Bana ağzınıza geleni sayarmısınız beni kendime getirin????

Ne onu tanıyabiliyorum ne kendimi öyle sacma sebeplerden bittiği gerçekten beni sevdiğini de düşünmüyorum onun da döneceğini sanmiyorum

Bi erkegi bukadar hayatınızın merkezine koymayın değmez ☺ kimse sizden kıymetli değil hobi edinin hayatınızı merkezi kendiniz olun

Hayat akiyor, yenileniyor hiç birşey olduğu gibi kalmıyor. Bu müthiş birşey değil mi? Mesela ben dün saydirdigim insana gittim bugün hiç bişey olmamış gibi devam ettim. Siz neden olduğunuz yerde sürünüyorsunuz

Virgülü geçtim nokta diye bir şeyimiz var yazarken cümlenin nerde bittiğini gösteriyor bilginize...

Canım bak büyük ihtimal yaşım senden büyük. Bu duyguyu iyi tanıyorum. Çok zor günler geçirdim bende bu duygularla. Ama gördümki o kişiyi o hale getiren biziz. Yani o normal vasat bir insanken biz şahane görüyoruz. Beynimizin bir oyunu bu inan. Geçecek hatırlamamaya çalış, reddet aklına geldikçe. Geçiyor sonunda merak etme.

Şöyle söyleyeyim bu dengesiz tipler normal insanların da denfesini bozuyor sonra bir bakmışsın kendin de abuk subuk davranıyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…