balkondaki kuş yuvasına değdim. anne kuş geri gelir mi??

siz pek balkona cikmayinda korktuysa geri gelir, annemim balkonudaki eski masanin altina yuva yapmisti guvercin, aynen sizinki gibi yumurtalarini bekliyordu ama onun erkek olani yemek getiriyormus annem demisti, annemde ekmek su veriyordu, sonra yumurtalar catladi annesi terk edip gitti bu yavrular biraz buyuyunce bize kaldilar resmen sonra annem beslemeye devam etti bunlari sanirim baya buyuduklerinde ucup gittiler. Bu surec baya uzun annemim pek kullanmadigi bir balkondu o yuzden biz bu kus ailesine tahsis etmistik sizin tek balkonunuzsa zor olur simdi cunku buyumeleri zaman aliyor

Kuslarda "Elin degdi, kokusu degisti, anne kabul etmez" gibi birsey yok. O olay sadece Karaca gibi hayvanlarda olur.

Yuvayi ellemeyin, ama yavrular ucmaya basladiktan sonra, yuvayi kaldirin hemen, yoksa tekrar yumartlamaya baslar kurtulamazsin :)

Kuslarda "Elin degdi, kokusu degisti, anne kabul etmez" gibi birsey yok. O olay sadece Karaca gibi hayvanlarda olur.

Yuvayi ellemeyin, ama yavrular ucmaya basladiktan sonra, yuvayi kaldirin hemen, yoksa tekrar yumartlamaya baslar kurtulamazsin :)
Yok demişsiniz ama var maalesef

Belki güvercinler için öyledir yada yavrular yumurtadan çıktıktan sonra dokunmanız farketmiyordur yada bir şekilde size alışmışlardır.bizim balkona kumru yuva yapmıştı daha yumurtlamadan yuvaya dokunduk bi daha gelmedi.bi de insanların karakterleri farkı olduğu gibi hayvanların da farklı olabiliyor onlar da dengesiz

Merhaba

Bizim koöbinin üzerine yuva yapmışlardı. 3 tanede yumurtaları var. Oerdeyi çıkaralım derken korktu camlarda kapalıydı. Pencereye vurdu kendini. Bi kaç saat oldu ama hala gelmediler. Sizce gelir mi? Lütfen cevap verin kendimi çok kötü hissediyorum

Gelir.
Ben de bulgur ile aşurelik buğday koyuyorum. Buğdayı daha çok seviyorlar. Ben balkona çıkınca anne uçup gidiyor. Ben içeri girince geri geliyor.

Bizim ogrenci evinde cop koyduğumuz balkona da iki yumurta yumurtlanmisti. Her gün çöp atardik,çöp cikarirdik,kuşa bugday-su koyardik... hic de ayagi kesilmedi annenin.
Korkma bence. Birsey olmaz. Oyle kolay vazgecmez yavrularından

bizde geldi. konumda baya eskimiş
biri yaşadı yavrunun diğeri öldü anneyle yaşayan uçtu gitti

Benimde balkonumdaki sepetin içine yumurtlamış kac gündür kalkmıyor acıkmıstır diye sepetin deliklerinden içine cıbık kraker koydum ürktü kactı şimdiyarım saat oldu gelmedi dualar ediyorum eğer gelmezse kahrolurum gelir mi tekrar havada soguk gece gece içime sinmiyor meraktan uyuyamıyorum ...

çok iyi niyetlisiniz inşallah gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…