Bana ağzınıza geleni sayarmısınız beni kendime getirin????

Ya bacım madem dondurdun, neden hemen tekrar açıyorsun? Kapat, sessizliğine çekil, bırak engellerse engellesin, neden arıyorsun? Üzerine düştükçe asla ve asla umursamıyorlar, emin olabilirsin. Ona ulaşmaya çalışma, kendin de ulaşılmaz ol. Erkeklere karşı içinden geldiği gibi davranmak, sevgini göstermek kesinlikle işe yaramıyor. Bol bol strateji ve taktik şart...

Gece gece bu arabesk aşk muhabbeti de ne bileyim... bi jiletler eksik

Herkesin başından aşağı yukarı böyle birşey geçmiştir . İlerde bu yaşadıklarına gülecek ve salakmisjm diyeceksin. Şuan o olmazsa hayat yok gibi geliyi ya, o olursa asıl hayatın nasıl olur dusun her gün kavga kıyamet belki de siddet

İliskimiz aslında hastalıklı değildi kalbimi hic kırmazdı hiç ilgisizliği olmazdı hatta bi insan bu kadar mükemmel olamaz derdim onun bu değişimi beni bu hale getirdi
Aksine bazıları bundan haz alır.
Önce kadını göklere çıkarır, mükemmel imaj çizer. Ona bağlandığını hissettiği anda kadını çıkardığı yerden paraşütsüz aşağı atar.
Bi tür hastalıklı tipler sevmeyi bilmez, sadece rol yapar. Sizi önce iter sonra çeker, kovar çağırır. Kedinin köpekle oynadığı gibi oynar. Çünkü sizi oyuncağı olarak görür aşık bir insan olarak değil.

O yüzden bu duruma aşk olarak değil bir manyağın oyunu olarak bakın.

1-Ojenizle nasıl ilgileniyor?
2- Sadece o mu şizofren?
3-Psikiyatriste ne zaman gideceksiniz?

Bizim de sinir harbi testinden sağ çıkmış bi ilişkimiz var. Bazı stres nedenlerim ve kaygılarım vardı. Bu beni çok agresifleştirmişti. Doğru düzgün sohbet edemez olmuştuk,her dediğinden kavga sebebi yaratıp sevgimden esirgiyordum.. Sonra benim için neler yaptıgına,ne anlam ifade ettiğine dikkatimi artırıp yeri doldurulamayacak kadar değerli oldugunu farkettim. Davranışlarımdan utandım,göstermedigim sevgi için üzüldüm kendimi suçladım. İletişim çok önemli bi şey ve ben onla iletişim kurarken yanlış davranıyordum,psikolojimin ilişkimize yön vermesine neden oluyordum. Bunları onu kaybetmeden farketmem ve ona sımsıkı sarılmam bizi kurtardı,yoksa biz de dağılıp gidecektik. Çok badireler atlattık,şu an bendeki değişimi o kadar net görüyor ve o kadar memnun ki.. Ben böyle bir Dilekle hiç olmamıştım en başından beri diyor.
Sorun hanginizde anlayamadım ama iletişim sorunu var gibi ve psikolojiler de normal gelmedi.. Sevginiz varsa bu ikisi üzerinde düşünüp ne yapmanız gerektiğine karar verebilirdiniz. Birbirinizi suçlamak,hakaret etmek,küfür etmekten bahsediyosunuz,sonra da sevgiden bahsediyosunuz. Olmamış bu.. Bazı şeyler ağırdır anında uzaklaştırır,dikkat etmek lazım. Sevgilimizse içinde nefret barındırmayacak sevgi barındırması gerekir.. Buna siz mi neden oldunuz yoksa kendi sorunları mı var bunu düşünün derim

Hiiiiiic bisey anlamadim.
Galiba cok tutucusunuz,o kadar yazida 1 tanecik nokta gordum maasallah.
Keske bu tutuculugunuzu kendi hayatiniza verdiginiz degerdede gorebilsek.

