Bana akıl verin kızlar ne yapacağımı şaşıdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yorumu okuyunca içim rahatladı. Ben okuduğumu anlamadım sandım, insan o kadar alışmış ki kayinvalide üzerine şikayetlere, elti, görümce şikayetine, bunu okuyunca şaştım kaldım. Türkçem yeterli değil sandım.

Sizi anlıyorum amcam da babaannem i yanına almıştı miras vardı onu yedi köyde dedemin evş vardı onu üstüne yaptı şuan biz o evden hak alamıyoruz

Siz anladınız beni çünkü kp varken bu kadar değillerdi ben bir şey yapmıyorum fırsat vermiyorlar
İyi de kanunen bu imkansaz ki zaten. Miras pay hakkıdr. Paylaştırılır. Mahkemeye bile verseniz hakkınızı alırsınız.. bu kadar korkmaya gerek yok yani. Ayrıca kayınvalidenizin ağızı yok mu ? Ben bu ay ayaz48 de kalacağım diyemiyor mu ?

Valla bu kadarına çoğumuzun türkçesi yeterli değil:)

Dört gün önce böyle bir konu vardı yine gelin kaynanasindan şikayetçiydi kızlarına yediriyor... dunkanlar vardı kirada..bize vermiyor Burda'da var kayın vermiyor o konuda da 3 çocuk vardı üyenin Burda'da onunda kocası safdi buda bu kadar tesadüf mü acaba? sizde yorum yapmistiniz fikrinizi merak ettim

İşte paylaşma yok eşim paylaşalım dediydi ben karışmıyorum tapu masrafları çok çıkar dedi kaynımla konuşmuş herhalde bilmiyorum karışmakta istemiyorum ana eşim çok saf ve iyi niyetli biri para ile derdi yok Kv ise gördüğü ilgiden memnun hep onlarla beraber olsun da kızlar haklısınız sessiz kalacağım

Kv bukadar iyidi çok seviyordunuz da niye zamanında birlikte oturmadınız mesela? Şuan tamamen size kalırdı sevgili kv deniz.
Kadına para kalınca kıymete binmiş. İlk mesajınızda masum ayaklarına yatıp bana iş bile yaptırmıyorlar en çok eltimde kalıyor ühüühüü diye ağlarken sonrdan işin rengi değişti. Kaynınız annesini sizin yanınızda bırakmak istemeyerek çok haklı sanki. Çözmüş sizi.

Kv-elti ikilisine mutluluklar dileyin. Yasal hakkiniz neyse zaten alacaksiniz.
Kv bende niye kalmiyor diye aglanani da ilk defa goruyorum.

Kp vardı niye benimle kalsın hep aramız iyiydi benim gelirim yüksek onun parasına kalmadım isterse versin istediğine eşimde suç zaten çok sessiz ve ailesini düşünmüyor

Tabiki size mobing uyguluyor elti ve kayın.Ama kayınvalide ne olur nolmaz mirası paylaştırsa herkes hakkını alsa o zaman kim ak kim kara belli olur..Ama eşinizde sizi devre dışı bırakmalarına izin vermemeli..Ölüm hak miras helal..Zaten kaynınız şimdiye kadar ortak gelirden hakkınızı yemiş.Bundan sonrasına eşiniz izin vermemeli.Belliki kaynınız ve eltiniz gelirleri hep kendileri aldığı için malları kendilerinin gibi benimsemiş...Kv kendi taraflarına çekip alabilecekleri herşeyi alabilme peşindeler..İyi insan olmak başka adaletli olmak başka..Sorunu eşin annesiyle açıkça konuşmalı.Kv de adaletli davranmalı ve kendi geçimi için olanı ayırıp kalanı paylaştırmalı..Belkide kv şimdiden herşeyi verirsem ,herkes alacağını alınca beni yanlız bırakırlar istemezler diye böyle kalmasını istiyor olabilir..

Kp vardı niye benimle kalsın hep aramız iyiydi benim gelirim yüksek onun parasına kalmadım isterse versin istediğine eşimde suç zaten çok sessiz ve ailesini düşünmüyor
Hmmm pekiiiii.
Konunuz eşiniz olsaydı açık açık eşim pasıf, hakkını aramiyor olsaydı size hak verirdim.
Ama minnoş gelin rolüne bürünüp asıl amacı miras olunca paragöz gelinden öteye gidemiyorsunuz. İstediğiniz kadar ihtiyacım yok, ben kv yi zaten çok seviyorum bla bla bla desenizde

Paragöz olsam Kv hep ben de kalırdı

Haklısınız yanlış yazdım o zaman eşim pasif ben biraz girişkenim karşı taraf bundan rahatsız

Onların tavırları böyle yoksa benim gelirim var kimseye ihtiyacım yok
Ozaman size ne onların tavırlarından? Kv de orda halinden memnun demekk kalıyor orda. Sizi neden rahatsız ediyor, koca kadın nerde isterse nerde rahatsa orda kalır. Kv parasız, maaşız biri olsaydı ne eltiniz ne de siz istemezdiniz. Niye inkar ediyorsunzki. Eltinizden farkınız yok

Aynen bölüşülse eminim ki kadını evine bile almaz karakterini tanıdım ama ben Allahtan korkarım bırakmam zaten gelirim var ilgilenirim kadın çocuklarıma baktı

Yok çocuklarıma baktı ben vicdansız olamam Allahtan korkarım onların tavırları beni rahatsız etti onlarla da konuşamıyorum sizden akıl almak istedim sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…