Daha iyi hayat yaşıyorlar bizse idare etmeye çalışıyoruz bu paragözlük değil önünde bir sürü yemek varken hiçbirine dokunamamak daha iyi yaşamaya hakkın varken yapamamakSize olan size yetmediği zaman ihtiyacın varsa ve diğer kardeş gelirlere kendi malı gibi el koyduğunda ne derdin ?
Açık açık eşime git kendine bir iş bul çalış derdim.Size olan size yetmediği zaman ihtiyacın varsa ve diğer kardeş gelirlere kendi malı gibi el koyduğunda ne derdin ?
Zaten eşime çok kızıyorum her gün kavga ediyorum bana kızıyor hepCanım senin dert ettiğin kadar baba niye dert etmiyor ? hem çalışmıyor hem abisine ses etmiyor insan bırak sesiz olmayı dilsiz olsa patlar.dilegelir hakkını arar. anlatımınizda kafaya yatmayan şeyler var para göz olsa gider ister değilse çalışmıyor.. üç çocuğunu niye düşünmüyor diye ben bu adama düşman olurum yerinizde olsam ..
Bunu sağlayacak olan eşiniz. Onunla halletmelisiniz. Haklısınız ama siz çözemezsinizDaha iyi hayat yaşıyorlar bizse idare etmeye çalışıyoruz bu paragözlük değil önünde bir sürü yemek varken hiçbirine dokunamamak daha iyi yaşamaya hakkın varken yapamamak
İş bulması için yalvarıyorum dualar ediyorum namazda hep yok buldukları çağırmıyor bir iş yeri sen çok sakin sessizsin bize konuşkan biri lazım demişAçık açık eşime git kendine bir iş bul çalış derdim.
Yan gelip yatmaya devam edeceksen ben yokum derdim.
Eltim bana iş yaptırmıyor, kv demi bendeN kaçırıyor diye ağlamazdım.
Zaten eşime çok kızıyorum her gün kavga ediyorum bana kızıyor hep
Allah yardımcınız olsunİş bulması için yalvarıyorum dualar ediyorum namazda hep yok buldukları çağırmıyor bir iş yeri sen çok sakin sessizsin bize konuşkan biri lazım demiş
Bırak ozaman KV eltini kocana çareler ara burda bu konu hakkında yardım istesen sana bir çok kişi yardımcı olur senin derdin çalışmayan 40 yaşına gelmiş sorumluluk almayan kocanda.Zaten eşime çok kızıyorum her gün kavga ediyorum bana kızıyor hep
Bence miras işlerine karısılmaması gerektiğini düşünüyorum eşin fikrini sorarsa kibarca söyle ama sormadan fikrini bile söyleme elbette hakkınız vardır ancak ben insanların aklı oldugunu ve evlat ayırmaması gerektigini kendileri düşünmesini hatta kendi miras haklarında kendileri (hakkının yendiğini düşünüyorsa) konusmalarını isterdim normalde pek olmasada. Emin ol birseyi bir insan her ne sebep olursa olsun kendi vermezse siz ondan talep ederseniz ileride en ufak bir anlaşmazlık önünüze gelir. Bence gücünüz yettiğince kendiniz yapın alın edinin birseyler i ki hayatınıza sert bir şekilde karısamasınlar. Ve siz bir seyi talep etmeyin yada ister gibi yapmayın ki olurda hakkınızı verirlerse siz kendi istegşnşzlw verdiniz diyebilesiniz. Hakkınızı yerlersede ona göre davranırsınız geyet saygılı ama uzak davranırsınız bu herkes için geçerli bir durumdur. 3 kuruş için daha sonra eşinizle kendinize zarar vericek bir durum olusturmayın derim. Kısaca fikrinizi söyleyin geri cekilin kimsenin yaptıgı yanına kalmaz.Eşim işsiz ben çalışıyorum ve yoruldum Kv beklentim yok zaten eşimin hakkı var kızdığım eşim zaten hakkı olan kira gelirleri bile kaynımın elinde Kv evleri bölün demiş kaynım yanaşmıyor çünkü hepsine o bakmak istiyor onun için daha karlı eşim sesini çıkarmıyor Kv ile ben konuşup kadını kandırırım diye düşünüyorlar herhalde ki bunu yapmam eşim halletsin diye bekliyorum
Önceden söyleniyordum iş için şimdi birşey demiyorum tabiki kaybı büyükBakın belli ki kayıp yaşamamışsınız. Adam babasını kaybedeli 1 ay olmuş ya hiç mi vicdanınız sızlamıyor? ayıptır Ya.
Money Money MoneyAbi nolur şaka deyin ya. Eltım bütün işleri kendi yapıyor mutfağa beni sokmuyor. Allahın sana geliyorum. Ya ne kadar meraklısınız iş yapmaya ben tembelim herhalde :) sürekli birilerine yaranma telaşı çok zor olmuyor mu ya?
