcu burçlar arasında bence en çok sevilen burçlardan birisidir.arkadaş çevresi geniştir.ama yaylar biraz vefasızdırOğlak kadını yay erkeği
Koç kadını bulmuş daha nereye özgürleşiyorEsimin yukseleni evcimen bir burc olmaliOzgurluk düşkünlüğü pek yok Allahtan, bana gelmez. Özgur olacaksa benle özgür olcak, tek basina ozgurlesemez hahaha
Ta kendisi aynen öyleOğlak kadını yay erkeğini adam eder bence:)oğlak kadını samimi içten dobradır ayakları yere sağlam basar.yay erkeği ise uçarıdır.yani dengeler oğlak yayı.yay erkeği dil otu yemiş gibidir aman allahım o nasıl bir çene:)ağzı iyi laf yapar:)yay burcu burçlar arasında bence en çok sevilen burçlardan birisidir.arkadaş çevresi geniştir.ama yaylar biraz vefasızdır
İkizler ve terazi:)gizlar bende kova burcuyum hangi burcla iyi anlasirim bacilar kardaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?