- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Ya ben pek yengeç gibi değilim:)ama yengeçler aklımdakini bilcidir:)o yüzdem kimse da davranışlarına anlam veremez.yani bileye kırılır durduk yere kızar küser karşıdakinin ruhu duymaz.ama hemen yengeçin hal ve tavırları değişir.bi gün bakarsın dünya iyisi bi gün tam tersi:)Merak ettiğim siz de bazen çevrenizden davranışlarınızı anlayamamakla ilgili tepki alıyor musunuz ?
Çünkü hoşlandığım kişinin davranışlarını kime anlatsam kimse yorumlayamadı diyebilirim
Oğlak kadını anam olur cok harika anne olur oglaktanöyle yazayım dedim dipnot:su an annemle kusum eee sosyal medyada göstermiyoruz sevgimizi
Ah ya özür dilerimhahahah yok. Beni aldattigi kadının burcu terazi de o yüzden ciğerimden vuruldum
Bir kusuyor ama allahim bin konusuyor,2 ay önce yaptığım şeyi bile tutar aklında. Bi de bana kindar diyor,tam da anasının kızıyım işte ben olmayayim da kim kindar olsunküstü mü bu yüzden.
Ya ben öyle oğlak inadı falan taşımıyorum, sabırlıyım alttan alırım ama kafamda olan şey olması gereken zamanda olacak. Olmazsa pençelerimi trip olarak çıkarıyorum
Ay bende hiç unutmam eskileri. Kelimesi kelimesine anlatırımBir kusuyor ama allahim bin konusuyor,2 ay önce yaptığım şeyi bile tutar aklında. Bi de bana kindar diyor,tam da anasının kızıyım işte ben olmayayim da kim kindar olsun
Anne sen misinAy bende hiç unutmam eskileri. Kelimesi kelimesine anlatırım
Ama yakın tarihli normal birşeyi aklımda tutamıyorum hiç, varsa yoksa beni kıran anlar aklımda
Dediklerinizin aynısını birebir yaşıyorum onunlaYa ben pek yengeç gibi değilim:)ama yengeçler aklımdakini bilcidir:)o yüzdem kimse da davranışlarına anlam veremez.yani bileye kırılır durduk yere kızar küser karşıdakinin ruhu duymaz.ama hemen yengeçin hal ve tavırları değişir.bi gün bakarsın dünya iyisi bi gün tam tersi:)
Anne sen misin
Dün yediği yemeği hatırlamaz ama 1 sene 7 ay 3 hafta önce dediğim o laf hemen pat diye onume yapıştırılır. Annelere özel bisey bu bence
Ben yakini da unutmam uzağı da unutmam,pençeler her daim açık avimi beklerim heheh
Demiştin valla
Benim yavruuuum benim anneeeemmm
Ne demiştim sana 73847473829 gün önce,
Ana olunca anlarsın
Yengeçi bol bol ara mesaj at hiiç bunalmaz bilakis hoşlanır.sabah günaydın mesajı görmek ister saf:) ona özel olduğunu hissettir özellikle arkadaş ortamında.diyelim ki bişeye kafası attı yine triplerde sakın geçmesini bekleme durumun çünkü sen bekleyip adım atmadıkça kafasında daha çok kuracaktır.iki güzel söz iki özel hissettirecek davranış bitti gitti:)Dediklerinizin aynısını birebir yaşıyorum onunla
Onu tekrar etmiyim o alt metin.Demiştin valla
Şey demistin bir de ben anayim ana anayım ben karışırım
soyle sen yine de burası eskilerinin burcunu yazıp saydiranlarin ayini olduAnam gec kalmisim ya. Ben de burcumu şeyettirecektim
Onda biraz tam tersi işliyor sanırım. İlgilenmediğimde daha çok sırnaşıyorYengeçi bol bol ara mesaj at hiiç bunalmaz bilakis hoşlanır.sabah günaydın mesajı görmek ister saf:) ona özel olduğunu hissettir özellikle arkadaş ortamında.diyelim ki bişeye kafası attı yine triplerde sakın geçmesini bekleme durumun çünkü sen bekleyip adım atmadıkça kafasında daha çok kuracaktır.iki güzel söz iki özel hissettirecek davranış bitti gitti:)
Evet o benim
Sen gene de çok ilgisiz bırakma yengeçi:)Onda biraz tam tersi işliyor sanırım. İlgilenmediğimde daha çok sırnaşıyorİlgilenince ilgisiz gözüküyor.
Dediğim gibi çok dengesiz birisi
Kendisini 2 haftadır görmüyorum. Salı günü nasıl davranıcak merak ediyorumSen gene de çok ilgisiz bırakma yengeçi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?