Bana akıl verin çıldıracağım?

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Merhabalar kızlar. Benim derdim ailemle. Biliyorsunuz türkiye olarak zor bi süreçten geçiyoruz..ben 4 aylik hamileyim. Gecen hafta kiz kardeşim kadinsal küçük bir operasyon geçirdi anneme "ben hastaneye gelmesem mi çünkü her yer mikrop kaynıyor hastaneden eve gelsin gelirim " dedim çünkü gerçekten korkuyordum hem oglum var 4 yaşında ben hamileyim velhasil bu kavga döndü nasil gelmessin vs kiz kardesim benimle kavga etti. Neyse ameliyat oldu gerçekten aklim kaldigi için evden hastaneye kadar yürüyerek gittim sirf toplu taşıma kullanmamak için 5 saati hastanede geçirdim oglumla esimin yukari cikmasina musade etmedim 5 saat aşağıda kaldilar. Ameliyat oldu eve geldim . Hastaneden bir gun taburcu olup anneme gitti yine kıyamadım 4 gun boyunca beraber kaldim onunla. ( bu arada kendisi baska memelekette gelin ameliyat icin geldi bizim sehre ) ama 4 gun boyunca yemin ederim atak geciriyordum su virüs zikkimindan dolayindan. Hatta eve geçecektim kiz kardesim musade etmedi kal burda dedi yine kiramadim. Neyse eve dondu 4. Gunun sonunda bende eve geldim. Dün erkek kardesim beni aradi abla evdeysen sana geliyorum diye bende dedim ki ablacim niye sokakta dolaşıyorsun dolmusa otobuse binme eve dön bak her yer tehlikeli annemi aradim dedim anne bak yanlis anlama ara cocuk eve gelsin her yer tehlikeli. Bugün de beni goruntulu aradi dedi iste cok zoruma gitmiş sen kardeşini kabul etmemissin bize bisey olsa demekki bu cocuklarin vay haline ... cok sinirlendim o kadar kotu zamanlarda hep ben kostum ben yaptim kiramadim kimseyi annemler zaten hic birseyi ciddiye almıyor onlarin dusunmsi gereken yerde ben düşünüyorum herseyi dayanamadim ağladım. Beni boyle biliyorsanız aramayin bidaha yeter artık dedim kapattım sabahtan beri agliyorum bu hamile halimle 😐😐😐😐

Aileniz çok ama çok cahil ev bencil. Üzgünüm ama bu kadarı da... size mi hep nazları geçiyor? 5 saat küçük çocukla hastanede bekleyip sonra 4 gün yanında kaldınız. Acelesi yoksa ameliyat için salgın sonrasını bekleyebilirdi. Siz hamilesiniz bir de. Akıllara zarar ziyan. Üzülmeyin. Çok alttan almışsınız. Bastırın kardeşinize de diyin. Ben günlerdir diğeri ile uğraştım. Hamileyim sen de gezme dışarda. Git otur evinde. Hastalık var, salgın var . Cahillik bir yana, bir de duygu sömürüsü yapıyorlar. Siz neden sınır koyup baştan diğerlerine de söylemediniz ki?

Çok bilinçsizce . Bende hamileyim sizin bu durumda hem oglunuzu hem karninizdakini korumak için evden bile cikmamaniz lazimken kıyamamış hastanede bile kalmışsınız . Insanlar malesef durumun ciddiyetinin farkında değil. Yaşlısı da genci de . Allah esirgesin. Bence daha fazla üzülmeyin. Ben olsam sizin yerinizde kardeşimi arar bak durum böyle böyle yoksa ben seni istemez miyim diye konuşur gönlünü alırdım evet siz haklisiniz sonuna kadar ama işin ciddiyetinin farkında olmayan insanlar da alınganlık gösterebilir bu konuda

Çok bilinçsizce . Bende hamileyim sizin bu durumda hem oglunuzu hem karninizdakini korumak için evden bile cikmamaniz lazimken kıyamamış hastanede bile kalmışsınız . Insanlar malesef durumun ciddiyetinin farkında değil. Yaşlısı da genci de . Allah esirgesin. Bence daha fazla üzülmeyin. Ben olsam sizin yerinizde kardeşimi arar bak durum böyle böyle yoksa ben seni istemez miyim diye konuşur gönlünü alırdım evet siz haklisiniz sonuna kadar ama işin ciddiyetinin farkında olmayan insanlar da alınganlık gösterebilir bu konuda
İnanin kırıcı olmamak icin yanlis anlamamk icin ne sekilde konuştuğumu bi bilseydiniz

