Bana ağzınıza geleni sayarmısınız beni kendime getirin????

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Yoruldum be vallacok yoruldum kendimden de nefret ediyorum bide siz aşağılayın diye geldim .Bu bu adamla tanışana kadar aşka küsmüş eski nişanlısı evlenmek üzere olan biri canini yaktiginda ben gucluyum bidaha onun gbi sevemem ben nelere dayandim kimse yakamaz öyle canimi dedigimkendi halinde mutlu işinde gücünde olan ve bi insanken çıkagelen beni bi masalın içindeymiş gibi bi hikayeye atan bu adam var be ben ona öyle inandım ki hayatında hic böyle sevmedim sevilmedim havasında mutlu mutlu evlencez sanıyodum çok kibar anlayışlı düzgün ustume titreyen ojemle bile ilgilenen bi adam.

Ama ilişkini son 1 ayı kavgalar arttı bana küfür etti bende ona . 3 4 kere ayrildik en son ayrilik da ben baslatsam da en son eski sevgilim artık ben sanada kendime de inanmıyorum dedi ve beni terketti peşinden koştum hatta bırakma beni dedim evet gurursuz yüzsüz ben . Bu aralarda ne zaman cagirsam geldi ve kendini hatırlattı hala çok seviyorum seni cok kıskanıyorum sosyal medya hesaplarimi kurcalamalar hesap sormalar beni merak etmeler derken beni hep avucunda tuttu
Bugün de instagrami dondurdum twittri kapattım bu dalakta ben onu engelledim sanmış hemen beni twittrdan engellemiş numaramı wp dan engellemiş bende aradım derdin ne diye . Sen beni engelledin sandim zaten hayatında başka biri var biliyorum dedi bende açıklama yaptim . Twitini su beğenmiş geçen seni surda gördüm fln . Yine ayni şeyler bana senin canin artik yanmiyo iki haftadır yanda benim de canimi yakmak icin mutlaka arardın dedi . Şizofren bana çok asigim cok seviyorum ama istemiyorum dedi . Bunları söylerken de cok zorlamıyorum alışamadım alisamadim arkadaşlarım boş geliyo senin değerin çok farklı ama sana dönmem dedi . Bende dedimki ınsallah mutlu olursun aradın mutluluğu bulursun beni gurursuz görmüş olabilirsin ben seni unutmak sevgimi kaybetmek istemedim benim vicdanim rahat insallah mutlu olursun çünkü bir gun dönüp gelirsen ben artık ayni ben olmaya cam dedim ve kapattım kendimden nefret ediyorum sanki ben sizofrenmisim gibi kafamı beynimi alt ust etti suan ondan nefret ediyorum ama sabah olduğunda yine özlemiş olarak uyancam hafizami silmek isiyorum

23 tabiki ölmuyo 6 yıl ilişkim olan eski nişanlımı hatırlamıyorum ama bi zamanlar seni çok seven birinin bu kadar değişmesini ben biraz zor kabul ediyorum
Yaşınız kaç ? Kimse aşktan ölmüyor amma arabeske baglamışsınız, kaç kere denemişsiniz olmamış daha zorlamanın mantığı ne ?

Tamamen bitiren ve dönmeyi düşünmeyen normal bir insan seni çok seviyorum çok aşığım demez ve sosyal medyamı dondurmamin üzerinden sadece yarim saat geçmesine rağmen buna karşılık vermez , hatta twitlerimi begenen bir adamı sevgilim sanıp onun profiline bakıp ordan anlam çıkarmaz , işyerimin bahçesinde çekirdek citliyorum diye mutlu oldugumu idda etmez , çok seviyorum çok aşığım sensizliğe alışamadım demez demi gerçekten artık dengemi bozdu e bunları söyleyince seven bi insan olarak bende aptallasiyorum
Evet evet siz normalsiniz, ama karşıdaki anormal.
Ve size tersini yüklemeye çalışıyor.
Yavaş yavaş irdeleme yeteneğinizi etkilemiş belli ki, uzaklaşın lütfen.

Onun ustunden 3 sene geçti 6 yıl birlikte olduk birlikte büyüdük ve ben 3 senede unutamadım unuttum aslında ama hayatıma birini alamadm ta ki bu insanı tanıyana kadar . Kendime diyorum sen onu unuttun diye ama gönül ferman dinlemiyo
Bi eski nisanliniz var bi de bu çocuk mu var. Nisanlinizi unuttunuz da bunu mu unutamadiniz. Cidden anlamadım.

Sizle olmak istemiyor ama siz onsuz yapamayın, başkasıyla mutlu olamayın hep onu anın diye bu yaptıkları.
Yani sayko özellikler gösteriyor kendisi.
Ya da gerçekten sado mazo seviyor ki hem size hem kendine acı çektirmekten tuhaf bir haz alıyor.
Manyak yani, bırak gitsin.

Sizi çok iyi anlıyorum o çaresizliğinizi özellikle.Siz yalvarınca sizi cepte görmüş aklı sıra süründürmek istemiş.Küfür girmiş aranıza bu da saygı bitmiş demektir.Biz size tesellide versek kızsakta boş biliyorsunuz her şeyin ilacı zaman.Hesaplarınızı kapatmakla iyi yapmışsınız gözden ırak gönülden de ırak olur biraz kendinizi dinlersiniz.Bu süreçte hiç aramayın ya da yazmayın,sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Iste o çaresizlik insanı mahvediyo o rahat nasıl olsa dönse kabul edileceğini biliyo ama artık bitti . Kendimi rezil ettiğim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…