- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.547
- 333
Gece gece bu arabesk aşk muhabbeti de ne bileyim... bi jiletler eksikYoruldum be vallacok yoruldum kendimden de nefret ediyorum bide siz aşağılayın diye geldim .Bu bu adamla tanışana kadar aşka küsmüş eski nişanlısı evlenmek üzere olan biri canini yaktiginda ben gucluyum bidaha onun gbi sevemem ben nelere dayandim kimse yakamaz öyle canimi dedigimkendi halinde mutlu işinde gücünde olan ve bi insanken çıkagelen beni bi masalın içindeymiş gibi bi hikayeye atan bu adam var be ben ona öyle inandım ki hayatında hic böyle sevmedim sevilmedim havasında mutlu mutlu evlencez sanıyodum çok kibar anlayışlı düzgün ustume titreyen ojemle bile ilgilenen bi adam.
Ama ilişkini son 1 ayı kavgalar arttı bana küfür etti bende ona . 3 4 kere ayrildik en son ayrilik da ben baslatsam da en son eski sevgilim artık ben sanada kendime de inanmıyorum dedi ve beni terketti peşinden koştum hatta bırakma beni dedim evet gurursuz yüzsüz ben . Bu aralarda ne zaman cagirsam geldi ve kendini hatırlattı hala çok seviyorum seni cok kıskanıyorum sosyal medya hesaplarimi kurcalamalar hesap sormalar beni merak etmeler derken beni hep avucunda tuttu
Bugün de instagrami dondurdum twittri kapattım bu dalakta ben onu engelledim sanmış hemen beni twittrdan engellemiş numaramı wp dan engellemiş bende aradım derdin ne diye . Sen beni engelledin sandim zaten hayatında başka biri var biliyorum dedi bende açıklama yaptim . Twitini su beğenmiş geçen seni surda gördüm fln . Yine ayni şeyler bana senin canin artik yanmiyo iki haftadır yanda benim de canimi yakmak icin mutlaka arardın dedi . Şizofren bana çok asigim cok seviyorum ama istemiyorum dedi . Bunları söylerken de cok zorlamıyorum alışamadım alisamadim arkadaşlarım boş geliyo senin değerin çok farklı ama sana dönmem dedi . Bende dedimki ınsallah mutlu olursun aradın mutluluğu bulursun beni gurursuz görmüş olabilirsin ben seni unutmak sevgimi kaybetmek istemedim benim vicdanim rahat insallah mutlu olursun çünkü bir gun dönüp gelirsen ben artık ayni ben olmaya cam dedim ve kapattım kendimden nefret ediyorum sanki ben sizofrenmisim gibi kafamı beynimi alt ust etti suan ondan nefret ediyorum ama sabah olduğunda yine özlemiş olarak uyancam hafizami silmek isiyorum
Aksine bazıları bundan haz alır.İliskimiz aslında hastalıklı değildi kalbimi hic kırmazdı hiç ilgisizliği olmazdı hatta bi insan bu kadar mükemmel olamaz derdim onun bu değişimi beni bu hale getirdi
1-Ojenizle nasıl ilgileniyor?Yoruldum be vallacok yoruldum kendimden de nefret ediyorum bide siz aşağılayın diye geldim .Bu bu adamla tanışana kadar aşka küsmüş eski nişanlısı evlenmek üzere olan biri canini yaktiginda ben gucluyum bidaha onun gbi sevemem ben nelere dayandim kimse yakamaz öyle canimi dedigimkendi halinde mutlu işinde gücünde olan ve bi insanken çıkagelen beni bi masalın içindeymiş gibi bi hikayeye atan bu adam var be ben ona öyle inandım ki hayatında hic böyle sevmedim sevilmedim havasında mutlu mutlu evlencez sanıyodum çok kibar anlayışlı düzgün ustume titreyen ojemle bile ilgilenen bi adam.
