- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Benim Mars yengeç Venüs aslanmış canım baktım.şimdi ben neyim:)))nasıl bir oluşumum:))İşte yükseleni balık olan erkek de güneş burcu balık olan erkek gibi aldatır mı bilemiyorum
Yani şöyle yengeç ve balık erkeklerine özellikle fazla sadıklar derler de işte takip ettiğim astrolog ikinci ev açar bu iki burcun erkeği haberiniz olmaz demişti beni de şaşırtmıştı
İşte bak kova burcu için herkes aldatır diyor mesela ama yengeç balık erkeği sadık diyorlar
İşte saman altından su yürütüyormuş bu ikisi
Mars yengeç olduğunda yengeç burcu bir erkekle ya da yengeç özellikleri taşıyan bir erkekle ilişki/evlilik gösteriyor :)Benim Mars yengeç Venüs aslanmış canım baktım.şimdi ben neyim:)))nasıl bir oluşumum:))
Benim p.zengin eline kimse su dökemezOlsun tecrübe olmuş :)
Ben de başak erkeği sadık olur diye okudum ay benim tanıştığım ne çıktı yani seninkinden de beterdir tecrübe diyorum da bazen aklıma geldikçe sinirleniyorum
Seni ben akrep olarak değerlendirip ötesine karışmıyorum:)))zaten şunun şurasında aaa yanlışmış yükselenim şuymuş diyeceğin çok az burç kaldı:)))bir yengeç olarak diyorum ki ben de akrep burçlarını severimAhahahahaha ben burcu akrep yukseleni başak oğlandımben su grubundaki burçları çok seviyorum elimde degil
çok teşekkür eederim siz de cok naziksiniz:) aynen kulağa küpe oldu artik,ne yengeç mi diyip topukluyorum:))Ay istemsizce güldüm:))çok tatlısınız:))geçmiş olsun diyelim aslında yengeç erkeği iyi olur diye biliyordum ama demek ki tecrübeyle sabit
Ay bide burdan banlanırsam artik elimde molotof ile evini basarım,kkdan bile senin yüzünden ban yedim diyerektenahahahaha kiz az şifreli yaz banlanicaksin
Sizin burcunuz neyçok teşekkür eederim siz de cok naziksiniz:) aynen kulağa küpe oldu artik,ne yengeç mi diyip topukluyorum:))
Sisyphe canim rica etsem bana da bakarmisin sana zahmet. Burc akrep yukselen başak
Hemennn bakıyorum teşekkürlerMars yengeç olduğunda yengeç burcu bir erkekle ya da yengeç özellikleri taşıyan bir erkekle ilişki/evlilik gösteriyor :)
Venüs Aslan için bir şey diyemiyorum ama. Google'a tekrar Venüs Aslan burcunda yazarsanız güzel yorumlar bulacaksınız. Ayrıca Mars Yengeç burcunda yazıp diğer yorumlara da bakabilirsiniz tabii ki de :)
Benimde en sevdigim arkadaşım yengeç. 17.07. Doğumlu ♡ genel anlamda anlaştığım burclar bunlar. Her burçla anlaşırım ama terazi biraz zorluyor beniSeni ben akrep olarak değerlendirip ötesine karışmıyorum:)))zaten şunun şurasında aaa yanlışmış yükselenim şuymuş diyeceğin çok az burç kaldı:)))bir yengeç olarak diyorum ki ben de akrep burçlarını severim
kovayim ben. Zaten konu sahibine kova erkeginden uzak dur demek için girdim de bi baktim yengece sövüyorum hic bir firsati kacirmamSizin burcunuz ney
Eğer evli değilseniz bence yengecten kaçın:)Hazır herkes burdayken sorayım Koç Kadını - Yengeç Erkeği ilişkisi nasıldır sizce :)
Aaa nasil bildin kizOoo sizin şanslı dönemleriniz başladı valla. Maddi anlamda çok zor sınavlar verdiniz, hayatınız tümden değişti, belki taşındınız iş değiştirdiniz vs.. Geçen yıl ruhsal anlamda çok büyük savaşlar verdiniz. En büyük şansınız yükselen başak olmanız. O sizin dağılmanızı engelliyor diyebilirim. Eğer şuan günlük rutininiz oturmuş ve fırtına dinmişse, düzen, disiplin konusunda gerekli dersleri aldıysanız bence artık rahat bi nefes alma zamanıdır.
Kendisine karşı platonik duygularım baya yoğundu. Ama hareketleriyle ne yapmaya çalıştığını yorumlayamadığım için hoşlantım azaldı gibi. Yengeçten kaçma sebebini sorabilir miyim sakıncası yoksa :)Eğer evli değilseniz bence yengecten kaçın:)
Bas kiz evini. Oda zorla küfür ettirmiyeydiAy bide burdan banlanırsam artik elimde molotof ile evini basarım,kkdan bile senin yüzünden ban yedim diyerekten
Ben adamı anladım da ondan rahatım birazBenim p.zengin eline kimse su dökemez
Ay senin yine arada aklıma geliyormuş benim aklimdan çıkmıyor ki mubarek resmen boynuzlarimla bi hayat kurdum sabahları falan biliyorum boynuzlari keske ben de arada hatirlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?