Paylaşılamayan kayinvalideyi de gördü bu gözler
Ben de bunu düşünüyorum uzak duracağım eşimle kötü oluyorum onun iş bulamıyor ama mal varlığına güveniyor ama birşey de yapmıyor fırsat vermiyorlar ama ben karışmam susacağımBence miras işlerine karısılmaması gerektiğini düşünüyorum eşin fikrini sorarsa kibarca söyle ama sormadan fikrini bile söyleme elbette hakkınız vardır ancak ben insanların aklı oldugunu ve evlat ayırmaması gerektigini kendileri düşünmesini hatta kendi miras haklarında kendileri (hakkının yendiğini düşünüyorsa) konusmalarını isterdim normalde pek olmasada. Emin ol birseyi bir insan her ne sebep olursa olsun kendi vermezse siz ondan talep ederseniz ileride en ufak bir anlaşmazlık önünüze gelir. Bence gücünüz yettiğince kendiniz yapın alın edinin birseyler i ki hayatınıza sert bir şekilde karısamasınlar. Ve siz bir seyi talep etmeyin yada ister gibi yapmayın ki olurda hakkınızı verirlerse siz kendi istegşnşzlw verdiniz diyebilesiniz. Hakkınızı yerlersede ona göre davranırsınız geyet saygılı ama uzak davranırsınız bu herkes için geçerli bir durumdur. 3 kuruş için daha sonra eşinizle kendinize zarar vericek bir durum olusturmayın derim. Kısaca fikrinizi söyleyin geri cekilin kimsenin yaptıgı yanına kalmaz.
Bunu yazacaktım ama belki eşiniz sağlık sorunundan çalışmıyordur diye düşündümİş bulması için yalvarıyorum dualar ediyorum namazda hep yok buldukları çağırmıyor bir iş yeri sen çok sakin sessizsin bize konuşkan biri lazım demiş
Okurken aynı şeyi düşündüm hatta yazıp yazmama arasında da kalmıştımDört gün önce böyle bir konu vardı yine gelin kaynanasindan şikayetçiydi kızlarına yediriyor... dunkanlar vardı kirada..bize vermiyor Burda'da var kayın vermiyor o konuda da 3 çocuk vardı üyenin Burda'da onunda kocası safdi buda bu kadar tesadüf mü acaba? sizde yorum yapmistiniz fikrinizi merak ettim
Veraset çıkardılar böleceklerdi eşim kardeşiyle konuşunca tapu masrafları çok çıkacak böyle devam edecek dedi tapu üstüne almak çok masraflı mı ki bilmiyorumkısa yoldan çözüm eşiniz mahkemeye gidiyor ya da avukatı gidiyor, veraset ilamını çıkartıyorsunuz, mahkeme ne var ne yok kardeşlere bölüyor. siz de hakkınız olanı alıyorsunuz. yasal yollar çözer bu meseleyi, kv'nin kimde kaldığı değil.
Yok linç yemedim unutmuşum hukuk bölümüne bilgi almak için sormuştumOkurken aynı şeyi düşündüm hatta yazıp yazmama arasında da kalmıştımayni kişi olabilir çünkü orda linç yemişti
biraz masrafı var, veraset ilamından sonra vergi dairesine gidip evleri menkulleri beyan ediyorsunuz, sizin hakkınız kadar olanı için bir miktar vergi ödeniyor, tapuda da tapular yarıya bölüneceği için yine hakkınız kadar olanı için bir miktar harç ödeniyor tabii. bunları eşiniz ve kardeşi yarı yarıya ödemek durumunda. ama sonrasında bu mesele tamamen çözülür. eşiniz tapulara ortak olduğu gibi artık kira gelirlerine de ortak olur.Veraset çıkardılar böleceklerdi eşim kardeşiyle konuşunca tapu masrafları çok çıkacak böyle devam edecek dedi tapu üstüne almak çok masraflı mı ki bilmiyorum
Yalnız diyor ki 100-150 bin tutar üstümüze almamız bu yüzden böyle devam edecek diyor bu kadar para tutar mı tapuları geçirmekbiraz masrafı var, veraset ilamından sonra vergi dairesine gidip evleri menkulleri beyan ediyorsunuz, sizin hakkınız kadar olanı için bir miktar vergi ödeniyor, tapuda da tapular yarıya bölüneceği için yine hakkınız kadar olanı için bir miktar harç ödeniyor tabii. bunları eşiniz ve kardeşi yarı yarıya ödemek durumunda. ama sonrasında bu mesele tamamen çözülür. eşiniz tapulara ortak olduğu gibi artık kira gelirlerine de ortak olur.
kaç ev var? eşiniz hukuki bir girişimde bulunmazsa kayın ve elti herşeyin üzerine konar başka çaresi yok yalnızYalnız diyor ki 100-150 bin tutar üstümüze almamız bu yüzden böyle devam edecek diyor bu kadar para tutar mı tapuları geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?