- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Burada yazamam ama bir de bu derecede bir ilişkiyse garanti boşver. Eski sevgilim hariç 2 3 yengeç daha tanıdım gerçekten bi b.k olmaz (hanimlar yakışıklı sadık yengeç kocalarınız hariç) ,o yüzden yıpratmayın kendinizi.Kendisine karşı platonik duygularım baya yoğundu. Ama hareketleriyle ne yapmaya çalıştığını yorumlayamadığım için hoşlantım azaldı gibi. Yengeçten kaçma sebebini sorabilir miyim sakıncası yoksa :)
Yengeç erkeği size her anlamda hayran olmaya mahkumdur.yapınız gereği zaten her insanın zor gününde yanında olursunuz.hele bi yengeçin yanında olursanız zor zamanlarında aslaaaa hayatından çıkaramaz sizi.siz gitseniz dahi unutamaz.yalnız yengeçin dengesizliklerine tahammül de zorlanabilirsiniz bir de inatçılığındaHazır herkes burdayken sorayım Koç Kadını - Yengeç Erkeği ilişkisi nasıldır sizce :)
Adam hayatımı 4 koldan mahvediyorBas kiz evini. Oda zorla küfür ettirmiyeydisimdiden vedalasalim Unutma bizi emi. Geldiginde uzun uzun burclar hakkinda konusacagiz
Ahahaha:))kovayla yengeç zaten pek oluru yok gibi.yani zaten aldatmasa da tahammül edemezdinizkovayim ben. Zaten konu sahibine kova erkeginden uzak dur demek için girdim de bi baktim yengece sövüyorum hic bir firsati kacirmam
Evet kesinlikle dengesiz bu yüzden kendinden soğuttu beniYengeç erkeği size her anlamda hayran olmaya mahkumdur.yapınız gereği zaten her insanın zor gününde yanında olursunuz.hele bi yengeçin yanında olursanız zor zamanlarında aslaaaa hayatından çıkaramaz sizi.siz gitseniz dahi unutamaz.yalnız yengeçin dengesizliklerine tahammül de zorlanabilirsiniz bir de inatçılığında
ya hayır:) çok âşıktım ben. Her şekilde ederdimAhahaha:))kovayla yengeç zaten pek oluru yok gibi.yani zaten aldatmasa da tahammül edemezdiniz
Arkadaşlarım da böyle söylüyor. Tavsiyenize uyucam. Sağlıklı bir ilişki yaşayamayacakmışım gibi geliyorBurada yazamam ama bir de bu derecede bir ilişkiyse garanti boşver. Eski sevgilim hariç 2 3 yengeç daha tanıdım gerçekten bi b.k olmaz (hanimlar yakışıklı sadık yengeç kocalarınız hariç) ,o yüzden yıpratmayın kendinizi.
İnanın edemezdiniz yani çok zorlanırdınız o aşk bitip yerini başka şeylere bırakınca.ya hayır:) çok âşıktım ben. Her şekilde ederdim
Hazır herkes burdayken sorayım Koç Kadını - Yengeç Erkeği ilişkisi nasıldır sizce :)
Hiçbir fikrim yok herkes cinsiyet belirtince eksik bilgi olmasın dedimkoç kadini ile koc erkegi farklı mi oluyor ?nasıl oluyor ki merak ettimbilen var mi
peki sizce hangi burçlar yengeci kaldirabilirİnanın edemezdiniz yani çok zorlanırdınız o aşk bitip yerini başka şeylere bırakınca.
Aaa şahane soru:)hiçbiri:))yani bir yengeç olarak kendime tahammülüm Yok kim tahammül etsin:)ki hemen hemen hiçbir özelliğini taşımamama rağmen.yani şöyle söyleyebilirim.akrep,boğa,terazi ve yengeç başka bir yengeçle anlaşabilir.özellikle boğapeki sizce hangi burçlar yengeci kaldirabilir
Merak ettiğim siz de bazen çevrenizden davranışlarınızı anlayamamakla ilgili tepki alıyor musunuz ?Aaa şahane soru:)hiçbiri:))yani bir yengeç olarak kendime tahammülüm Yok kim tahammül etsin:)ki hemen hemen hiçbir özelliğini taşımamama rağmen.yani şöyle söyleyebilirim.akrep,boğa,terazi ve yengeç başka bir yengeçle anlaşabilir.özellikle boğa
terazi mi yazıyor orda umarım yanlış okuyorumdurAaa şahane soru:)hiçbiri:))yani bir yengeç olarak kendime tahammülüm Yok kim tahammül etsin:)ki hemen hemen hiçbir özelliğini taşımamama rağmen.yani şöyle söyleyebilirim.akrep,boğa,terazi ve yengeç başka bir yengeçle anlaşabilir.özellikle boğa
Tamam yeaa bırakıyorum ben burç yorumlamayıterazi mi yazıyor orda umarım yanlış okuyorumdur
hahahah yok. Beni aldattigi kadının burcu terazi de o yüzden ciğerimden vuruldumTamam yeaa bırakıyorum ben burç yorumlamayıkemdimden yola çıkarak çıkarımda bulundum
Oğlak kadını anam olur cok harika anne olur oglaktanOğlak kadınıyla yay erkeği nasıl olur.
Gerçi olan olmuşta merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?