Hmm anladım o seni yedekte goruyo muhtemelen. O yüzden böyle gelgit tavırları. Hem ayrıl hem peşini bırakma yok öyle dünya..Onun ustunden 3 sene geçti 6 yıl birlikte olduk birlikte büyüdük ve ben 3 senede unutamadım unuttum aslında ama hayatıma birini alamadm ta ki bu insanı tanıyana kadar . Kendime diyorum sen onu unuttun diye ama gönül ferman dinlemiyo
Size tum bunlari unutturacak biri lazim..bu hastalikli iliskiye hoscakal demezseniz hayat size yeni bir merhaba sunmaz.
Noldu da ilişkiniz güzel giderken bu hale geldi ondan bahsetmemişsiniz.Belki çözülecek bir şeydir
Saniyorsunuz ki evlilikler süt liman bugun affediceksiniz yarin evlenince yine ayni laflar dillerine pelesenk olmus sinirlenince canevinden vurucak.Onlara en iyi ilahi ceza kotuler kotulerle olsun insallah..
Okadar uzun ki . Ilk baştan başlayım ozaman benim geçmişle ilgili biraz güven problemim vardı ona ve bir gun benim geçmişim konusunu açtı bende ona ben senin geçmişini kapatmışken senin benimkini açmaya hakkın yok dedim oda bana güvenmiyorsan ayrıl dedi bende telefonu kapattım özür diledi affetmedim sabah aradım soğuk konuş tu bende devam ettirdim ve kavga çıktı ayrılığa kadar geldi konu aksam bana ben kendime gelemiyorum sana bi türlü eskisi gibi gelemiyorum kelimelerin bana dokunmuyo virt zırt istemiyorum pişman olcam fln dedi 2 gün arayip sormadı benim çabamla barıştık ama ben yikildim sonra eskisinden daha bağlı oldu bana guzeldi herşey aradan 1 hafta geçmeden benim daha once yaptığım bi hata ortaya çıktı ve benden ayrıldı zar zor affettirdim kendimi ondan 4 gun sonra ayrı geçtiğimiz dönemde onunla ilgili duyduğum asli olmayan bi konuyla onu suçladım ama dinleyince hak verdim ve o ona iftira attigimi söyleyip sinirle bağırıp çağırdı küfürler etti ayrılığa geldi konu yine sonra yine barıştık ve bundan 3 gun sonra evlilikle ilgili bi konudan kavga çıktı bana ağır laflar etti aslında kaldıramayacağım seylerdi özür diledi resmen yalvardı ama ben sakinlesemedim o sinirle kötü şeyler söylendi ve bitti sonra bidaha istemedi
Aslında aranızda çözülecek şeyler ama öfke kontrolü yok iki tarafta da o yüzden bu noktaya gelinmiş bence.Yerinizde olsam aramazdım mesaj atmazdım artık en azından ortalık biraz durulsun hem kendinize hem karşınızdakine durup düşünme fırsatı verin.Ha olur ya da olmaz kendinizi de bu kadar yıpratmayın daha 23 yaşındasınız
Eski sevgilime benzettim sizinkini, yoksa aynı kişiler mi
Olabilir valla hersey mümkün ikizler burcu benimki
Öküz burcu onlarErkeklerin burçları farklı bile olsa demek ki hep aynı oluyolarmış...
Hiç anlamadım bişey .Yoruldum be vallacok yoruldum kendimden de nefret ediyorum bide siz aşağılayın diye geldim .Bu bu adamla tanışana kadar aşka küsmüş eski nişanlısı evlenmek üzere olan biri canini yaktiginda ben gucluyum bidaha onun gbi sevemem ben nelere dayandim kimse yakamaz öyle canimi dedigimkendi halinde mutlu işinde gücünde olan ve bi insanken çıkagelen beni bi masalın içindeymiş gibi bi hikayeye atan bu adam var be ben ona öyle inandım ki hayatında hic böyle sevmedim sevilmedim havasında mutlu mutlu evlencez sanıyodum çok kibar anlayışlı düzgün ustume titreyen ojemle bile ilgilenen bi adam.
Ama ilişkini son 1 ayı kavgalar arttı bana küfür etti bende ona . 3 4 kere ayrildik en son ayrilik da ben baslatsam da en son eski sevgilim artık ben sanada kendime de inanmıyorum dedi ve beni terketti peşinden koştum hatta bırakma beni dedim evet gurursuz yüzsüz ben . Bu aralarda ne zaman cagirsam geldi ve kendini hatırlattı hala çok seviyorum seni cok kıskanıyorum sosyal medya hesaplarimi kurcalamalar hesap sormalar beni merak etmeler derken beni hep avucunda tuttu
Bugün de instagrami dondurdum twittri kapattım bu dalakta ben onu engelledim sanmış hemen beni twittrdan engellemiş numaramı wp dan engellemiş bende aradım derdin ne diye . Sen beni engelledin sandim zaten hayatında başka biri var biliyorum dedi bende açıklama yaptim . Twitini su beğenmiş geçen seni surda gördüm fln . Yine ayni şeyler bana senin canin artik yanmiyo iki haftadır yanda benim de canimi yakmak icin mutlaka arardın dedi . Şizofren bana çok asigim cok seviyorum ama istemiyorum dedi . Bunları söylerken de cok zorlamıyorum alışamadım alisamadim arkadaşlarım boş geliyo senin değerin çok farklı ama sana dönmem dedi . Bende dedimki ınsallah mutlu olursun aradın mutluluğu bulursun beni gurursuz görmüş olabilirsin ben seni unutmak sevgimi kaybetmek istemedim benim vicdanim rahat insallah mutlu olursun çünkü bir gun dönüp gelirsen ben artık ayni ben olmaya cam dedim ve kapattım kendimden nefret ediyorum sanki ben sizofrenmisim gibi kafamı beynimi alt ust etti suan ondan nefret ediyorum ama sabah olduğunda yine özlemiş olarak uyancam hafizami silmek isiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?