Balık Kadını Kova Erkeği

Benim Mars yengeç Venüs aslanmış canım baktım.şimdi ben neyim:)))nasıl bir oluşumum:))

İşte bak kova burcu için herkes aldatır diyor mesela ama yengeç balık erkeği sadık diyorlar
İşte saman altından su yürütüyormuş bu ikisi

Baligin duygusalligi bana fazla geliyor, aldatmasina kalmadan hersey bitebilir zaten.
Ama niyeyse hic kurnaz göremiyorum balıkları. Suyun altindan samani zor yürütür gibi geliyor.
Ama belli de olmaz yani:)

Benim Mars yengeç Venüs aslanmış canım baktım.şimdi ben neyim:)))nasıl bir oluşumum:))
Mars yengeç olduğunda yengeç burcu bir erkekle ya da yengeç özellikleri taşıyan bir erkekle ilişki/evlilik gösteriyor :)
Venüs Aslan için bir şey diyemiyorum ama. Google'a tekrar Venüs Aslan burcunda yazarsanız güzel yorumlar bulacaksınız. Ayrıca Mars Yengeç burcunda yazıp diğer yorumlara da bakabilirsiniz tabii ki de :)

Olsun tecrübe olmuş :)
Ben de başak erkeği sadık olur diye okudum ay benim tanıştığım ne çıktı yani seninkinden de beterdir tecrübe diyorum da bazen aklıma geldikçe sinirleniyorum
Benim p.zengin eline kimse su dökemez
Ay senin yine arada aklıma geliyormuş benim aklimdan çıkmıyor ki mubarek resmen boynuzlarimla bi hayat kurdum sabahları falan biliyorum boynuzlari keske ben de arada hatirlasam

Ahahahahaha ben burcu akrep yukseleni başak oğlandım ben su grubundaki burçları çok seviyorum elimde degil
Seni ben akrep olarak değerlendirip ötesine karışmıyorum:)))zaten şunun şurasında aaa yanlışmış yükselenim şuymuş diyeceğin çok az burç kaldı:)))bir yengeç olarak diyorum ki ben de akrep burçlarını severim

Ay istemsizce güldüm:))çok tatlısınız:))geçmiş olsun diyelim aslında yengeç erkeği iyi olur diye biliyordum ama demek ki tecrübeyle sabit
çok teşekkür eederim siz de cok naziksiniz:) aynen kulağa küpe oldu artik,ne yengeç mi diyip topukluyorum:))

Sisyphe canim rica etsem bana da bakarmisin sana zahmet. Burc akrep yukselen başak

Ooo sizin şanslı dönemleriniz başladı valla. Maddi anlamda çok zor sınavlar verdiniz, hayatınız tümden değişti, belki taşındınız iş değiştirdiniz vs.. Geçen yıl ruhsal anlamda çok büyük savaşlar verdiniz. En büyük şansınız yükselen başak olmanız. O sizin dağılmanızı engelliyor diyebilirim. Eğer şuan günlük rutininiz oturmuş ve fırtına dinmişse, düzen, disiplin konusunda gerekli dersleri aldıysanız bence artık rahat bi nefes alma zamanıdır.

Hemennn bakıyorum teşekkürler

Biz eşimle sizin tam tersiniz. Yanı ben kova. Eşim de balık. Anlaşıp gidiyoruzz . Bazen çok hayalperest ve detaycı olması yoruyor beni. Ben de çok gerçekçiyimdir.

Benimde en sevdigim arkadaşım yengeç. 17.07. Doğumlu ♡ genel anlamda anlaştığım burclar bunlar. Her burçla anlaşırım ama terazi biraz zorluyor beni d

Aaa nasil bildin kiz hepsi doğru çıktı gerçekten çok şaşırdım çok teşekkür ederim Allah razi olsun bu yıla güzel başladım gerçekten. Çok şükür huzurluyum. Eksikler aksaklıklar olsada çok mutluyum ♡ demekki burcuma borcluymusum bunu tekrar cok tesekkur ederim

Senelerce burçlara inanmıyorum diye diye gezdim ama kendi ilişkilerime bakınca kesinlikle burç uyumları önemli diyorum şimdi. Arkadaşlık olsun aşk olsun hep uyumlu göründüğüm burçlarla yürütebiliyorum ilişkiyi. Ben de balık kadınıyım. Kovayla çok zor diyorum.

Bir de balık erkeği balık kadınından çok farklı. Çok sinsi, felaket, çok eşli bir burç benim gözümde.

Yengeç de o kadar kötü mü yav? Benim erkek kardeşim yengeç. Garibim lisede bile üç sene uzun ilişki yürüttü, üniversitede tek sevgilisi vardı beş sene boyunca. Kız terk etti perişan oldu. Bir de nasıl romantik, balık olduğum halde onun sürprizleri, düşünceleri beni bayıyordu bazen Demek ki uyum burçlardan, karaktersizlik insandan

Ay bide burdan banlanırsam artik elimde molotof ile evini basarım,kkdan bile senin yüzünden ban yedim diyerekten
Bas kiz evini. Oda zorla küfür ettirmiyeydi simdiden vedalasalim Unutma bizi emi. Geldiginde uzun uzun burclar hakkinda konusacagiz

Benim p.zengin eline kimse su dökemez
Ay senin yine arada aklıma geliyormuş benim aklimdan çıkmıyor ki mubarek resmen boynuzlarimla bi hayat kurdum sabahları falan biliyorum boynuzlari keske ben de arada hatirlasam
Ben adamı anladım da ondan rahatım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…