Balık Kadını Kova Erkeği

Ya ben pek yengeç gibi değilim:)ama yengeçler aklımdakini bilcidir:)o yüzdem kimse da davranışlarına anlam veremez.yani bileye kırılır durduk yere kızar küser karşıdakinin ruhu duymaz.ama hemen yengeçin hal ve tavırları değişir.bi gün bakarsın dünya iyisi bi gün tam tersi:)

Oğlak kadını anam olur cok harika anne olur oglaktan öyle yazayım dedim dipnot:su an annemle kusum eee sosyal medyada göstermiyoruz sevgimizi
küstü mü bu yüzden.
Ya ben öyle oğlak inadı falan taşımıyorum, sabırlıyım alttan alırım ama kafamda olan şey olması gereken zamanda olacak. Olmazsa pençelerimi trip olarak çıkarıyorum

küstü mü bu yüzden.
Ya ben öyle oğlak inadı falan taşımıyorum, sabırlıyım alttan alırım ama kafamda olan şey olması gereken zamanda olacak. Olmazsa pençelerimi trip olarak çıkarıyorum
Bir kusuyor ama allahim bin konusuyor,2 ay önce yaptığım şeyi bile tutar aklında. Bi de bana kindar diyor,tam da anasının kızıyım işte ben olmayayim da kim kindar olsun

Bir kusuyor ama allahim bin konusuyor,2 ay önce yaptığım şeyi bile tutar aklında. Bi de bana kindar diyor,tam da anasının kızıyım işte ben olmayayim da kim kindar olsun
Ay bende hiç unutmam eskileri. Kelimesi kelimesine anlatırım
Ama yakın tarihli normal birşeyi aklımda tutamıyorum hiç, varsa yoksa beni kıran anlar aklımda

Ay bende hiç unutmam eskileri. Kelimesi kelimesine anlatırım
Ama yakın tarihli normal birşeyi aklımda tutamıyorum hiç, varsa yoksa beni kıran anlar aklımda
Anne sen misin
Dün yediği yemeği hatırlamaz ama 1 sene 7 ay 3 hafta önce dediğim o laf hemen pat diye onume yapıştırılır. Annelere özel bisey bu bence
Ben yakini da unutmam uzağı da unutmam,pençeler her daim açık avimi beklerim heheh

Dediklerinizin aynısını birebir yaşıyorum onunla

Benim yavruuuum benim anneeeemmm

Ne demiştim sana 73847473829 gün önce,
Ana olunca anlarsın

Dediklerinizin aynısını birebir yaşıyorum onunla
Yengeçi bol bol ara mesaj at hiiç bunalmaz bilakis hoşlanır.sabah günaydın mesajı görmek ister saf:) ona özel olduğunu hissettir özellikle arkadaş ortamında.diyelim ki bişeye kafası attı yine triplerde sakın geçmesini bekleme durumun çünkü sen bekleyip adım atmadıkça kafasında daha çok kuracaktır.iki güzel söz iki özel hissettirecek davranış bitti gitti:)

Onda biraz tam tersi işliyor sanırım. İlgilenmediğimde daha çok sırnaşıyor İlgilenince ilgisiz gözüküyor.
Dediğim gibi çok dengesiz birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…