Daha saygılı olunmasını beklerdim bazı yorumlar sinirlerimi bozdu yorum yazılmasını istemiyorum
Evet bizde rahmetli olana saygı vardır. Sizde paraya saygı var normal tabi. Benim iyice sinirlerim bozuldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha saygılı olunmasını beklerdim bazı yorumlar sinirlerimi bozdu yorum yazılmasını istemiyorum
Hahaha ben bu üyeliğe de inanmıyorum aynı benzer konusu başka bir üye dede vardı herşey aynı tek fark orda parayı kızları yiyordu ..ordada söylemiştik sen gelinsin üçüncü kişilerin miras hakkında konuşması doğru olmaz, işsiz bir adama üç çocuk yapacağına kit çalış kendi paranida paşalar gibi ye diye, kimseye minnet etme.. aynı yorumum farklıysa bu üyeyede geçerli sen gelinsin üçüncü kişisin senin miraz hakkında söz hakkın yok.. seni çalışmayan üç çocukla dara sokan kocana kız eltiyle KV derdinne..Kuzeni yazmış![]()
Önceki konusunda hastanede can çekişen adamdan para koparma peşine düşülmüş. Yani niyet belli.Konu sahibi derdini direk ifade etmeye çekinmiş belliki bu olamaz mi ? Devasa bir açık yakalamış gibi yok niyetin belli oldu yok para olunca kaynana sevilirmis yok derdin mirasmış.
Anlayarak yorum yapanları tenzih ediyorum. Kadın kendini yırtıyor kp hayattayken de bir sorunumuz yoktu diyor. Ortada babadan kalan bir gelir var ve kardeş kendisi yönetip konu sahibinin eşine harçlık gibi para veriyor. Hanginiz kabul eder siniz ?
O parada konu sahibinin çocuklarıninda hakkı var.
Konu sahibi eşine karşı hiç yumuşak davranma.
Sen çalışıyorsun kendisi çalışmıyormuş madem gitsin hakkını arasın ki çalışıyor dahi olsa da farketmez.
Kaç kira geliri varsa ikiye bölünecek desin. Hem evin maddi yükü sende olacak hem de beyfendi kimseye laf söyletmeyecek. Ayrıca hakkınız olanı almanız için kv yı sevmesende olur.
Neden ikiye bölünüyor. Kv nolacak. Taş mı yiyecek kadın. Mallar bölüşüldüğü zaman iki gelinde kapı önüne koyacağı çok belli çünkü. Geçende de vardı böyle bir konu. Kocası ölmüş olabilir ama kadın sağ. Ölmediği sürece keyfince harcar. Oğluda babasının malına güvenip evde yatmasın. 3 senedir iyi kötü bir iş bulsaymış. Yada bukadar pasif olmasın, konuşsun kardeşiyle gelen giden nekadar haberi olsun. Köşesine çekilip beklemesin.Konu sahibi derdini direk ifade etmeye çekinmiş belliki bu olamaz mi ? Devasa bir açık yakalamış gibi yok niyetin belli oldu yok para olunca kaynana sevilirmis yok derdin mirasmış.
Anlayarak yorum yapanları tenzih ediyorum. Kadın kendini yırtıyor kp hayattayken de bir sorunumuz yoktu diyor. Ortada babadan kalan bir gelir var ve kardeş kendisi yönetip konu sahibinin eşine harçlık gibi para veriyor. Hanginiz kabul eder siniz ?
Sen çalışıyorsun kendisi çalışmıyormuş madem gitsin hakkını arasın ki çalışıyor dahi olsa da farketmez.
Kaç kira geliri varsa ikiye bölünecek desin. Hem evin maddi yükü sende olacak hem de beyfendi kimseye laf söyletmeyecek. Ayrıca hakkınız olanı almanız için kv yı sevmesende olur.
İki konu arası 1 ay bile değil. Adamcağız nezaman öldüde, yası tutulda gelinler miras avına çıktı. Pess. Bide ihtiyacım yok gelirim var diyor sürkli ama diğer konuda markete borç birikti yazmış. Bide kv mi çok severim, Allahtan korkarım falan filan. He he, çok eminim öyledir.
