- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Merhabalar kızlar. Benim derdim ailemle. Biliyorsunuz türkiye olarak zor bi süreçten geçiyoruz..ben 4 aylik hamileyim. Gecen hafta kiz kardeşim kadinsal küçük bir operasyon geçirdi anneme "ben hastaneye gelmesem mi çünkü her yer mikrop kaynıyor hastaneden eve gelsin gelirim " dedim çünkü gerçekten korkuyordum hem oglum var 4 yaşında ben hamileyim velhasil bu kavga döndü nasil gelmessin vs kiz kardesim benimle kavga etti. Neyse ameliyat oldu gerçekten aklim kaldigi için evden hastaneye kadar yürüyerek gittim sirf toplu taşıma kullanmamak için 5 saati hastanede geçirdim oglumla esimin yukari cikmasina musade etmedim 5 saat aşağıda kaldilar. Ameliyat oldu eve geldim . Hastaneden bir gun taburcu olup anneme gitti yine kıyamadım 4 gun boyunca beraber kaldim onunla. ( bu arada kendisi baska memelekette gelin ameliyat icin geldi bizim sehre ) ama 4 gun boyunca yemin ederim atak geciriyordum su virüs zikkimindan dolayindan. Hatta eve geçecektim kiz kardesim musade etmedi kal burda dedi yine kiramadim. Neyse eve dondu 4. Gunun sonunda bende eve geldim. Dün erkek kardesim beni aradi abla evdeysen sana geliyorum diye bende dedim ki ablacim niye sokakta dolaşıyorsun dolmusa otobuse binme eve dön bak her yer tehlikeli annemi aradim dedim anne bak yanlis anlama ara cocuk eve gelsin her yer tehlikeli. Bugün de beni goruntulu aradi dedi iste cok zoruma gitmiş sen kardeşini kabul etmemissin bize bisey olsa demekki bu cocuklarin vay haline ... cok sinirlendim o kadar kotu zamanlarda hep ben kostum ben yaptim kiramadim kimseyi annemler zaten hic birseyi ciddiye almıyor onlarin dusunmsi gereken yerde ben düşünüyorum herseyi dayanamadim ağladım. Beni boyle biliyorsanız aramayin bidaha yeter artık dedim kapattım sabahtan beri agliyorum bu hamile halimle