balkonsuz evde oturulur mu????

Balkonsuz ev göğüsleri olmayan kadın gibidir derdi anneannem

Ben tercih etmem açıkçası, hatta balkonunu beğenmediğim evde de oturmam. Şöyle bir masa-sandalye, bir kaç güzel çiçek özellikle yazın öğleden sonra tam bir cennet olur benim için.

90 metrekare ev küçük gelmez sanmıyorum. Ebatlar fena olmuyor çünkü. Bide ev sizin olucak sonuçta balkon vardı kapatmislar diyorsunuz. Kirdirip actirabilirsiniz tekrar.daha önce oturduğum ev 90 metrekareydi şuanki 140 metrekare ama ikisindede rahatım aynı. Eşya olarak bi oda fazla eşyan oluyor okadar.diğer evimde kapalı mutfakla birleşik balkon vardı,bunda 3 tane balkon var ama keyif bende olduktan sonra aynı keyif valla. Huzur olsun yeter cnm

Son düzenleme:
Benim evim brüt 100, net 76 metrekare, 2+1. Salon camı yere kadar ve gayet ferah bir ev, önüm boş olduğu için perdemi açık bırakabiliyorum, her gören bayılıyor. Daha doğrusu mantıklı ve az eşya aldığım için ben evimi ferah hale getirdim. Kutu gibi ama kullanımı rahat ve sıkışık değil.

Çocuk olunca asla sığmazsınız diyen insanları anlayamıyorum gerçekten. Herkes saraydamı büyüdü acaba?? Eskiden ev büyük olsa bile her çocuğa ayrı oda yapılmaz herkes bir odada yatardı. Ne kadar çok yerin olursa gerekli gereksiz o kadar eşyayla dolduruyor insan evi. Bir değil iki çocukla bile sığarsın gerekirse. Ama mobilyanı ona göre alacaksın.

Balkon olayı yaşam tarzına göre değişir. Kimisi olduğu halde kullanmıyor. Çok özlemini çekeceksen balkonlu ev al ama balkonsuzda da gayet oturuluyor. Çamaşır kurutma makinemde var. Sorun yaşamıyorum. Çocuğum olacak oda yaptım. Büyüyen çekmeceli beşik , dolap ve misafir çekyatını da sığdırdım.

Her eşyam bazalı çekmeceli. Ortalıkta hiç ıvır zıvırım yok. İki katı büyüklükte evi olan tanıdıklarım yine eve sığamıyor. Nasıl çelişki bu??
Kredi olayı da gayet makul. Kirada kalınca yıllar sonra dönüp baktığında yine ev yok! Ama böyle küçük olsa da senin olacak, ödediğin para boşa gitmeyecek. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :)

Kızlar hepinize yorumlar için teşekkürler ediyorum.
Dün akşam yine ev sahibi ile görüştük .
Eve baktık yine eşyaları miza baktık.
Burası bir sark ( doğu ) ili ve bizim başka gezecek gidecek fazla sosyal imkanımız olmayacak. Eşimle birlikte balkon olsa iyi olur dedik sonucta gidecek baska gezecek bi yerimiz yok... ve başka bir ev aramaya karar verdik..
Hepinize tekrar Teşekkürler ediyorum...

Sizin borcunuz yok muydu? Sıkışık değil miydiniz? Hatta kaynimdan para alsak mi diyordunuz?
Bu sıkışıklıkta ne kredisi ne evi ya?
Valla ben sizin konularinizin icinden bir türlü çıkamıyorum. ..

japonların 20 m2 evlerde yaşadığını düşünürsek bir de .
Japonlar duvarları bile değerlendiriyor .Bizim duvarlarımız hiç bir işe yaramıyor .

biz ne yapalım kızzzz 14 yıldır kiradayım

En kısa zamanda Allah sanada nasip etsin zor tabi

Benim ev almama sebep ev sahibimdir

Hayatımda böyle enteresan insanlar görmemiştim

birgün halılarımı makine ile yıkadım evimde

havalansın diye rulo yapılmış şekilde balkonumda duruyordu

yan apartmanda oturuyordu kendileri

koşa koşa gelmiş balkonda halımı yıkıyosun diye

hayır dedim,fayans araları açılırmış evi eskirmişş

utanmadan inanmadı ayağını içeri atarak koşarak balkona halıları kontrol etti ıslak mı diye

ne yapıyorsun dememe kalmadan

makinemi ortada görünce inandı

ertesi günüde halı yıkma makinemi kullanmak için istedii

gerisini sen düşün

yuhhhhh cnm ben ortak bir dairede oturuyorum sitenin ortak mülkü ne karışan ve ne görüşen. ev sahibi gibiyim 9 senedir oturuyorum. kira artışları çok cüzi ve kiramda çok az

sanırım bu yüzden ev alma girişimim pek olmadı gelen gitti

kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış bizimkiside o hesap oldu

Studio daire sanırım ikinize rahat rahat yeter..
Manzara iyiyse balkon olmasa da olur..
Minimalize etmeniz gerekiyor ama herseyi..

canım konut sektöründeki fiyat artışının sebebi yurtdışı alımlarıdır. bu kadar konut sana bana yapılıyor zaten arap ülkelerinden gellip alıyolar o yüzden yeni evlerin satışları biraz süreç alıyo .
araplara satıyolar bu daireleri yoksa 380 .000 2+1 daire 100.000 peşinatın olucak ayda 3.500 ödeyebilecek baba yiğit pek yok bizde oda kredi ile 120 ay
yani anlıycagı sebebi gelir artışı değil sebebi arapların ucuz bulup almasıı

eskiden bir yasa vardı araplar azeriler ruslar daire alamıyodu o kanun kalktı şimdi herkez daire alıp tapu sahibi oluyyo burda doların yükselmesi de onların işine geliyoo örneğin bulgaristanda dolar 1.45 fala burda 2.3 te seyrediyoo

nerede buldunuz 70 bin liraya ev.hangi şehirdesiniz fiyat iyimiş:)

7 yıldır balkonsuz evde oturuyorum en büyük sorun özellikle kış ayı çamaşır kurutmak. Kurutma makinası bu derdin çaresi. Halı lar içinde çırparak temizleyen bir elektrikli süpürge.zaten yıl olmuş 2015 balkon olsada çat çut halı sirkelenmez. Ama yatak yorgan günlendirme vs ye bir çözüm yok malesef. 90mkare ev bence ideal benim evim baya büyük ve bazı bölümleri sadece temizlik yapmak için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…