Aileniz çok ama çok cahil ev bencil. Üzgünüm ama bu kadarı da... size mi hep nazları geçiyor? 5 saat küçük çocukla hastanede bekleyip sonra 4 gün yanında kaldınız. Acelesi yoksa ameliyat için salgın sonrasını bekleyebilirdi. Siz hamilesiniz bir de. Akıllara zarar ziyan. Üzülmeyin. Çok alttan almışsınız. Bastırın kardeşinize de diyin. Ben günlerdir diğeri ile uğraştım. Hamileyim sen de gezme dışarda. Git otur evinde. Hastalık var, salgın var . Cahillik bir yana, bir de duygu sömürüsü yapıyorlar. Siz neden sınır koyup baştan diğerlerine de söylemediniz ki?
Zaten dannem duygu sömürüsü yapmakta ustune yoktur

Galiba kardesinizin yerinde ben olsam ben de alınırdım. İstememis gibi olmuş. Normal süreçte olsa haklılar derdim ama virüsten dolayı şu dönem temastan uzak durmak gerekiyor bir de hickimseye bir sey olmasa bile tasiyici durumunda risk hep. Düsüncesizlik etmis belli ki virüsübciddiye almiyorlar

İnanin kırıcı olmamak icin yanlis anlamamk icin ne sekilde konuştuğumu bi bilseydiniz
Siz böyle ince ince anlarlar, çekine çekine aman kırılmasınlar dediğinizde aslında onlar sizin korkunuzu algılayıp gerisini boş veriyorlar. Korkmayıp söylediğinizin arkasında dursanız, ciddi olduğunuzu anlayıp geri adım atarlar.

Galiba kardesinizin yerinde ben olsam ben de alınırdım. İstememis gibi olmuş. Normal süreçte olsa haklılar derdim ama virüsten dolayı şu dönem temastan uzak durmak gerekiyor bir de hickimseye bir sey olmasa bile tasiyici durumunda risk hep. Düsüncesizlik etmis belli ki virüsübciddiye almiyorlar
Gercekten ama istememekle alakasi yok herkesin iyiligi icin söyledim.ama her konuda her seferinde yanlis anlasiliyorum

Üzülüp ağlamayın bu gerginlikten karnınızdaki bebek etkilendi zaten ağlayarak daha da etkilemeyin boşverin çok cahilce davranmışlar

Çok gaddarca gelebilir ama, ne hastaneye giderdim ne de sonrasında 4 gün kalırdım.
Belki kısa bir ziyaret ederdim.
Normal zamanda asla böyle davranmam, o ayrı.
Ama şuanda ablanizdan çok düşünmeniz gereken iki evladınız var.

Ayrıca kardesiniz de keyfi olarak oturmaya gelmesin bir zahmet, gerçekten aileniz cahilmis kusura bakmayın ama.
Sıkmayın canınızı, sizin bir yanlışınız yok, fazlaniz var.

Zaten dannem duygu sömürüsü yapmakta ustune yoktur
Sizin de duygu sömürüsüne inanmakta üstünüze yok:eğlence:Size hastalık bulaştıracak annenizde, kardeşinizde olsa uzak dursun.Size bulaşşa anneniz kardeşinize git ilgilen demez.Büyük ihtimal birde ameliyatlısın hiç uğraşma otur oturduğun yerde der.Her ailede nazı geçilen fazla iyi niyetli biri olur üzgünüm ama şuan o siz olmuşşunuz izin vermeyin buna.Hem kendi hem bebeğinizin iyiliği için:KK20:

ben boyle dusuncesız bencıl ve bılgısız aıleden uzak durma taraftarıyımdır
kım olursa olsun enerjımı kımsenın bosa tuketmesıne ızın vermem sızde ızın vermeyın cocuklusunuz oncelık kendı evınız saglıgınız cocugunuz

Back
X