Bana akıl verin kızlar ne yapacağımı şaşıdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size olan size yetmediği zaman ihtiyacın varsa ve diğer kardeş gelirlere kendi malı gibi el koyduğunda ne derdin ?
Daha iyi hayat yaşıyorlar bizse idare etmeye çalışıyoruz bu paragözlük değil önünde bir sürü yemek varken hiçbirine dokunamamak daha iyi yaşamaya hakkın varken yapamamak

Size olan size yetmediği zaman ihtiyacın varsa ve diğer kardeş gelirlere kendi malı gibi el koyduğunda ne derdin ?
Açık açık eşime git kendine bir iş bul çalış derdim.
Yan gelip yatmaya devam edeceksen ben yokum derdim.
Eltim bana iş yaptırmıyor, kv demi benden kaçırıyor diye ağlamazdım.

Son düzenleme:
Zaten eşime çok kızıyorum her gün kavga ediyorum bana kızıyor hep

Daha iyi hayat yaşıyorlar bizse idare etmeye çalışıyoruz bu paragözlük değil önünde bir sürü yemek varken hiçbirine dokunamamak daha iyi yaşamaya hakkın varken yapamamak
Bunu sağlayacak olan eşiniz. Onunla halletmelisiniz. Haklısınız ama siz çözemezsiniz

Açık açık eşime git kendine bir iş bul çalış derdim.
Yan gelip yatmaya devam edeceksen ben yokum derdim.
Eltim bana iş yaptırmıyor, kv demi bendeN kaçırıyor diye ağlamazdım.
İş bulması için yalvarıyorum dualar ediyorum namazda hep yok buldukları çağırmıyor bir iş yeri sen çok sakin sessizsin bize konuşkan biri lazım demiş

Bence miras işlerine karısılmaması gerektiğini düşünüyorum eşin fikrini sorarsa kibarca söyle ama sormadan fikrini bile söyleme elbette hakkınız vardır ancak ben insanların aklı oldugunu ve evlat ayırmaması gerektigini kendileri düşünmesini hatta kendi miras haklarında kendileri (hakkının yendiğini düşünüyorsa) konusmalarını isterdim normalde pek olmasada. Emin ol birseyi bir insan her ne sebep olursa olsun kendi vermezse siz ondan talep ederseniz ileride en ufak bir anlaşmazlık önünüze gelir. Bence gücünüz yettiğince kendiniz yapın alın edinin birseyler i ki hayatınıza sert bir şekilde karısamasınlar. Ve siz bir seyi talep etmeyin yada ister gibi yapmayın ki olurda hakkınızı verirlerse siz kendi istegşnşzlw verdiniz diyebilesiniz. Hakkınızı yerlersede ona göre davranırsınız geyet saygılı ama uzak davranırsınız bu herkes için geçerli bir durumdur. 3 kuruş için daha sonra eşinizle kendinize zarar vericek bir durum olusturmayın derim. Kısaca fikrinizi söyleyin geri cekilin kimsenin yaptıgı yanına kalmaz.

Money Money Money miras kavgası var, aman boşverin kayına giderse miras dava açın sonuçta eşin de onların çocuğu

kısa yoldan çözüm eşiniz mahkemeye gidiyor ya da avukatı gidiyor, veraset ilamını çıkartıyorsunuz, mahkeme ne var ne yok kardeşlere bölüyor. siz de hakkınız olanı alıyorsunuz. yasal yollar çözer bu meseleyi, kv'nin kimde kaldığı değil.

Ben de bunu düşünüyorum uzak duracağım eşimle kötü oluyorum onun iş bulamıyor ama mal varlığına güveniyor ama birşey de yapmıyor fırsat vermiyorlar ama ben karışmam susacağım

İş bulması için yalvarıyorum dualar ediyorum namazda hep yok buldukları çağırmıyor bir iş yeri sen çok sakin sessizsin bize konuşkan biri lazım demiş
Bunu yazacaktım ama belki eşiniz sağlık sorunundan çalışmıyordur diye düşündüm
Herkes çocuğunu iyi tanıyordur
Kim ne yapabilecek kapasitedir biliyordur
Eşiniz daha evini geçindiremiyor siz babası para yönetimini ona vermemiş demişsiniz
Mutlaka iyi birisidir ama o kadar parayı yönetebilecek biri değil büyük ihtimalle
E para babanın olunca yönetimde çabası olan kişiye daha çok pay vermesi bana mantıklı geldi
Oranı güncellemeyi teklif edebilirsiniz çok geçinemiyorsanız

Okurken aynı şeyi düşündüm hatta yazıp yazmama arasında da kalmıştım ayni kişi olabilir çünkü orda linç yemişti

Veraset çıkardılar böleceklerdi eşim kardeşiyle konuşunca tapu masrafları çok çıkacak böyle devam edecek dedi tapu üstüne almak çok masraflı mı ki bilmiyorum

Veraset çıkardılar böleceklerdi eşim kardeşiyle konuşunca tapu masrafları çok çıkacak böyle devam edecek dedi tapu üstüne almak çok masraflı mı ki bilmiyorum
biraz masrafı var, veraset ilamından sonra vergi dairesine gidip evleri menkulleri beyan ediyorsunuz, sizin hakkınız kadar olanı için bir miktar vergi ödeniyor, tapuda da tapular yarıya bölüneceği için yine hakkınız kadar olanı için bir miktar harç ödeniyor tabii. bunları eşiniz ve kardeşi yarı yarıya ödemek durumunda. ama sonrasında bu mesele tamamen çözülür. eşiniz tapulara ortak olduğu gibi artık kira gelirlerine de ortak olur.

Yalnız diyor ki 100-150 bin tutar üstümüze almamız bu yüzden böyle devam edecek diyor bu kadar para tutar mı tapuları geçirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…