Balık Kadını Kova Erkeği

Burada yazamam ama bir de bu derecede bir ilişkiyse garanti boşver. Eski sevgilim hariç 2 3 yengeç daha tanıdım gerçekten bi b.k olmaz (hanimlar yakışıklı sadık yengeç kocalarınız hariç) ,o yüzden yıpratmayın kendinizi.

Hazır herkes burdayken sorayım Koç Kadını - Yengeç Erkeği ilişkisi nasıldır sizce :)
Yengeç erkeği size her anlamda hayran olmaya mahkumdur.yapınız gereği zaten her insanın zor gününde yanında olursunuz.hele bi yengeçin yanında olursanız zor zamanlarında aslaaaa hayatından çıkaramaz sizi.siz gitseniz dahi unutamaz.yalnız yengeçin dengesizliklerine tahammül de zorlanabilirsiniz bir de inatçılığında

Evet kesinlikle dengesiz bu yüzden kendinden soğuttu beni

Arkadaşlarım da böyle söylüyor. Tavsiyenize uyucam. Sağlıklı bir ilişki yaşayamayacakmışım gibi geliyor

peki sizce hangi burçlar yengeci kaldirabilir
Aaa şahane soru:)hiçbiri:))yani bir yengeç olarak kendime tahammülüm Yok kim tahammül etsin:)ki hemen hemen hiçbir özelliğini taşımamama rağmen.yani şöyle söyleyebilirim.akrep,boğa,terazi ve yengeç başka bir yengeçle anlaşabilir.özellikle boğa

Merak ettiğim siz de bazen çevrenizden davranışlarınızı anlayamamakla ilgili tepki alıyor musunuz ?
Çünkü hoşlandığım kişinin davranışlarını kime anlatsam kimse yorumlayamadı diyebilirim

terazi mi yazıyor orda umarım yanlış okuyorumdur

Eşim kova burcu, mükemmel bir eş ve mükemmel bir babadır.Evden işe ,işten eve dir, bizsiz bir sosyal hayatı yoktur.Herkes tarafından çok sevilip sayılır.Aşırı mükemmeliyetçi, çalışkan ve inatçıdır.Size aşıksa harika bir eş olacaktır sevmiyorsa her zaman sizi yetersiz bulacaktır hemde her konuda.

Oğlak kadınıyla yay erkeği nasıl olur.
Gerçi olan olmuşta merak ettim
Oğlak kadını anam olur cok harika anne olur oglaktan öyle yazayım dedim dipnot:su an annemle kusum eee sosyal medyada göstermiyoruz sevgimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…