Bambu Bıçak Kullanan Var mı?

lavantakolonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
44
0
36
Bolu
Kızlar bambu bıçak gördüm geçen, bildiğiniz bambudan yapılmış. Espirisi ise sebze ve meyveler metalle temas ettiğinde vitaminlerini kaybediyorlar ama bambu bıçakta hiç bir şey olmuyor.

Kullanan, bilen var mı aranızda?

kizlar yanli$ anlamayin ama bana bu tarz $eyler yalan geliyor, bir örnek vereyim : metalin vitaminleri yok ettigi deniyor, peki yemegi pi$irirken tencere metal degilmi? yemegi kari$tirdigimiz servis ka$igi metal degilmi? peki yemek yedigimi biçak çatal ka$ik metal degilmi? ee tabiki metal, yani ha bambu ile dogrami$im ha normal biçakla, neticede vitamini gitmi$ olacak, tabi eger gidiyorsa gerçekten :)
ama mesela bal yerken plastik ka$ik kullanmayi tercih ediyorum, diger $eyler için ise dedigim sebeplerden dolayi sahte geliyor:72:

kizlar yanli$ anlamayin ama bana bu tarz $eyler yalan geliyor, bir örnek vereyim : metalin vitaminleri yok ettigi deniyor, peki yemegi pi$irirken tencere metal degilmi? yemegi kari$tirdigimiz servis ka$igi metal degilmi? peki yemek yedigimi biçak çatal ka$ik metal degilmi? ee tabiki metal, yani ha bambu ile dogrami$im ha normal biçakla, neticede vitamini gitmi$ olacak, tabi eger gidiyorsa gerçekten :)
ama mesela bal yerken plastik ka$ik kullanmayi tercih ediyorum, diger $eyler için ise dedigim sebeplerden dolayi sahte geliyor:72:

haklısın, yemek yaparken illaki metale değiyor, onu bırak yemek pişirme adı üstünde ısıl işlem görüyor vitaminler püfff
fakat salatalarda ve meyvelerde ısıl işlem söz konusu değil bir de şu var salata yaparken genelde kesmek yerine elle yolmayı tercih ediyor bazıları..

Merhaba..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..

Bu sebeple konunuz Mutfak Püf Noktaları başlığına taşınmıştır..

Bir hafta önce çok bilindik bir mutfak eşyaları mağazasından aldım.
Fiyatı 30 tl civarıydı.
Büyük umutlarla eve geldim.
Sonuç:Sebzeleri doğramıyor adeta çiğniyor,eziyor.
Aldığıma pişmanım:45:

Bir hafta önce çok bilindik bir mutfak eşyaları mağazasından aldım.
Fiyatı 30 tl civarıydı.
Büyük umutlarla eve geldim.
Sonuç:Sebzeleri doğramıyor adeta çiğniyor,eziyor.
Aldığıma pişmanım:45:

30 lira mı:53:
ben de geçen hafta esse den aldım 5 liraydı.
çok pahalı almışsınız.ama size katılıyorum
hiç iyi kesmiyor.asla tavsiye etmiyorum.

30 lira mı:53:
ben de geçen hafta esse den aldım 5 liraydı.
çok pahalı almışsınız.ama size katılıyorum
hiç iyi kesmiyor.asla tavsiye etmiyorum.

Merhaba hanımlar,

Ben kullanıyorum, memnunum. 30 TL çok pahalı, 5 TL de çok ucuz. Bana hediye gelmişti oradan biliyorum. Sebze ve meyveler için gayet sağlıklı oluyor. Ortalama fiyatları 10-13 TL arasında. Bambu Dükkanı 'ndan satın alabilirsiniz.

Ahşap ile bambu çok karıştırılıyor. Aldığınız bıçağın %100 bambu olmasına dikkat etmeniz lazım.

Back
X