Bana ağzınıza geleni sayarmısınız beni kendime getirin????

Hmm anladım o seni yedekte goruyo muhtemelen. O yüzden böyle gelgit tavırları. Hem ayrıl hem peşini bırakma yok öyle dünya..
Çok gencsin en güzel zamanlarını bu dengesizle mahvetme

Size tum bunlari unutturacak biri lazim..bu hastalikli iliskiye hoscakal demezseniz hayat size yeni bir merhaba sunmaz.

İliskimiz aslında hastalıklı değildi kalbimi hic kırmazdı hiç ilgisizliği olmazdı hatta bi insan bu kadar mükemmel olamaz derdim onun bu değişimi beni bu hale getirdi
Size tum bunlari unutturacak biri lazim..bu hastalikli iliskiye hoscakal demezseniz hayat size yeni bir merhaba sunmaz.

Noldu da ilişkiniz güzel giderken bu hale geldi ondan bahsetmemişsiniz.Belki çözülecek bir şeydir

Okuyup anlamayi cok istedigim ama asla anlayamadigim bir magmadayim...Bir ben okuyamadim sanmistim.Cocuklar ev isi vs derken ama tek degilmisim..

Okadar uzun ki . Ilk baştan başlayım ozaman benim geçmişle ilgili biraz güven problemim vardı ona ve bir gun benim geçmişim konusunu açtı bende ona ben senin geçmişini kapatmışken senin benimkini açmaya hakkın yok dedim oda bana güvenmiyorsan ayrıl dedi bende telefonu kapattım özür diledi affetmedim sabah aradım soğuk konuş tu bende devam ettirdim ve kavga çıktı ayrılığa kadar geldi konu aksam bana ben kendime gelemiyorum sana bi türlü eskisi gibi gelemiyorum kelimelerin bana dokunmuyo virt zırt istemiyorum pişman olcam fln dedi 2 gün arayip sormadı benim çabamla barıştık ama ben yikildim sonra eskisinden daha bağlı oldu bana guzeldi herşey aradan 1 hafta geçmeden benim daha once yaptığım bi hata ortaya çıktı ve benden ayrıldı zar zor affettirdim kendimi ondan 4 gun sonra ayrı geçtiğimiz dönemde onunla ilgili duyduğum asli olmayan bi konuyla onu suçladım ama dinleyince hak verdim ve o ona iftira attigimi söyleyip sinirle bağırıp çağırdı küfürler etti ayrılığa geldi konu yine sonra yine barıştık ve bundan 3 gun sonra evlilikle ilgili bi konudan kavga çıktı bana ağır laflar etti aslında kaldıramayacağım seylerdi özür diledi resmen yalvardı ama ben sakinlesemedim o sinirle kötü şeyler söylendi ve bitti sonra bidaha istemedi
Noldu da ilişkiniz güzel giderken bu hale geldi ondan bahsetmemişsiniz.Belki çözülecek bir şeydir

Saniyorsunuz ki evlilikler süt liman bugun affediceksiniz yarin evlenince yine ayni laflar dillerine pelesenk olmus sinirlenince canevinden vurucak.Onlara en iyi ilahi ceza kotuler kotulerle olsun insallah..

Zaten kendime kızdığım konu o normalde mantıklı bi insanımdır ilişki içindeyken affetmem burnumu sık tutarım ama adam benden ayrıldımi hirsimdan her sözü tutacak kıvamda oluyorum
Saniyorsunuz ki evlilikler süt liman bugun affediceksiniz yarin evlenince yine ayni laflar dillerine pelesenk olmus sinirlenince canevinden vurucak.Onlara en iyi ilahi ceza kotuler kotulerle olsun insallah..

Aslında aranızda çözülecek şeyler ama öfke kontrolü yok iki tarafta da o yüzden bu noktaya gelinmiş bence.Yerinizde olsam aramazdım mesaj atmazdım artık en azından ortalık biraz durulsun hem kendinize hem karşınızdakine durup düşünme fırsatı verin.Ha olur ya da olmaz kendinizi de bu kadar yıpratmayın daha 23 yaşındasınız

Evet çözülmeyecek hiç bişey yoktu ama keske olsaydı çünkü istemiyorum diye ve hic bir çaba göstermeyen bir adamdan daha büyük bi sorun yok bence ortalığın durulacağını da sanmıyorum ve bana donecegini de en iyi si yoluma bakmak

Kendine gel bacimmm yaaa su salak erkeklere kendinizi yedirtmeyin yaaa

Herşey gececek ve birgün kendinize çok kızacaksınız bunları düşündüğünüz için

Hiç anlamadım bişey .

Vezir edersen rezil olursun****** neyse konuyu da anlamadım ama bi özlü söz olsun diye dedim akaabinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…