BK son konumda aynısı var ayrılıp barıştık seviyorum ama istemiyorum dedi en son . Dengesiz manyak sorunlu gibi hissetmemi sağladı. İlk Zamanlar rüya gibiydi. Bir kaç defa ayrıldık ama en son iki hafta peşinde koştum. Engelliyo aciyo geliyo kiskaniyo ama istemiyo. Sen love bombing ve narsist erkek bunları bir araştır önce. Bak seni nasilanipule etmiş ben de kendimi deli saniyodum. İkincisi aramayı sormayı bıraktım heesey yolunda takmiyo gibi davrandım şimdi peşimde dolanıyor çünkü adam narsist. O adamlar hasta. Keşke kurtulsan.ne onunki gerçek sevgi çünkü onlar aşık olamaz hasta insanlar. Senin de algıların ile oynadığı için sen de aşk saniyosun. Geçecek emin ol.iki hafta hergun ağladım ben. Sen bı araştır bak love bombing narsist erkek vs

Adam dengesizin teki. Senin de dengeni bozmus
Olay bu. Ruh hastasi, narsist biriyle berabermissin kisacasi. Iyilesmen zaman alir. Ama bunun icin onunla tum iletisi koparman lazim.

Kendimi sorunlu hissediyorum gerçekten bağımı koparamıyorum yapmam böyle şeyler normalde ama onu düşünmeden edemiyorum . Elinde oyuncak oldum resmen ama dunden sonra iyice nefret ettirdi gerçekten
Adam dengesizin teki. Senin de dengeni bozmus
Olay bu. Ruh hastasi, narsist biriyle berabermissin kisacasi. Iyilesmen zaman alir. Ama bunun icin onunla tum iletisi koparman lazim.

Sıkma canını adam narsist olabilir.. Kurtulduğun icin şükür edeceksin acıların bittiğinde..

Sizden ricam, biraz imla kurallarina dikkat ederek yazmaniz. Hicbirsey anlamadim

off lackalasmis bir iliskiyi goturmeye calisiyorsunuz anladigim kadariyla.sen dondukce ayni seyler olacak birdaha birdaha uzulmeye gerek yok kesip atin bitsin.kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.

Adam narsist %99. Bu narsist adamlar öyle bi kendine bağlar öyle değerli hissettirir havalara uçurur sonra sen havadayken lap diye bırakır yere düşersin bu defa o ilgiyi özler sen peşinden koşarsın, peşinden koştukça da kendini geri çeker ama elini üstünden çekmez niye bu kıyafeti giydin neden bu fotoyu koydun dşye müdahil olmaya çalışır kendini unutturmaz. Eminim ayrılma nedeni saçma sapan bir şeydir bilerek yapıyorlar çünkü önce kendilerine bağlayıp sonra nedensiz ayrılmak istiyolar ama blöf geri dönecek. bence siz geri dönmeyin çünkü çok acı çekersiniz sürekli eskiye dönsün diye kendinizden tavizler verirsiniz. Bi abla tavsiyesi uzak dur

Kendine o kadar kızgınsın ki kendi kendine ettiğin laflar az geliyor bizden teyit istiyorsun. Şimdi derin nefes al ve içine gönlüne bir bak neler oluyor

Evet cok kızgınım çünkü defalarca kez istemiyorum lafını duymama rağmen ona değil seviyorum lafına takılıp kaldım istemiyorum demesi umrumda olmadi ve kendini hastalıklı biri olarak görmeye başladım çünkü 6 senelik ilişkimi unuttum inanın suan zorlasam hatırlayamıyorum bu kim diyorum ama hiç aklımdan cikmiyo
Kendine o kadar kızgınsın ki kendi kendine ettiğin laflar az geliyor bizden teyit istiyorsun. Şimdi derin nefes al ve içine gönlüne bir bak neler oluyor

Güzel ilişki kendiliğinden akıp giden bir sey ya. Boyle türk dizisi gibi bir şeyler degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…