Ama ilişkini son 1 ayı kavgalar arttı bana küfür etti bende ona . 3 4 kere ayrildik en son ayrilik da ben baslatsam da en son eski sevgilim artık ben sanada kendime de inanmıyorum dedi ve beni terketti peşinden koştum hatta bırakma beni dedim evet gurursuz yüzsüz ben . Bu aralarda ne zaman cagirsam geldi ve kendini hatırlattı hala çok seviyorum seni cok kıskanıyorum sosyal medya hesaplarimi kurcalamalar hesap sormalar beni merak etmeler derken beni hep avucunda tuttu
Bugün de instagrami dondurdum twittri kapattım bu dalakta ben onu engelledim sanmış hemen beni twittrdan engellemiş numaramı wp dan engellemiş bende aradım derdin ne diye . Sen beni engelledin sandim zaten hayatında başka biri var biliyorum dedi bende açıklama yaptim . Twitini su beğenmiş geçen seni surda gördüm fln . Yine ayni şeyler bana senin canin artik yanmiyo iki haftadır yanda benim de canimi yakmak icin mutlaka arardın dedi . Şizofren bana çok asigim cok seviyorum ama istemiyorum dedi . Bunları söylerken de cok zorlamıyorum alışamadım alisamadim arkadaşlarım boş geliyo senin değerin çok farklı ama sana dönmem dedi . Bende dedimki ınsallah mutlu olursun aradın mutluluğu bulursun beni gurursuz görmüş olabilirsin ben seni unutmak sevgimi kaybetmek istemedim benim vicdanim rahat insallah mutlu olursun çünkü bir gun dönüp gelirsen ben artık ayni ben olmaya cam dedim ve kapattım kendimden nefret ediyorum sanki ben sizofrenmisim gibi kafamı beynimi alt ust etti suan ondan nefret ediyorum ama sabah olduğunda yine özlemiş olarak uyancam hafizami silmek isiyorum
BK son konumda aynısı var ayrılıp barıştık seviyorum ama istemiyorum dedi en son . Dengesiz manyak sorunlu gibi hissetmemi sağladı. İlk Zamanlar rüya gibiydi. Bir kaç defa ayrıldık ama en son iki hafta peşinde koştum. Engelliyo aciyo geliyo kiskaniyo ama istemiyo. Sen love bombing ve narsist erkek bunları bir araştır önce. Bak seni nasilanipule etmiş ben de kendimi deli saniyodum. İkincisi aramayı sormayı bıraktım heesey yolunda takmiyo gibi davrandım şimdi peşimde dolanıyor çünkü adam narsist. O adamlar hasta. Keşke kurtulsan.ne onunki gerçek sevgi çünkü onlar aşık olamaz hasta insanlar. Senin de algıların ile oynadığı için sen de aşk saniyosun. Geçecek emin ol.iki hafta hergun ağladım ben. Sen bı araştır bak love bombing narsist erkek vs
Adam dengesizin teki. Senin de dengeni bozmus
Olay bu. Ruh hastasi, narsist biriyle berabermissin kisacasi. Iyilesmen zaman alir. Ama bunun icin onunla tum iletisi koparman lazim.
Sizden ricam, biraz imla kurallarina dikkat ederek yazmaniz. Hicbirsey anlamadimYoruldum be vallacok yoruldum kendimden de nefret ediyorum bide siz aşağılayın diye geldim .Bu bu adamla tanışana kadar aşka küsmüş eski nişanlısı evlenmek üzere olan biri canini yaktiginda ben gucluyum bidaha onun gbi sevemem ben nelere dayandim kimse yakamaz öyle canimi dedigimkendi halinde mutlu işinde gücünde olan ve bi insanken çıkagelen beni bi masalın içindeymiş gibi bi hikayeye atan bu adam var be ben ona öyle inandım ki hayatında hic böyle sevmedim sevilmedim havasında mutlu mutlu evlencez sanıyodum çok kibar anlayışlı düzgün ustume titreyen ojemle bile ilgilenen bi adam.
Kendine o kadar kızgınsın ki kendi kendine ettiğin laflar az geliyor bizden teyit istiyorsun. Şimdi derin nefes al ve içine gönlüne bir bak neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?