- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
iki gündür inner&outer thighs ve slim waistline yapıyorum gerçekten cok zorlayıcı
kaç dk canım senin o videolar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gündür inner&outer thighs ve slim waistline yapıyorum gerçekten cok zorlayıcı
8-10 dakika sanırım,youtube dan yapıyorumkaç dk canım senin o videolar?
Youtube dan befit kanalında dikkatimi çeken bir video ballet beautiful.
Bu üç videoda çalışacağım toplamda 35 dk sürüyor.
20.04.2015 ölçülerim:
Boy:158
Kilo:74
Bel çevresi 150 cm
Basen 117 cm
sol bacak 71 cm
sağ bacak:70 cm
sol kol 37 cm
sağ kol:35 cm
Bir ayın sonunda yeniden ölçülerimi alıp paylaşacağım.
Bu videoları yapamadığım bir gerçek. Ve hatta mutsuzluk, depresyon ve yalnızlığa arkadaş olarak yemeği seçmek gibi bir hayat felsefesi belirlediğim için o zamandan bu zamana kilo bile aldım denilebilir. Bu durumu da hiç umursamadım aldıkça daha da almaya devam ettim haliyle. Şu an 158 boyunda ve 77 kiloyum. Gerçekten korkunç rakamlar. Fakat, artık can sıkıntımı yemek yemek de gidermiyor. Depresif ve mutsuz ruh halimden kurtulmak amacı ile kendimi zorlamaya karar verdim. Bu sayfayı da hazır madem açmışım bu sayfadan bu durumu takip etmeye niyetlendim. Her gün gelip buraya yazmak benim için bir değişiklik olacak diye umuyorum. En azından can sıkıntımı biraz alır. Hala istikrar konusunda kendimden emin değilim. Ancak şöyle düşünüyorum bugüne kadar hayatımda hiç kendimi zorlamadım da ne oldu? Rahatlığımı ve keyfimi ön planda tutmak bana neler kaybettirdi bilemiyorum bunun muhasebesini yapabilmek gerçekten güç. Fakat bu andan itibaren hayatta kendimi zorlamak (bedenen ve aklen) yeni mottom. Ve bu yeniliğin takip sayfası da burası. Hadi bakalım kolay gelsin bana.
İnşallah :) Biraz evvel gidsip alışveriş yaptım evi sebze ile donattım adeta ama bu alışveriş ve yürüme olayı beni oldukça yordu ve acıktırdı tabii ki. Yemek yapmaktanda çok anlamam aldığım sebzelerden mantarı soğanı biberi havucu katıp katıştırıp haşlayıp kavurdum sonra içine kinoa ekledim onla birazdaha kavurdum şimdide su ekledim pilavımsı bir şey olacak. ekmek eksikliği hissetmemek amacı ile bu yolu deneyeceğim bakalım ne olacak. Kinoayı daha çncede pilav olarak yemiş ve beğenmiştim. Diyete başlıyorum diyede bir sayfaya üye oldum facebooktan zayıflama kürleri veriyor onları da deniycem, denedikçe yazarım. Bir de egzersiz eklemek lazım gelir ama bu kiloda bu bedeni hiç kaldırasım gelmiyor. Kaylyı bende araştırayım yapabileceğim gibi ise başlarım yoksa fırsat buldukça azar azar yuruyüş ile devam edeceğim...bende hazirandan bu yana 54ten 60 a çıktımşimdi kayla itsines'in 12 haftalık sporunu yapmaya karar verdim elimden geldiğince , şehir dışında okuyorum ve gerçekten düzgün beslenmek çok zor oluyo ama kaylayı yapanların before after larını gördükçe gaza geldim bakalım neler olucak :) kolay gelsin sana da ikimizde emeğimizin karşılığını alırız inşallah :)
İnşallah :) Biraz evvel gidsip alışveriş yaptım evi sebze ile donattım adeta ama bu alışveriş ve yürüme olayı beni oldukça yordu ve acıktırdı tabii ki. Yemek yapmaktanda çok anlamam aldığım sebzelerden mantarı soğanı biberi havucu katıp katıştırıp haşlayıp kavurdum sonra içine kinoa ekledim onla birazdaha kavurdum şimdide su ekledim pilavımsı bir şey olacak. ekmek eksikliği hissetmemek amacı ile bu yolu deneyeceğim bakalım ne olacak. Kinoayı daha çncede pilav olarak yemiş ve beğenmiştim. Diyete başlıyorum diyede bir sayfaya üye oldum facebooktan zayıflama kürleri veriyor onları da deniycem, denedikçe yazarım. Bir de egzersiz eklemek lazım gelir ama bu kiloda bu bedeni hiç kaldırasım gelmiyor. Kaylyı bende araştırayım yapabileceğim gibi ise başlarım yoksa fırsat buldukça azar azar yuruyüş ile devam edeceğim...
Kayla aslında paralıbir program ama internete sızmış tabi ücretsiz pdfleribende şuan tatildeyim evimde elinden geldiğince düzgün beslenicem okulda da arkadaşlarımı ayarttım hepsi spor ve diyet yapmaya başladılar yavaştan
ama ekmeği kesme bence ben ekmeksiz yapamam biliyorum mesela onun için sabahları kesinlikle tost yapıyorum ben 84 kilodan duşmuştum 54 e ve gerçekten ekmeği hiç kesmedim birde şunu anladım kafayı takarsan gerçekten olmuyo bu donemi bir diyet sureci olarak değilde herkes gibi bende sağlıklı besleniyorum olarak duşunursek gerçekten işe yarar . Mottoyu zorlamak değilde sağlıklı beslenmek olarak oğretirsek beynimize daha iyi sonuç alırız bence yani inşallah
![]()
Merhaba bahsettiğiniz programın videoları YouTube demi? Birde rica etsem pdf dosyalarının olduğu linki özelden atabilir misiniz? Merak ettim de öğrenmezsem eksik kalırKayla aslında paralıbir program ama internete sızmış tabi ücretsiz pdfleribende şuan tatildeyim evimde elinden geldiğince düzgün beslenicem okulda da arkadaşlarımı ayarttım hepsi spor ve diyet yapmaya başladılar yavaştan
ama ekmeği kesme bence ben ekmeksiz yapamam biliyorum mesela onun için sabahları kesinlikle tost yapıyorum ben 84 kilodan duşmuştum 54 e ve gerçekten ekmeği hiç kesmedim birde şunu anladım kafayı takarsan gerçekten olmuyo bu donemi bir diyet sureci olarak değilde herkes gibi bende sağlıklı besleniyorum olarak duşunursek gerçekten işe yarar . Mottoyu zorlamak değilde sağlıklı beslenmek olarak oğretirsek beynimize daha iyi sonuç alırız bence yani inşallah
![]()
Benim bildiğim kadarıyla dvd de aynı videolar var başka yok diye biliyorum ben , burada aynı dvdyi 5-6 parçaya bolup paylaşmışlar o kadar :)Bu hareketlerin hep kesilmiş hali var kesilmemis hali internette yok mu? Illa dvd mi almamız lazım.
Torrent olarak indirebilesin Can'ım kickass diye Bi site var orda arama kısmından arat çıkıyor, ben indirdimBu hareketlerin hep kesilmiş hali var kesilmemis hali internette yok mu? Illa dvd mi almamız lazım.
Çok teşekkür ederim. Ben onu bir ara indiriyim en iyisi.Torrent olarak indirebilesin Can'ım kickass diye Bi site var orda arama kısmından arat çıkıyor, ben indirdim