Tebrikler madalyanı kim verecek ? Sanane yahu siler yada silmez yönetim gördüğünde cezasını veriyor zaten.Konunuz burda silinmedi
Kayınpederi yeni kaybettik kayınvalidem çok üzgünTek başına kaldım diyip duruyor evimde diyor destek olmaya çalışıyorum ama bir eltim var zaten iki kardeşler elti sessiz sedasız ama alttan alttan beni saf dışı bırakıyor Kv iken mutfağa sokmuyor her şeyi kendim yapayım çabasında bana dokundurmuyor yüzüme bakmıyor gel yapalım yenge demiyor sadece o gelin ben dışardanım sanki aynı yerde oturuyoruz Kv bana 5 dakika uğruyor günlerce onda kalıyor ben de kalmasını kaynım istemiyor gibi geliyor bana öyle hissediyorum geldiği zaman bize gel diye hemen arıyorlar bizim destek olmamıza yani Kv İle yalnız kalmamızı istemiyorlar anlamış değilim bu arada kp sen hatırı sayılı miras kaldı evler kira gelirleri hepsini senelerdir kaynım bakıp idare ediyor bize azıcık harçlık veriyorlardı kp olduğu için ses çıkaramıyorduk şimdi de ses çıkarmıyoruz yeni vefat etti çünkü,kv nin de mirasta hakkı ve kv parası var bankada bunun için mi yapıyorlar biz isteriz diye mi bilemedim elinden kira gelirlerini takip ederiz diye mi?Halbuki eşim çok iyi bir insan kardeşini çok seviyor hiç laf kondurmaz hep savunur eltimin tavırları hiç hoşuma gitmiyor bizi dışlayıp tek kendi olmak istiyor gibi Kv hiç bırakmıyorlar sevdiğini sanmıyorum çünkü eltim evine kimseyi çağırmaz insan istemez ne oldu da böyle oldu bizi istemiyor Kv de bir dakika bizim evde bırakmıyorlar yüzüne de söyleyemem birşey eşim laf söyletmiyor onlara çok kızar bana
Teşekkür ederim arkadaşlar verdi sağolsunTebrikler madalyanı kim verecek ? Sanane yahu siler yada silmez yönetim gördüğünde cezasını veriyor zaten.
sen anladın 40 yaşında olduk harçlık almak kardeşten hoşuma gitmiyor eşim konuşmuyor onlara laf söyletmiyor senelerdir vardı bu durumKonu sahibi derdini direk ifade etmeye çekinmiş belliki bu olamaz mi ? Devasa bir açık yakalamış gibi yok niyetin belli oldu yok para olunca kaynana sevilirmis yok derdin mirasmış.
Böyle yazsa, açık açık niyetini belli etse tamam.
Ama öyle yazmiyorki, kv desinin ayaklarını yıkamak isteyen, elini sıcak sudan soğuk suya sokmak istemeyen gelin imaji çizip kötü kaynı ve elti buna karşı çıktığını ve neden öyle birşey yaptıklarını anlamadığı için kendini mağdur minnoş gelin gösteriyor. Bunuda yememizi bekliyor.
Nasıl silinir bilemedim çok haksızlık ediyorsunuz ben size bir şey demedim ki akıl istedim sadeceTebrikler madalyanı kim verecek ? Sanane yahu siler yada silmez yönetim gördüğünde cezasını veriyor zaten.
Merak etmeyin bir mahkeme herşeyi çözerİşte paylaşma yok eşim paylaşalım dediydi ben karışmıyorum tapu masrafları çok çıkar dedi kaynımla konuşmuş herhalde bilmiyorum karışmakta istemiyorum ana eşim çok saf ve iyi niyetli biri para ile derdi yok Kv ise gördüğü ilgiden memnun hep onlarla beraber olsun da kızlar haklısınız sessiz kalacağım
Se
sen anladın 40 yaşında olduk harçlık almak kardeşten hoşuma gitmiyor eşim konuşmuyor onlara laf söyletmiyor senelerdir vardı bu durum
3 çocuk ile zorlanıyorum maddi olarak idare etmeye çalışıyorum sıkıntım eşim zaten fırsat vermesisanırım yumuşatmaya çalıştı. aslında burada da hayatta da net olmak lazım.
ekledikleri eski konuyu da okudum 3 çocuk varken ben çalışıp ev geçindirmeye çalışsam eşimin hakkını almasını şiddetle isterim çalışıp 5 boğaz bakmışım bunca zaman.
ama dediğin gibi açık açık bu şekilde yazsa daha iyiydi. kv nin bizde kalmasına izin vermiyorlar deyince komik oldu :)
Yetersiz görmemek değil Allah razı olsun kp hep ilgilendi mekanı cennet olsun kendi hakkını bile istemeyen bir imndan kimseye kızmıyorumAdam çalışmış kazanmış size harçlık vermeye ne mecburiyeti vardı? O harcligi alırken hiç utanmadınız mi? Eşiniz çalışsın bir zahmet babadan harçlık almasın. Sizin dürüm daha vahim harcligi yetersiz görüyorsunuz. Valla pes.
3 çocuk ile zorlanıyorum maddi olarak idare etmeye çalışıyorum sıkıntım eşim zaten fırsat vermesi
Calissin esiniz. Bir zahmet? Anasi babasi hayattayken harclik aliyor muydu yine? Peki aliyordu ise hic utanmiyor muydu?Se
sen anladın 40 yaşında olduk harçlık almak kardeşten hoşuma gitmiyor eşim konuşmuyor onlara laf söyletmiyor senelerdir vardı bu durum
3 çocuk ile zorlanıyorum maddi olarak idare etmeye çalışıyorum sıkıntım eşim zaten fırsat vermesi
Bu sorunu ancak eşiniz ile çözebilirsiniz. Kimse 40 yaşındaki adama bakmak zorunda değil. Evlenip sorumluluk aldıysa o eve de bakmayı bilmeli3 çocuk ile zorlanıyorum maddi olarak idare etmeye çalışıyorum sıkıntım eşim zaten fırsat vermesi