Bana akıl verin kızlar ne yapacağımı şaşıdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayaz48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
66
20
3
45
Kayınpederi yeni kaybettik kayınvalidem çok üzgün Tek başına kaldım diyip duruyor evimde diyor destek olmaya çalışıyorum ama bir eltim var zaten iki kardeşler elti sessiz sedasız ama alttan alttan beni saf dışı bırakıyor Kv iken mutfağa sokmuyor her şeyi kendim yapayım çabasında bana dokundurmuyor yüzüme bakmıyor gel yapalım yenge demiyor sadece o gelin ben dışardanım sanki aynı yerde oturuyoruz Kv bana 5 dakika uğruyor günlerce onda kalıyor ben de kalmasını kaynım istemiyor gibi geliyor bana öyle hissediyorum geldiği zaman bize gel diye hemen arıyorlar bizim destek olmamıza yani Kv İle yalnız kalmamızı istemiyorlar anlamış değilim bu arada kp sen hatırı sayılı miras kaldı evler kira gelirleri hepsini senelerdir kaynım bakıp idare ediyor bize azıcık harçlık veriyorlardı kp olduğu için ses çıkaramıyorduk şimdi de ses çıkarmıyoruz yeni vefat etti çünkü,kv nin de mirasta hakkı ve kv parası var bankada bunun için mi yapıyorlar biz isteriz diye mi bilemedim elinden kira gelirlerini takip ederiz diye mi?Halbuki eşim çok iyi bir insan kardeşini çok seviyor hiç laf kondurmaz hep savunur eltimin tavırları hiç hoşuma gitmiyor bizi dışlayıp tek kendi olmak istiyor gibi Kv hiç bırakmıyorlar sevdiğini sanmıyorum çünkü eltim evine kimseyi çağırmaz insan istemez ne oldu da böyle oldu bizi istemiyor Kv de bir dakika bizim evde bırakmıyorlar yüzüne de söyleyemem birşey eşim laf söyletmiyor onlara çok kızar bana

Siz de mirasda söz hakkınız olsun diye KV istiyorsunuz yanınızda. KV kimde kalırsa kiralar onu hakkı gibi durum olmuş. Dahavacıları çok taze. Bu miras işini 2 kardeş halletmeli

Abi nolur şaka deyin ya. Eltım bütün işleri kendi yapıyor mutfağa beni sokmuyor. Allahın sana geliyorum. Ya ne kadar meraklısınız iş yapmaya ben tembelim herhalde :) sürekli birilerine yaranma telaşı çok zor olmuyor mu ya?
Paylaşılamayan kayinvalideyi de gördü bu gözler

Siz de mirasda söz hakkınız olsun diye KV istiyorsunuz yanınızda. KV kimde kalırsa kiralar onu hakkı gibi durum olmuş. Dahavacıları çok taze. Bu miras işini 2 kardeş halletmeli
Yok hayır yanlış anladınız ben Kv çok severim çok iyidir bizde niye kalmıyor neden fırsat vermiyorlar garipsiyorum

Bırak gitsin bırak yapsın ne olacak ?

Yok yaranma değil karşı tarafın yaptıklarını garipsiyorum bize hiç bir konu da fırsat vermiyorlar demek istedim

Yok yaranma değil karşı tarafın yaptıklarını garipsiyorum bize hiç bir konu da fırsat vermiyorlar demek istedim

Ne tür fırsatlar versinler mesela? Gel iş yapalım deyince mutlu mu olacaksınız? Kv.sizde kalınca mutluluktan level mi atlayacaksınız? Siz gerçek misiniz?

Konunun başını şaşkınlıkla okuyordum. E tamam işte ne güzel, kayınvalide sürekli gelse kalsa daha büyük sorun, bunun nesini dert etmiş diye düşünüyordum kiiii asıl mesele sonra anlaşıldı. Ah para, sen nelere kadirsin.

Ne tür fırsatlar versinler mesela? Gel iş yapalım deyince mutlu mu olacaksınız? Kv.sizde kalınca mutluluktan level mi atlayacaksınız? Siz gerçek misiniz?
Ne kadar acımasız olmuşsunuz karşı tarafın tavırları hoşuma gitmiyor sadece demek istedim

Kv parası olduğundan bunları yaptıklarını düşünüyorum zaten

Kesinlikle. Sizin gibi onlar da akıllı.
Eşim işsiz ben çalışıyorum ve yoruldum Kv beklentim yok zaten eşimin hakkı var kızdığım eşim zaten hakkı olan kira gelirleri bile kaynımın elinde Kv evleri bölün demiş kaynım yanaşmıyor çünkü hepsine o bakmak istiyor onun için daha karlı eşim sesini çıkarmıyor Kv ile ben konuşup kadını kandırırım diye düşünüyorlar herhalde ki bunu yapmam eşim halletsin diye bekliyorum

Beklentiniz olmayan haliniz bu mu? Kardeşi gibi eşinizin de hakkı var tabii ama bizim burada takıldığımız nokta paranın gücü. İnsana neler söyletiyor. Çıkarınız olmasa kayınvalideyi eltinizle birbirinize iteler dururdunuz.

Bence onlar çıkar peşinde ben bir şey yapmıyorum sadece onları izliyorum buraya da sıkıldığım içim yazdım ayrıca iyi bir işte çalışıyorum maaşım iyi ihtiyacım yok sadece eşimde evine baksın istiyorum çocuklarım var onları düşünmek zorundayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…